RomanP Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 Díky. Až dorazí, kouknu na barvu ciferníku a podle toho vyberu jeden z těch oranžových. Myslím, že k nim bude ladit ten carbon nahoře. Stejně je na čase, abych se nějak naučil paypal a nikoho pořád neotravoval, tohle by byla příležitost. Tu fotku máš odjinud ? Mají je tam napsané, ale foto pouze v černé.
Filipes Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 Kamile, kdyby pak byla fotočka toho druhýho (černá kůže) s oranžovýma monstrama, tuším že to bude paráda.. Romane, s tím prvním to bude až moc oranžový najednou řekl bych
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 Tu fotku máš odjinud ? Mají je tam napsané, ale foto pouze v černé. Má ho na prodej na Ebay: http://cgi.ebay.com/NEW-HIRSCH-22mm-ORANGE...1QQcmdZViewItem
Návštěvník Kamil Odesláno 2. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2007 Kamile, kdyby pak byla fotočka toho druhýho (černá kůže) s oranžovýma monstrama, tuším že to bude paráda.. Mám to na oranžové Samuraie, Monstra jsem prodal, možná zase nějaké koupím. Až dorazí řemeny, dodám pár fotek.
Milda Odesláno 3. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Neměl by jste někdo Seiko Samurai white na obrazku s řemínkem a popřípaděn na ruce. Díky
Milda Odesláno 3. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Diky mam Samuraiky, ale nejsem zvykly nosit hodinky s ocelovym rahem a nejak mi to vadi na ruce, tak hledam inspiraci jaky remen na ne dat. Nemas vic fotek tech white pls ????
Viktor Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Asi to budou brácha a ségra . To nejsou moje fotky, chce to trochu prohledat fóra věnovaná japonským hodinkám, a nějaké další fotky se určitě najdou. Jinak černé Samuraje v titanu mě už dlouho lákají, ale nemůžu se nějak rozloučit s oranžovými Monstry a dvoje Seika Diver bych neunosil, tak odolávám .
kubson Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 ty mě taky drásají, zvlášť poté co jsem je měl v ruce... zatím odolávám a černé monstra mi v tom trochu pomáhají
Návštěvník Kamil Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 ...Jinak černé Samuraje v titanu mě už dlouho lákají, ale nemůžu se nějak rozloučit s oranžovými Monstry a dvoje Seika Diver bych neunosil, tak odolávám . Tak si kup oranžové Samurai v titanu!
Milda Odesláno 3. ledna 2007 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Na te kuzi vypadaj fakt dobre, jakou maji samuraje roztec nozicek pro reminek ? 22 remen
RomanP Odesláno 3. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2007 Kamile, kdyby pak byla fotočka toho druhýho (černá kůže) s oranžovýma monstrama, tuším že to bude paráda.. Romane, s tím prvním to bude až moc oranžový najednou řekl bych Nojo, asi jo. Jak říkám, až je uvidím, rozhodnu se. Na svůj věk jsem usedlý človíček, tenhle oranžový apetit jsem si oddůvodnil několika pohledy na oranžový Omegy Seamastery :-)
MarvinX Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 Podle fotky to vypadá, že ty bílé mají nalevo a napravo od pomyslné šestky indexy v hnědé barvě. Je to standard nebo nějaká individualizace aby se k nim lépe hodil hnědý řemen, nevíte někdo?
Filipes Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 no to je jenom odlesk, ty indexy jsou totiž v reálu lesklé stříbrné
MarvinX Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 no to je jenom odlesk, ty indexy jsou totiž v reálu lesklé stříbrné Škoda, už jsem se chtěl nadchnout
Luk Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 S tou hnědou na indexech to není špatný nápad. Už jsem nad tím také uvažoval.
MarvinX Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 S tou hnědou na indexech to není špatný nápad. Už jsem nad tím také uvažoval. Přiidalo by to bílým Samurajům na rafinovanosti. V kombinaci s hnědým řemenem, tak jak je na fotce by to byla nádhera.
thool Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 S tou hnědou na indexech to není špatný nápad. Už jsem nad tím také uvažoval. Přiidalo by to bílým Samurajům na rafinovanosti. V kombinaci s hnědým řemenem, tak jak je na fotce by to byla nádhera. To si nemyslim. Naopak, tyto hodinky podle me vinikaji svou decentnosti a to by melo zustat.
Luk Odesláno 4. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2007 Já nemyslel hnědou na samuraje. Ty jsou perfektní. Vymýšlel jsem indexy k hnědému řemenu a tak jsem si jen pohrával s barvama a nevypadalo to vůbec zle.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se