Prochy68 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Sorry, já jen kdyby náhodou , pro mě je to taky sprostý slovo. Dneska středohoří, docela ještě sníh. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Prochy, kde přesně jsi? Něco mi to říká, ale orientaci tu mam jako naplavenina ještě hodně špatnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 10 minutami, kuncák7 napsal: Prochy, kde přesně jsi? Něco mi to říká, ale orientaci tu mam jako naplavenina ještě hodně špatnou. Hradišťany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Abych upřesnil, na Hradišťany jsem šel na fotce je Milesovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 5 hodinami, Prochy68 napsal: Abych upřesnil, na Hradišťany jsem šel na fotce je Milesovka Skoda no, já byl na procházce se psem- Hazmburk, mohl jsem to kousek protáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 23 minutami, kuncák7 napsal: Skoda no, já byl na procházce se psem- Hazmburk, mohl jsem to kousek protáhnout. Já se ještě stavil na Rohatci a to je tak 4 kilaky od Hazmburku, to by knírači cumeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna Ahoj chlapi, Středohoří mám rád. Minimálně lidí a hezká krajina. Byl jsem 15..11. a potkal jednoho člověka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna (upraveno) Já dneska 4 lidí, když člověk vynechá Milešovku, Lovos, Borec a podobný proflakly kopce tak je to v pohodě. Koukám že Hradišťany si taky navštívil a v Dřemčicích jsem dával dneska svačinu . Upraveno 25. ledna uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se