GMT Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 na jaře i v zimě, na kůži i na tahu... mám je rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Zrovna vcera na srazu jsem na ne vzpominal, jsou to skvely hodinky s vynikajicim pomerem cena/"vykon"!
StanoBare Odesláno 22. března 2012 Nahlásit Odesláno 22. března 2012 Hodinky z rady tých, čo dobre vyzerajú na ťahu aj na remeni. A trochu lepšie predsa len na ťahu. Svojbytné a na fóre už pekne udomácnené. Ani minútové indexy nechýbajú.
GMT Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 dnešní foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Arrow Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) ... mám je rád Nedivím se, jedny z nejhezčích co znám . Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem Arrow
Micey Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Jojo, to byly skvělý hodinky. Taky tady byly celkem putovní, nejsou tohle nakonec ty Sibiřovo/moje/Spajdyho a já nevim koho ještě? Já mám teď jejich větší ségry a ještě dlouho mít, zdá se, budu.
GMT Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 tyhle jsem kupoval nové před necelými 2 roky a furt mě baví, v rámci přezouvání řemen/tah se ještě chystám vyzkoušet NATO strap, myslím, že by jim mohl slušet, co? Jojo, to byly skvělý hodinky. Taky tady byly celkem putovní, nejsou tohle nakonec ty Sibiřovo/moje/Spajdyho a já nevim koho ještě? Já mám teď jejich větší ségry a ještě dlouho mít, zdá se, budu.
Micey Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Já nato strapy nerad, jsou takový plandací, nevim. Vymejšlim zrovna něco ve stylu tý kon-tiki plachty (logo, takovej ten fousatej strejda), Spinach dělá pěkný strukturovaný/vzorovaný řemeny, tak bych něco takovýho možná zkusil. Ale tu kůži s modrym přošitim máš pěknou..
GMT Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 ta modrá se dost nabízela, když mistr Šíma vytáhl modrou špulku, zjistili jsem že odstín přesně sedí a bylo Já nato strapy nerad, jsou takový plandací, nevim. Vymejšlim zrovna něco ve stylu tý kon-tiki plachty (logo, takovej ten fousatej strejda), Spinach dělá pěkný strukturovaný/vzorovaný řemeny, tak bych něco takovýho možná zkusil. Ale tu kůži s modrym přošitim máš pěknou..
GMT Odesláno 6. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2012 potřeboval jsem trochu zchladit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Horhe Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Fotky moc pěkný, hodinky dokonalý.Nevíte někdo, proč je třeba Lima zelená, Oslo žlutý a Polynesia červená?
Dantechno Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Nema to co delat s casovyma zonama? Kdyz jsem videl mapu sveta, kde byly znazorneny casove zony, tak to bylo rozliseno i barevne - ale je to jenom domnenka...
Horhe Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Aha, no já jsem křupan, co mapu světa nikdy neviděl
NIGHTinGALE Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Nema to co delat s casovyma zonama? Kdyz jsem videl mapu sveta, kde byly znazorneny casove zony, tak to bylo rozliseno i barevne - ale je to jenom domnenka... Spíše to má co dělat s cestou toho balsovýho voru na kterým se Thor plavil (první expedice, 1947). Oslo (tam má Thor muzeum)- Peru,Lima (začátek 4.300 mil dlouhé cesty) - Polynésie (po 101 dnech konec cesty) Jinak v roce 1969 si střihnul pro změnu plavbu na lodi z papyru (Ra), ale to asi neměl Eterny na ruce, takže limitka se nekoná Jinak hodinky to jsou geniální a poměr výkon/cena je skvělej.
filo-boxer Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 potřeboval jsem trochu zchladit Moc pekne. Nechces neco z toho poslat Bakerovi do kalendare?
GMT Odesláno 6. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. července 2012 pánové díky za pochvaludůvod barevného odlišení popsal NIGHTinGALE nahoře, důvod těch konkrétních barev ale taky nevím... a začalo mě to hrozně zajímat
Horhe Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Spíše to má co dělat s cestou toho balsovýho voru na kterým se Thor plavil (první expedice, 1947). Oslo (tam má Thor muzeum)- Peru,Lima (začátek 4.300 mil dlouhé cesty) - Polynésie (po 101 dnech konec cesty) Jinak v roce 1969 si střihnul pro změnu plavbu na lodi z papyru (Ra), ale to asi neměl Eterny na ruce, takže limitka se nekoná Jinak hodinky to jsou geniální a poměr výkon/cena je skvělej. Chytrej kluk. Díky.
Dantechno Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Vygumovanej: Ja myslel , ze se ptas na ty barvy....
Horhe Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Já se ptal obecně. Takováto odpověď mě z větší části uspokojila.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se