Patrician1982 Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) Zdravim, prosím o radu, koupil jsem Omega Vintage Geneve, ref. 166.0163, viz. vlakno - OMEGA Geneve, al shanim zlaty tah, co rikate na tento : http://viewitem.eim....0698857330/item 1. bude pasovat 2.,cena/vykon je ok? - je to 20 mikronu zlata Diky Patrician Upraveno 26. března 2012 uživatelem Patrician1982
Pavlucha Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 (upraveno) 2. Přijde mi pěkně jetej ... na některejch místech už zlatej rozhodně není EDIT: ... po doplnění obrázku Upraveno 26. března 2012 uživatelem Pavlucha
Patrician1982 Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Diky, koupit ci ne, jedine hnou s cenou?.Patrician
Pavlucha Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Já bych do něj nešel - navíc mi příjde, že tvoje hodinky patřej na kůži (věc vkusu samozřejmě)
gougy Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Tah ty hodinky imho zmrší, raději kvalitní kůži.
Jakubisko Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Pokud ho neuvidíš na živo, může mít jiný odstín, než je zlato pouzdra. To by pak byla pěst na oko!
Patrician1982 Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Diky za nazory, sobne zrovna kuzi moc nemusim a vim ze se bezne delali ocelovy tahy, tenhle je presne jako muj 20mikron zlata, tudiz odstin by mel byt stejny.
baza Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Kromě toho, co už bylo napsáno výše (barevný odstín, opotřebení), tak jestli bude pasovat jde pouze vyzkoušet fyzicky.A vůbec. Tyhle hodinky podle mne na tah nepatří. Vykašlal bych se na to.
Coolik Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Diky za nazory, sobne zrovna kuzi moc nemusim a vim ze se bezne delali ocelovy tahy, tenhle je presne jako muj 20mikron zlata, tudiz odstin by mel byt stejny. Síla zlacení (tady 20 mikronů) o barvě zlata vůbec nic nevypovídá, tudíž odstín může být úplně jiný.
Sorbus Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Krásné hodinky. Spolu s kolegy si myslím, že jim nejlépe sluší kožený řemínek. Jejich elegantní gracilní tvar by na tahu nevynikl. Řemínek na fotografii k nim podle mého názoru padne velmi dobře, ale pokud chceš jiný, tak bych osobně zůstal u hnědé barvy. Můžeš přitom experimentovat v širokém rozmezí materiálů a odstínů od světlých až po tmavé. Jestliže trváš na tahu, tak ten vybraný kandidát bude potřebovat znovu pozlatit. Doporučoval bych proto zjistit si, kde a zakolik je možné si to nechat udělat.
Patrician1982 Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Jeste jednou diky za nazory, urcite trvam na tahu, videl jsem je sice na fotkach a pro me velmi pekne, nechal jsem si zaslat detailnejsi foto, i kdyz prodejce pise to same co vy, jde o kontrast a svetlo a muze se to na fotce lisit, uvidim co mi posle a jak to pujde porovnat.
Vlado Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Taktiez sa priklanam jednoznacne ku kozi.... vobec tah neries..a uz vobec nie od ruky, lebo ako ti pisu chlapci vyssie moze to byt chyba..bud bude osuchany, alebo mat iny odtien zlata...na kozi su tvoji hodinky uzasne... neide o hodiny na kazdodenne nosenie, ale skor ku oblekom a do prace...tak koza v pohode
Patrician1982 Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Asi se spalim,ale hodinky nosim denne k obleku a potrpis si dost ba tah, kuze se na hodinkach nelibi a nerat ji nosim, samotne hodinky jsou moc hezke. Presnost zatim 1s/den, coz si myslim na to stari uzasne, i v omeze u Dusaka mi to merili a byli prekvapeni.Na tahu budou vypadat skvele :-)), urcite :-)
Petr Svenda Odesláno 26. března 2012 Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Oblekovky na tahu uz nejsou oblekovky. Budes s tim jak cigansky baron.
Patrician1982 Odesláno 26. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2012 Proč?:-) má to svůj styl i Al Pacino nosil zlaty tah v Kmotrovi :-)))))Spousta lidi nosí hodinky ve zlate, driv se mi to vubec nelibilo, ted ano.
baza Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 ... Al Pacino nosil zlaty tah v Kmotrovi ... No právě
Ivo_S Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Taky nosím DeVillky na tahu ale to jsou moderní hodinky ale tyhle co máš ty, tak ty vyniknou jenom na kůži. Sám když jsem kupoval Aqua Terry, jsem byl nejdřív zklamaný, že jsem je koupil s aligátorem a dnes jsem rád. Nic nepodtrhne eleganci hodinek jako kožený kvalitní řemínek. Tah je super na bondovky nebo na suby, protože je praktický ale k oblekovkám jedině kůži, tak to alespoň vnímám já. Pokud zkontaktuješ p. Šímu, budeš mít luxusní řemínek a bude to krása na těch hodinkách. Chtěl jsi radu, tady ji, a nejen ode mne, máš. Ale udělej jak uznáš za vhodné.
Patrician1982 Odesláno 28. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Díky za názory!:suicide_anim:nakonec půjdu do zlaceného tahu.
skalis Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Proč?:-) má to svůj styl i Al Pacino nosil zlaty tah v Kmotrovi :-)))))Spousta lidi nosí hodinky ve zlate, driv se mi to vubec nelibilo, ted ano. Ale je rozdil nosit hodinky ve zlate a nebo pozlcene s osoupanym naramkem. To prvni, ackoliv to nesedi kazdemu, je uslechtily hodnotny kov, to druhe znamka toho, ze se snazi ze sebe udelat neco, na co nema. Ja bych se primlouval za hnedeho aligatora, ktery by byl hodnotnou alternativou ukazujucu styl nositele a davajici vyniknout hodinkam. A nebo koupit zlate Omegy se zlatym naramkem, to by bylo asi nejlepsi.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se