Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

zhruba v prosinci 2011 jsem se definitivně rozhodl, že je konec neustálého hledání mobilního telefonu nebo neustálého očumování kdejakého sloupu

veřejného osvětlení, za účelem zjištění času. Cesta to byla poměrně dlouhá. Protože poslední quartzky jsem měl někdy před 10 lety, proto jsem

tápal a samozřejmě hledal někde ve stáji Casio. Pak jsem "Děvenka starostlivá" objevil tohle fórum a už bylo jasné, že s peněženkou to půjde

z kopce... Původní limit 3000,- korun byl překročen a samozřejmě všemi doporučovaná Seika (snzg13k1) nemám, neboť jsem se tak dlouho a důkladně rozmýšlel

až jsem narazil zde na fóru na inzerát na prodej tohoto kousku a musím říct, že po rychlé úvaze jsem inzerenta quest987 vytáhl někdy po osmé hodině večerní na

sraz a prakticky bez rozmýšlení koupil :-) .

Takže to by bylo takové první seznámení s prvními automaty. Byla to opravdu paráda. První dny jsem sice nekoukal po okolí, kde zjistit čas, ale do několika

jsem málem naboural, neboť automaty byl fascinován a neustále "civěl na ciferník." Tento problém jsem po několika dnech odstranil, druhý bohužel asi mnohem závažnější nastal.

Jednak se do mé běžné mluvy dostal výraz jako: Dýnko, luneta ... což okolí považuje za zvláštní a za druhé jsem zjistil, že tyhle Hamiltony jsou sice parádní i k obleku, ale

mám takové neblahé tušení, že by k tomu bylo fajn přidat ještě jedny, možná dvoje automaty... ( Jo, možná to budí úsměv, ale v tuhle chvíli se nenávidím, že jsem tohle fórum našel:)

Tak to je ve stručnosti vše. Nechtěl jsem psát recenzi hodinek, ale spíše dojmovku, tak to pochopte :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

Gratuluji k nákupu prvních automatů. Tyto hodinky jsou pro mě takřka srdeční záležitost, neboť to byly moje první "swiss movement". Byl jsem s nimi absolutně spokojen. Malinká vada na kráse se mi jeví datové okénko které s indexy netvoří kruh. Ale to je asi dáno velikostí datového věnce u tohoto strojku.

Odesláno

Gratulovat ti uz nebudu,snad jen doufam, ze se ti dobre nosi a bavite, obcas mi je po nich smutno, jsou to skvele hodinky.Takze kdyby jsi se jich nekdy chtel zbavit tak sem tu treba je budu stale chtit.tak si me rovnou napis na seznam.

Jinak ti covece docela trvalo nez si to sem hodil

Odesláno

Díky všem:-)

No ono ten výběr takto vysoko skončil vlastně náhodou :) Původní záměr byl jinde, vlastně jsem byl

téměř rozhodnut objednat výše zmíněná Seika, ale jednou takhle večer v knihovně... Pravda, favority jsem

zahlédl tady někde na fóru a pak na webu, bohužel jsou značně cenově mimo (http://www.creativewatch.co.uk/image/show/023292/fit/443/436/h64715885-hamilton-khaki-pilot-watch-large.jpg)

Indexy mi takto nevadí, pravda je to narušení ideálního kruhu, nicméně to nepovažuji za nějaký kaz.

Pravda, trvalo to dlouho, ale bylo to spojené s tím, že nebyl vůbec na nic čas. Většinou jsem přišel domu a okamžitě vytuhnul a přes den na focení nebyl čas. Nakonec

zvítězila touha se pochlubit :))) Nosí se parádně. Nechal jsem přidat dva dílky tahu, aby mi seděly perfektně na ruce a popravdě kromě sportu je mám pořád. Jsou prostě super

a myslím, že vzhledem k jejich statutu "prvních automatů" asi z domu jen tak nepůjdou. Takže budeš muset překonat stesk.

Nicméně se tě zeptám, zda ti vyšla úspěšně cesta za novým kouskem do Bratislavy ?

Odesláno

cesty chronomagora jsou nevyspitatelné a člověk nikdy neví co se změní.

kdyby jsi se rozhodl někdy v budoucnu tak rozhodne napiš, určitě se budu chtit k nim vrátit.

jinak myslím , že cesta byla úspěšná viz můj post

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...