mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Ty Conquesty jsou taky moc povedený, ale za sebe ti řeknu toto- musíš si zvolit jestli chceš více sportovní HydroConquesty nebo více elegantní Conquesty. To je asi to nejdůležitější. Já bych šel do více sportovního ladění, ale to je jenom můj subjektivní pocit, vždycky jsem preferoval hodinky sportovního rázu. A je pravda, že ani nevím jak jsou na tom Conquetsy s cenama. Pokud bys vybral Hydroconquesty a byl bys ochoten pár týdnů počkat (4-6týdnů), mohu ti vřele doporučit jeden velký německý shop, kde je maj za bezkonkurenčí cenu. Mám s nimi osobní zkušenost (kupoval jsem tam ty modrý pro strejdu). Mám nejraději sportovní i když většinu mám elegantnějších.Nejraději bych bral oboje.Jak Breitlingy,jedny se tady prodávají(pojedu se na ně podívat),tak i Longiny,ale víc mě táhnou ty elegantnější.Longiny příjdou po slevě na 35.000kč s kovovým tahem,s pryžovým na 29.000kč. Mám 40tis.,ale na chrono prodávám Xemexy Offroady a ještě přidám Omegy Constellationy.Tím pádem bych ty prachy,když prodám,mohl mít.Můžeš mi tedy zjistit kolik by na tom německém shopu stáli ty Longiny Conquesty s keramikou?model s ocelovým tahem-L3.657.4.56.7 a s pryží-L3.657.4.56.2 Hydroconquesty s ocelovým tahem a modrým,popřípadně černým ciferníkem,příjdou na 22.000kč Jinak díky za ochotu.
sashator Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Tak jsem se ti na to koukal a momentálně mají jenom verzi 39mm na gumě za 920Euro. Hned jsem jim ale psal, tak třeba budou schopni sehnat i ty tvoje. Jinak link na ten obchod je TADY .
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Tak jsem se ti na to koukal a momentálně mají jenom verzi 39mm na gumě za 920Euro. Hned jsem jim ale psal, tak třeba budou schopni sehnat i ty tvoje. Jinak link na ten obchod je TADY . Ahoj,děkuji Ti za ochotu.To je velmi slušná cena.I ta velikost by stačila. Byl tu za mnou jeden pán,který prodává Longines Master Collection-L2.673.4.78.3.Ale ty už se mi zdají velmi elegantní,spíše oblekovky.Jen to jen vsuvka,tady máš foto.Teď je nabízí na Bazoši.
sashator Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Master Collection je už hodně elegantní série, ale není to můj šálek kávy. Z shopu odpověděli, že zjistí možnosti a dají vědět. Myslím, že zítra budu mít odpověď, tak ti dám hned vědět
mlsoun1 Odesláno 3. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Master Collection je už hodně elegantní série, ale není to můj šálek kávy. Z shopu odpověděli, že zjistí možnosti a dají vědět. Myslím, že zítra budu mít odpověď, tak ti dám hned vědět Jsou extrémě elegantní,mám u nich jeden docela velký problém,špatně vidím na datum.Ale Conquesty jsou Conquesty.Čau a díky
Jony Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Pokud chceš oblekovky rozhodl bych se pro Maurice Lacroix MP.....
hejdik Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 (upraveno) Jestli tě zajímá názor člověka,který ani takové hodinky neměl na ruce,(ještě si nějakou dobu počkám,než se dopraacuju)tak za mě Breitlingy.Vě mě taato značka evokuje prostě hodinky pro chlapy. Upraveno 4. dubna 2012 uživatelem hejdik
Quido Morava Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Já na béčka moc nejsem, takže za mne raději Longinesy - nemám pro to žádný argument, prostě tak to cítím... mně se líbí třeba i tyto ....tady se těžko radí, ber to, k čemu tě to více táhne pocitově, vypni mozek, vykašli se na technické argumenty - musejí se především líbit tobě a ty musíš být s nimi spokojený
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Pokud chceš oblekovky rozhodl bych se pro Maurice Lacroix MP..... Díval jsem se na ně.Ty tvoje jsou moc pěkný,ale mě nejde tak moc o oblekovky.K obleku(raději tedy nosím rifle a sako) mám Omegy Constellationy a Corteberty.Chtěl bych hodinky hlavně na běžné-denní nošení.Longiny mám rád a Breitlingy to je lahůdka. Modely od ML,mě moc nezaujali,neuraž se prosím jak můj kamarád,ten na tuto značku nedá dopustit.
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Jestli tě zajímá názor člověka,který ani takové hodinky neměl na ruce,(ještě si nějakou dobu počkám,než se dopraacuju)tak za mě Breitlingy. Vě mě taato značka evokuje prostě hodinky pro chlapy. Ahoj, samozřejmě,že mě zajímá,jinak bych to sem ani nedal a i když si je na ruce neměl,tak jednou je mít budeš.Jak já říkám,je to pouze otázka času.Rád si vyslechnu i jiné věcné názory.Breitlingy jsou doopravdy vice sexy pro chlapa(žena je sice žena,ale já se rád mazlím i s hodinkama).Dík
mlsoun1 Odesláno 4. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Já na béčka moc nejsem, takže za mne raději Longinesy - nemám pro to žádný argument, prostě tak to cítím... mně se líbí třeba i tyto ....tady se těžko radí, ber to, k čemu tě to více táhne pocitově, vypni mozek, vykašli se na technické argumenty - musejí se především líbit tobě a ty musíš být s nimi spokojený Takto,taky se mi nelíbí veškeré modely od Breitlingu a dalších značek.Je to tak jeden nanejvýš dva modely.I když je tu výjimka(hodinky Damasko). A teď k věci.Nejvíc mne oslovil jeden model od béček a ten to prostě vyhrál,o parametry nejde,je to spíše srdcovka.A ten prostě koupím. No a až prodám hodinky,které prodávám,tak si vezmu ještě Longiny Conquesty s keramickou lunetou a černým cifrem.Jen se rozmýšlím,mezi kaučukem-kůží nebo ocelovým tahem.I tak Ti děkuji za příspěvek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se