jacube Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Ahoj, po dlouhém čekání mám konečně doma své první automaty. Vybíral jsem poměrně dlouho (hledal jsem "sportovně elegantní" hodinky) a mám z nich velkou radost Musím říct, že obrázky na stránkách výrobce úplně neodpovídají skutečnému vzhledu (např. vteřinovka má jiné zakončení). Dál nic nebudu popisovat, koukněte se na fotky. Specifikace: Průměr bez korunky: 39 mm Tloušťka: 10,2 mm (neměřil jsem) Strojek: ETA 2824 (může být i SW200, ale zkoumáním průhledem v dýnku jsem došel k závěru, že je to ETA) Dále: safírové sklíčko, vodotěsnost 5 ATM
gougy Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 V 6. 4. 2012 v 8:24, 'jacube' napsal: Musím říct, že obrázky na stránkách výrobce úplně neodpovídají skutečnému vzhledu (např. vteřinovka má jiné zakončení). To je zajímavé - u stejného modelu vč. čísla? Jinak moc prima univerzální hodinky (nejsem fanda tohoto typu průhledu, ale proč ne), gratuluji, užívej si
jacube Odesláno 6. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 V 6. 4. 2012 v 8:39, 'gougy' napsal: To je zajímavé - u stejného modelu vč. čísla? Přikládám obrázek z webu výrobce. Nevím, jak ho vyrobili, ale jako fotka nevypadá...
ivan_989 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 Páčia sa mi aj hodinky aj ich značka, blahozelam ku kúpe.
gougy Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2012 V 6. 4. 2012 v 12:14, 'jacube' napsal: Přikládám obrázek z webu výrobce. Nevím, jak ho vyrobili, ale jako fotka nevypadá... To bude normální fotka, lehce dodělaná v komplu bych řekl. Ta Tvoje sekundovka se mi líbí subjektivně víc, ale stejně je to zvláštní.
jacube Odesláno 5. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Nový řemen RIOS Havana. Myslím, že hodinkám po letech na černém řemenu prospěl.
Radik Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Moje první pořádný automaty byly taky Eposy
jacube Odesláno 5. listopadu 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 V 5. 11. 2017 v 16:23, Radik napsal: Moje první pořádný automaty byly taky Eposy A spokojenost? Já je nosím denně a jsou super.
Radik Odesláno 5. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2017 Spokojenost byla do posledního okamžiku, ale nakonec jsem je prodal. Měly 43mm a postupem času jsem zamířil k menším. Přesnost byla úžasná do 1s/den (od oka prakticky neměřitelná). Já jsem měl model 3401.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se