df-otto Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) Zdravím.Je zde nějaký germánský znalec jak to vlastně je se značkou Glashute? Mašel jsem příliš mnoho odnoží. Glashutte Original,Muhle Glashutte,Bruno Sohnle Glashutte, Tutima Glashutte,Union Glashutte,Wempe Glashutte,Dík. Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem df-otto
ensi Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Glashutte je jen město, kde ty firmy sídlí?
df-otto Odesláno 7. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Glashutte je jen město, kde ty firmy sídlí? Tak to jsem věděl, dokonce vím, že se rozdělilo Německo a pak zase sjednotilo. Co mě zajímá jak vznikly jednotlivé firmy a na co se vlastně odvolávají.
Frostie Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Tak Glashute ani Glashutte neexistuje, je známo pouze město Glashütte v Krušnohoří, cca 30 km od Petrovic. To ostatní jsou názvy firem tam sídlicích...
ivan_989 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Zdravím. Je zde nějaký germánský znalec jak to vlastně je se značkou Glashute? Mašel jsem příliš mnoho odnoží. znalec mr. google povie, staci sa len spytat vsakano..vid napr. vtm.zive.cz/aktuality/hodinarske-mesto
PavelBr Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Díky za odkaz ... zajímavé počtení ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se