Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim panove,

koukam na hodinky a premyslim (ted :)) o Longines Conquest L3.676.4.56.6 nebo Tag Heuer Aquaracer WAF2110.BA0806.

Co si myslite, ktere z techto hodinek jsou "lepsi"? Ve vsech ohledech, jakykoli vstup bude pro me prinosem.. Zejmena me zajima kvalita strojku atd. Ja jsem chrono zacatecnik, takze :)

Pred moc diky!

post-22142-041405800 1334065217.jpg

post-22142-009455900 1334065294.jpg

Odesláno (upraveno)

Z těhlech bych šel radši do Tagů, ty Longinesy mi přijdou takový.. bezpohlavní:) Co se týče strojku, v obou je samozřejmě ETA, nejspíš 2824 - tam žádnej rozdíl nebude, chronometr certifikaci (garantovanou přesnost) nemaj ani jedny. Chce si to je zkusit, ani u jedněch mi nepřijde tah jako zrovna super kvalita..

EDIT: No vida, Franta si myslí o tom tahu přesnej opak.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

Já mám Aquaracery (i když trochu jiné) a taky si je nemůžu vynachválit :) Přesnost mizerná, ale to je spíše problém konkrétního kusu. Nosí se skvěle a hodí se ke všemu. Conquesty jsem tady málem koupil, naživo moc hezké hodinky, ale TH pro mě mají větší koule a připadají mi zajímavější. Jen tah se mi u těchto moc nelíbí, konkrétně ty leštěné články, ale naživo to může vypadat lépe. Conquesty jsou malinko nudné.

Odesláno

já jsem po půl roce nošení naprosto spokojenej

To věřím, jak jsem psal, jsou to moc hezký hodinky, navíc velmi univerzální a já Longines rád, ale osobně pro mě mají Aquaracery takové větší čaro :D

Hlavně, že jsme spokojení, ne?

Odesláno

Tady není co řešit. Conquesty jsou na první pohled dost nudné. Navíc mě u této řady i u Hydroconquestů vadí tvar ochrany korunky, je takový moc hranatý. Co je však nejdůležitější je otočná luneta. Nedovedu si představit u svých univerzálních hodinek absenci otočné lunety. Zvykl jsem si v hospodě na ní počítat piva, odměřovat různé časové úseky nebo jen si tak pro uklidnění s ní otáčet.

Odesláno (upraveno)

už jsem tu hold nakažen..

:lol2: :lol2: :lol2:

Tak tomu říkám "nemůžu si je vynachválit" I když ode mě to zní asi taky blbě.

A pro Petra to asi mění situaci, protože za ty prachy... asi před měsícem jsi chtěl 17k, ne?

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno

Nelibi se mi ani jedny - co se zpracovani, kvality strojku a technickych dat tyce jsou to srovnatelne hodinky - vybral bych ty, ktere se ti vic libi. Co se tyce nasledneho prodeje pokud by se ti okoukaly, myslim ze na tom TH budou lepe nez Longines. Nevim kolik ty konkretni modely stoji ani jestli chces kupovat nove, nebo zajete napr z chronomagu, ale klidne bych do vyberu pridal i poradny hodinky :D Napriklad Breitling Colt nebo Superocean minule rady - nebude to takova nuda (nekamenujte me), budou mit poradnej MI, certifikovanej strojek a v pripade, ze te prestanou bavit, na chronomagu o ne bude radove vyssi zajem nez o vyse uvedene - ale je to jen muj nazor, kterej nemusis brat v potaz :)

Odesláno

:lol2: :lol2: :lol2:

Tak tomu říkám "nemůžu si je vynachválit" I když ode mě to zní asi taky blbě.

A pro Petra to asi mění situaci, protože za ty prachy... asi před měsícem jsi chtěl 17k, ne?

Neprodávam je, protože je na nich něco špatně, ale už mě nebaví a nenaplňujou mě, potřebuju se prostě posunout v životě někam dál...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...