Přejít na obsah

RYTMUS BREITLING

Doporučené příspěvky

Je to pomerně jednoduchá rovnice. Za rok 2011 asi 150 koncertů v různých klubech, apod. Za jedno vystoupení od dvou a půl do čtyř tisíc euro. To je kolem 500 000. Kampaň pro Adidas Originals, koučování v Hlasu, nejprodávanější interpret na Slovensku, ... řekl bych, že jen z těchto věcí si to Bentley a další věci může dovolit :-).

Hmmm, tak to je fakt! Proti tomu se nedá nic napsat. Taky chci bejt raper. Upraveno uživatelem habadej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 69
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jak je to s těma jeho prachama? Není to třeba jenom glorifikace, kterou okolo sebe dělá? Když vezmu Československo, tak jsme podle mě malý trh, aby se o něm dalo říci, že zhruba po dvou letech (ve skutečností nevím jak dlouho na trhu působí)je továrna na prachy. Určitě něco vydělal, ale je to ve skutečnosti tolik, aby se z toho stal jeden z jeho poznávacích znaků? Vždyť proti těm kolegům kteří jsou s ním v té porotě té soutěže pro mládež, musí být úplný žebrák. Darinka v showbyznysu 30 let, David taky, pan Kabát asi čtvrt století a vždy byli dost na vrcholu popularity. Když vezmu takového Rytmuse s tím jeho stylem umění, tak musí mít mnohem méně posluchačů kteří se odhodlají koupit jeho produkt nebo zajít na koncert, než třeba kolovrátkový Michal David, který v zimě dvakrát po sobě vyprodal Lucernu.

A o Kabátech ani nemluvě, ti byli schopni udělat koncert pro 20 tisíc lidí. Nebo je v tom ještě něco? Vůbec se ve mlýnu jménem showbysnys

nevyznám. Na koncertech žádného tohoto interpreta jsem nikdy nebyl a ani nepůjdu, pro mě by to bylo vyhození peněz, za které bych mohl jít na koncert skutečných hudebníků. Třeba na Mišíka nebo na Collegium Musicum (ať jsme federativní), kteří jsou na scéně více jak 40 let i bez zlatejch řetězů.

Už jsme ti jednou psal. Tak proč sem píšeš takové fundované rozbory ?

Tohle je vlákno o jeho Béčkách a ty tady zvládneš rozumbrado proprat navíc o Michala Davida.

Jestli chceš být v opozici a hádat se běž snad raději do hospody.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Vždyť já se nehádám ani se nesnažím být v opozici, jen se snažím pochopit pro mě nepochopitelné a už to dávno není vlákno o jeho béčkách, bylo to přeloženo do "ostatní diskuse a zábava", tak snad mohu diskutovat a u toho se bavit. :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...