Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Díky těmto hodinkám jsem narazil na Chronomag. Hledal jsem o této značce jakékoli informace, ale ani tady jsem na nenašel:) Po několika pročteních fór o čínských hodinkách mi došlo, která bije, i když tyto hodinky jsou, jak je vidět na fotkách, Geneve-New York-London, nebo dokonce EU, jak se píše pro změnu na jiném místě Koupil jsem si je na Aukru asi za 200 Kč a nosím je na prkno, na túry po horách Východní Evropy a Západní Asie, na štípání dřeva, skládání uhlí, apod. A přestože jsou to opravdu hodinky jen na rozbití, budí pozornost, řadě lidí se líbí (asi že vypadají trochu jako Carrery) a nedělají ostudu. Koneckonců, ani mně nepřijdou úplně ošklivé. Co vy na ně? Jak se líbí vám? Jsme úchyl, nebo mají fakt něco do sebe? A úplně nejnaivnější otázka: jsou to opravdu Číny, nebo máte o značce někdo nějaké jiné info?
jankoxxx Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 este sa ti neurobila vyrazka? sorry ale je to cina a je to vidiet.. "BUILT WITH QUALITY"
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 (upraveno) Vyrážku zatím nemám:) Účelu, pro jaký byly pořízeny (ukazovat čas a pak být někde rozbity nebo ukradeny), slouží víc než dobře:) Jinak ale pozor, tohle jsem našel na internetu: http://www.kralovstv...-Mauritz-Geneve Je vidět, že se opravdu normálně prodávají, a to dokonce za poměrně vysoké peníze (vyšší, než jsem čekal). Strojek Seiko....? Jak by řekl Ivánek: no to mi ho vyndej... EDIT: a tady je jejich oblekový bratříček:) Vypadá to ale, že se dealují jen v Česku, na žádnou zahraniční stránku jsem nenarazil. http://www.kralovstvicen.cz/Panske-hodinky-Mauritz-Geneve?keyword=mauritz&category_id=0 Upraveno 13. dubna 2012 uživatelem Tomáš Drahoňovský
gougy Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 V 13. 4. 2012 v 8:34, 'Tomáš Drahoňovský' napsal: Jsme úchyl, nebo mají fakt něco do sebe? A úplně nejnaivnější otázka: jsou to opravdu Číny, nebo máte o značce někdo nějaké jiné info? Ano, jsme úchyl (jsi tady správně) a ano, tyhle jsou na 99,999% z PRC.
Horhe Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Spíš než karery to jsou vybrabčený Longines Conquest.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Presne, nekup Longinesky za ty penize:)
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Presne, nekup Longinesky za ty penize:)
Dřevák Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 ty ručičky na subcifernících jsou nalepený, nebo se otáčí? A když se otáčí, ukazují něco?
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Jsou normalne funkcni. Ten napravo je 12/24 cyklus, zbyle dva jsou na stopky, ktere se ovladaji klasicky, hornim spustis a zastavujes, dolnim zastavujes mezicas, popr. nulujes.
jerzy Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2012 Na první pohled se mi taky líbí, teda až na tu sekundovku. A jestli jsou subciferníky funkční, tak za dvě stovky na blbnutí není co řešit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se