Přejít na obsah

Mauritz

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Díky těmto hodinkám jsem narazil na Chronomag. Hledal jsem o této značce jakékoli informace, ale ani tady jsem na nenašel:)

Po několika pročteních fór o čínských hodinkách mi došlo, která bije, i když tyto hodinky jsou, jak je vidět na fotkách, Geneve-New York-London, nebo dokonce EU, jak se píše pro změnu na jiném místě:)

Koupil jsem si je na Aukru asi za 200 Kč a nosím je na prkno, na túry po horách Východní Evropy a Západní Asie, na štípání dřeva, skládání uhlí, apod.:) A přestože jsou to opravdu hodinky jen na rozbití, budí pozornost, řadě lidí se líbí (asi že vypadají trochu jako Carrery) a nedělají ostudu. Koneckonců, ani mně nepřijdou úplně ošklivé.

Co vy na ně? Jak se líbí vám? Jsme úchyl, nebo mají fakt něco do sebe? A úplně nejnaivnější otázka: jsou to opravdu Číny, nebo máte o značce někdo nějaké jiné info?

post-14721-039850500 1334306052.jpg

post-14721-055243200 1334306059.jpg

post-14721-090279600 1334306065.jpg

Odesláno (upraveno)

Vyrážku zatím nemám:) Účelu, pro jaký byly pořízeny (ukazovat čas a pak být někde rozbity nebo ukradeny), slouží víc než dobře:)

Jinak ale pozor, tohle jsem našel na internetu:

http://www.kralovstv...-Mauritz-Geneve

Je vidět, že se opravdu normálně prodávají, a to dokonce za poměrně vysoké peníze (vyšší, než jsem čekal). Strojek Seiko....? Jak by řekl Ivánek: no to mi ho vyndej...

EDIT: a tady je jejich oblekový bratříček:) Vypadá to ale, že se dealují jen v Česku, na žádnou zahraniční stránku jsem nenarazil.

http://www.kralovstvicen.cz/Panske-hodinky-Mauritz-Geneve?keyword=mauritz&category_id=0

Upraveno uživatelem Tomáš Drahoňovský
Odesláno
  V 13. 4. 2012 v 8:34, 'Tomáš Drahoňovský' napsal:

Jsme úchyl, nebo mají fakt něco do sebe? A úplně nejnaivnější otázka: jsou to opravdu Číny, nebo máte o značce někdo nějaké jiné info?

Ano, jsme úchyl :D (jsi tady správně) a ano, tyhle jsou na 99,999% z PRC.
Odesláno

Presne, nekup Longinesky za ty penize:)

Odesláno

Presne, nekup Longinesky za ty penize:)

Odesláno

Jsou normalne funkcni. Ten napravo je 12/24 cyklus, zbyle dva jsou na stopky, ktere se ovladaji klasicky, hornim spustis a zastavujes, dolnim zastavujes mezicas, popr. nulujes.

Odesláno

Na první pohled se mi taky líbí, teda až na tu sekundovku. A jestli jsou subciferníky funkční, tak za dvě stovky na blbnutí není co řešit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...