Přejít na obsah

Steinhart Nav B-Uhr 44mm (automat vs. manual)

misoo

54 hlasů

1. 1. Ktore by ste si vybrali ?

• Automaty s jednoduchym cifernikom
      23
    • Manualny natah s malou sekundovkou
      31

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Buď tohoď do vyhledávání, když napíšeš Aviation, mělo by ti to vyjet a nebo je to v sekci - všeobecná diskuze - "pochlubte se novýmí přírustky" dával jsem to tam cca 14 dní zpátky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Prave som sa vratil so stretnutia s Cretinom... a musim povedat, ze tie 47-ky nevyzeraju az take velke ako som ocakaval... Myslel som si, ze pridem, zistim ze su mi privelke a s kludnym svedomim objednam 44ky. A aby som to mal este tazsie, tak sa do vyberu priplietol model Aviation, ktory by mal byt velkostou niekde medzi Pilot 44 a 47, cize som z toho uplne na prasky a netusim co vybrat... :suicide_anim:

Nevie mi nahodou niekto povedat, ako su Aviation velkostou v porovnani s Pilotkami, ci su blizsie k 44 alebo 47 ? Myslim ci neposobia mohutnejsie, hlavne vdaka masivnejsej lunete a jemne vacsej vyske...

Tymto chcem velmi podakovat Cretinovi ze bol ochotny sa so mnou stretnut a dovolit mi prestudovat tie hodinky :notworthy:

Upraveno uživatelem misoo
Odkaz ke komentáři

Prave som sa vratil so stretnutia s Cretinom... a musim povedat, ze tie 47-ky nevyzeraju az take velke ako som ocakaval... Myslel som si, ze pridem, zistim ze su mi privelke a s kludnym svedomim objednam 44ky. A aby som to mal este tazsie, tak sa do vyberu priplietol model Aviation, ktory by mal byt velkostou niekde medzi Pilot 44 a 47, cize som z toho uplne na prasky a netusim co vybrat... :suicide_anim:

Nevie mi nahodou niekto povedat, ako su Aviation velkostou v porovnani s Pilotkami, ci su blizsie k 44 alebo 47 ? Myslim ci neposobia mohutnejsie, hlavne vdaka masivnejsej lunete a jemne vacsej vyske...

Tymto chcem velmi podakovat Cretinovi ze bol ochotny sa so mnou stretnut a dovolit mi prestudovat tie hodinky :notworthy:

Steinhart pilotky jsem nějaký čas vlastnil, měl jsem možnost vyzkoušet na ruce model Le Mans GT, který měl stejné pouzdro jako nynější Aviation. Rozměrově má pouzdro rozhodně blíže k pilotkám 44 mm. Na ruce však hodinky Le Mans GT vypadaly daleko mohutnější. Asi je to dáno tím trochu neobvyklým tvarem a jde možná o zvyk. Pokud Ti seděly pilotky 47 mm, troufám si tvrdit, že Ti budou sedět i Aviation, toho bych se nebál. Chce to však vyzkoušet, na ruce to Aviation pouzdro působí opravdu jinak.

Upraveno uživatelem 323GT
Odkaz ke komentáři

Pokud Ti seděly pilotky 47 mm, troufám si tvrdit, že Ti budou sedět i Aviation, toho bych se nebál. Chce to však vyzkoušet, na ruce to Aviation pouzdro působí opravdu jinak.

no presne tak to asi bude, samotna velkost bude v pohode, ale treba to vidiet na ruke, predsa len je to nestandardne puzdro... asi si budem musiet spravit 200km vylet za distributorom ked ich bude mat na sklade... :)

dik za info !

obchodnik : ja som tiez zvedavy co si miso vyberie... :D

Odkaz ke komentáři

Tak uz su doma uzivam si ich plnymi duskami, je to krasa... :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Dik :)

Som uneseny ako vyzeraju nazivo, milionkrat lepsie ako z fotiek. Pritom ake su jednoduche, tak sa neviem vynadivat. Cierny cifernik pod zafirom hadze prekrasne odtiene od absolutnej ciernej, cez vsetky odtiene tmavomodrej, az po odtiene sedej. Zalezi od osvetlenia. Modrene rucicky detto. O strojceku nehovoriac, najradsej by som bol keby mali rezervu chodu tak 5h, nech ich mozem castejsie natahovat! :D

Jedina skoda ze nemaju datum, to by som uz na Aviationy ani nepomyslel... ;)

Odkaz ke komentáři

nejake tie fotky... :)

Odkaz ke komentáři

Mam otazku : pri nastavovani hodin, ale aj pri lubovolnom toceni korunky, tato nekladie rovnomerny odpor. Akoby v istej polohe sa tocila tazsie. Neni citit ziadne zadrhavanie ani nic len treba na tocenie vynalozit viac sily. Je to nejaka chyba? Alebo tomu nemam venovat pozornost, a je to normalne?

Hodinky inac idu super -3s/den.

Vopred dakujem za odpovede. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...