šíma Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Díky pěkné debatě nad výběrem těch pravých Glycine Incursore bych rád ještě podnítil případnou debatu na téma : Jak se vám líbí California Dial? Podle dostupných informací z Wikipedie s ním přišel někdy v roce 1930 Rolex a používal ho na některých modelech i Panerai. V současnosti kromě Glycine podle dostupných informací (pravda zas tolik moc jsem se tomu nevěnoval) nikdo. Existuje dokonce adresa www.californiadial.com, ale to je spíš něco jako e.shop. Kdybych tvrdil, že mě ta konfigurace indexů a římských a "našich" číslic stoprocentně esteticky naplňuje, tak bych lhal, ale má to přesto jakési zvláštní kouzlo a přitažlivost, možná příběh a historii, nebo že je to přece jen zase "něco jiného"...
Rudykopalsson Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 mě se to tedy nelíbí vůbec:-) má to nějaký hlubší smysl?
Adam99 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 mě se to tedy nelíbí vůbec:-) má to nějaký hlubší smysl? Jestli si dobře vzpomínám, tak to mělo co dělat s lepší orientací pro potápěče pod vodou.
Harlequin Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Abych alespoň trochu tu hrubku zahladil, přidám jednoho výrobce ze současnosti. Lüm-Tec Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jirka68 Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Pro mně je to kočkopes. Úlet ke kterému se občas někdo vrátí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se