huhu4d Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Ahoj ma tu niekto Bell & Ross ww1-97 ? Zaujimali by ma Vase postrehy a ci stoja zato. Je to presne tento typ http://www.bellross.com/ww/en/#/collections/vintage/heritage/95 dik,
instant Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 preco to davas do sekcie americke hodinky? BR nie je americka firma.
huhu4d Odesláno 14. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 mne sa tiez nezdalo, ale isiel som podla popisu temy na hlavnej stranke, vid nizsie Americké hodinky diskuse o hodinkách amerických značek jako Waltham, Elgin, Bulova, Hamilton, Bell & Ross atd. Co na tom, že už se většinou nedělají v USA
instant Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) aha - tak infekcia ma este vacsi rozsah nez sme dufali edit: hodinky som videl nazivo, pekne. kazdopadne si rozmysli ci si chces za take peniaze kupit "vojenske" hodinky bez autentickej historie Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem instant
Jeremy Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Hlavni je, jestli se Ti libi. Na autentickou historii se muzes vykaslat, hodinky nejsou artefakt.
huhu4d Odesláno 15. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Tak som sliedil vacsiu cast noci po nete, ale myslim ze ten rozmer je az prehnany. Skoda ze to nespravili na 42mm. Paci sa mi na nich jednoduchost a detailne vypracovanie s cistymi liniami. Keby som chcel vojenske hodinky tak idem do ruskych. Nasiel som totiz tieto ww1-97 za dobru cenu v US, som myslel ze si donesiem, ale upustim od toho.
jankoxxx Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 V 15. 4. 2012 v 7:08, 'huhu4d' napsal: Tak som sliedil vacsiu cast noci po nete, ale myslim ze ten rozmer je az prehnany. Skoda ze to nespravili na 42mm. Paci sa mi na nich jednoduchost a detailne vypracovanie s cistymi liniami. Keby som chcel vojenske hodinky tak idem do ruskych. Nasiel som totiz tieto ww1-97 za dobru cenu v US, som myslel ze si donesiem, ale upustim od toho. mne sa teda pacia hodne a keby ich spravili v 38mm tak by som do nich siel. v kazdom pripade nazivo su naozaj fakt dobre... ak tie peniaze mas tak kludne do nich chod.. na fore to bude unikat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se