Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

aha - tak infekcia ma este vacsi rozsah nez sme dufali :)

edit: hodinky som videl nazivo, pekne. kazdopadne si rozmysli ci si chces za take peniaze kupit "vojenske" hodinky bez autentickej historie

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Tak som sliedil vacsiu cast noci po nete, ale myslim ze ten rozmer je az prehnany. Skoda ze to nespravili na 42mm. Paci sa mi na nich jednoduchost a detailne vypracovanie s cistymi liniami. Keby som chcel vojenske hodinky tak idem do ruskych. Nasiel som totiz tieto ww1-97 za dobru cenu v US, som myslel ze si donesiem, ale upustim od toho.

Odesláno
  V 15. 4. 2012 v 7:08, 'huhu4d' napsal:

Tak som sliedil vacsiu cast noci po nete, ale myslim ze ten rozmer je az prehnany. Skoda ze to nespravili na 42mm. Paci sa mi na nich jednoduchost a detailne vypracovanie s cistymi liniami. Keby som chcel vojenske hodinky tak idem do ruskych. Nasiel som totiz tieto ww1-97 za dobru cenu v US, som myslel ze si donesiem, ale upustim od toho.

mne sa teda pacia hodne a keby ich spravili v 38mm tak by som do nich siel. v kazdom pripade nazivo su naozaj fakt dobre... ak tie peniaze mas tak kludne do nich chod.. na fore to bude unikat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...