ouskavl Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Ahoj Všem, chtěl bych se podělit o radost hlavně z Diplomatů koupených minulý týden na aukru, na zlatém tahu nevypadaly zastak zle, ale na ruce už jo, tak jsem jim dal včera lesklou Hirschovskou imitaci krokodýla a myslím že jsem trefil. Na přímém sluci jsou znát ve velkém rozlišení škrábance, ale jinak je stav krásný, donesu je promazat, vyčistit, a hurá nosit. Omegy jsou taky z aukra se záručákem, paragonem, krabičkou, originálním řemenem i sponou, ale minulá desetiletí s kůží už udělala své, tak pro ně mám objednanou ještěrku. Foceno kompaktem, tak kvalitka horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Ty Primky vypadaj na tom pásku výborně. A o Omegách ani nemluvě. U těchto hodinek je škoda jen té velikosti. Kdyby to byla aspoň 38 nebo 40. No ale i tak pěkný. A k tomu ty doklady. Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Hezké úlovky, řemen je posunul tam, kam patří - mezi krásné hodinky, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Zlaté hodinky teda nemusím a s tím zlatým tahem se mi teda vůbec nelíbily,ale jakmile jim dals tu kůži,tak vypadají velice pěkně a na tvojí ruce jak kdyby tam patřily,velice slušivé.O Omegách se asi netřeba vyjadřovat,parádní oblekovky,které bych si taky nechal klidně líbit,nádherné!Gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Parádní stav, oboje.. gratulace, dobrý úlovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Ty brďo - Omegy koupené když mi bylo 14 dní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 15. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Ty brďo - Omegy koupené když mi bylo 14 dní To já měl ještě 11 let čas a stejně jsou moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 Super kup! Určitě z nich máš velkou radost, gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Ty Omegy jsou fakt super. Navíc taky můj ročník Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Gratulacia. Krasne kusky. Ja by som povedal ze tie primky maju vacsi smrnc. Neviem preco, ale pre mna zlate puzdro na hnedom remienku je uplna srcdovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2012 Ahoj, díky za reakce, na Omegy jsem dnes dal ještěrku, a nevím jestli jsem trefil, nesluší jim víc černá????????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2012 Náhodou ještěrka jim sedne výborně... Za mě lepší, než ten černej. Tak mě napadá, jestli by nejepší nebyla černá ještěrka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se