fire183 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Ahoj!Už skoro před dvěma lety jsem v tramvaji našel docela zvláštní Primky. Vzadu je vyryté věnování jistému českému režisérovi za scénář k jistému úspěšnému filmu. Dotyčného jsem vystopoval s úmyslem hodinky vrátit. Měl radost, nicméně si pro ně za ty dva roky nepřišel (asi se bojí, že bych chtěl nálezné, což nechci). Tak je pořád mám. Doteď jsem se nerozhodl, jestli se mi líbí. Jsou to Quartzky a já jsem jinak rozhodně na automaty, ale mají něco do sebe. Každopádně by mě zajímalo, jestli o tomhle modelu ví někdo něco víc. Na internetu jsem je nikde nenašel (možná jsem špatně hledal). Potřebujou novou baterku, řemínek a taky přeleštit (nejen sklíčko), ale já se nejsem schopen rozhodnout, jestli to za to stojí. Co myslíte?Omlouvám se za kvalitu fotografií, nějak se mi nedařilo.
docent_tecka Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 hledej PRIM 2000 nebo PRIM project 2000 nebo tak nejak...
Rudykopalsson Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Ahoj! Už skoro před dvěma lety jsem v tramvaji našel docela zvláštní Primky. Vzadu je vyryté věnování jistému českému režisérovi za scénář k jistému úspěšnému filmu. Dotyčného jsem vystopoval s úmyslem hodinky vrátit. Měl radost, nicméně si pro ně za ty dva roky nepřišel (asi se bojí, že bych chtěl nálezné, což nechci). Tak je pořád mám. Doteď jsem se nerozhodl, jestli se mi líbí. Jsou to Quartzky a já jsem jinak rozhodně na automaty, ale mají něco do sebe. Každopádně by mě zajímalo, jestli o tomhle modelu ví někdo něco víc. Na internetu jsem je nikde nenašel (možná jsem špatně hledal). Potřebujou novou baterku, řemínek a taky přeleštit (nejen sklíčko), ale já se nejsem schopen rozhodnout, jestli to za to stojí. Co myslíte? Omlouvám se za kvalitu fotografií, nějak se mi nedařilo. tož hlavně to věnování jsi měl nafotit:-)
Bert Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34194-prim-2000/ Chronomag ví o hodinkách vše :-)
Petr_P Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Na někoho, kdo je tu déle než já, by už ale mohl znát základní pravidla: "Velikost vkládaných obrázků omezte na 1000 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii."
fire183 Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Na někoho, kdo je tu déle než já, by už ale mohl znát základní pravidla: "Velikost vkládaných obrázků omezte na 1000 obrazových bodů na širší straně nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii." Ahoj! Omlouvám se. Na svou obhajobu dodávám. Že jsem zde nic nepublikoval snad dva roky a před tím snad jednou. Dalo mi práci najít staré heslo. Za jsem se domníval, že mě to s větším obrázkem než je povolen nepustí, případně ho to samo zkomprimuje, na něco podobného jsem zvyklý jinde. Ale je to moje chyba. Tak pardon. Děkuju za odpovědi. Za chvilku to mažu, ať to tu nepřekáží.
long Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Ahoj! Omlouvám se. Na svou obhajobu dodávám. Že jsem zde nic nepublikoval snad dva roky a před tím snad jednou. Dalo mi práci najít staré heslo. Za jsem se domníval, že mě to s větším obrázkem než je povolen nepustí, případně ho to samo zkomprimuje, na něco podobného jsem zvyklý jinde. Ale je to moje chyba. Tak pardon. Děkuju za odpovědi. Za chvilku to mažu, ať to tu nepřekáží. Ne ne ne, kdepak jen to zmenši, INFORMACE JSOU DŮLEŽITÉ a někteří jako já se pořád učí !!!
fire183 Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Ne ne ne, kdepak jen to zmenši, INFORMACE JSOU DŮLEŽITÉ a někteří jako já se pořád učí !!! Beru si z toho ponaučení a je mi trapně. Ještě jednou se omlouvám.
booker007 Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Beru si z toho ponaučení a je mi trapně. Ještě jednou se omlouvám. Trapně ti být nemusí, ale bylo by dobrý mít tu ty zmenšený fotky, když se už zakládalo nové téma. Moc rád bych se na hodinky také podíval, i zezadu
docent_tecka Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 treba se na ne podivame na aukru?
Bert Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 treba se na ne podivame na aukru? Už? :-)
fire183 Odesláno 16. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Tak já je zkusim nafotit líp zejtra, i s tím věnováním, jestli se to povede. Dnes jsem opět napsal původnímu majiteli, aby se rozhodl. Pokud je nebude chtít, buď si je dám dohromady a nebo je opravdu možná nabídnu. Třeba by někomu udělaly radost. Já momentálně řeším těžké dilema zda oblekovky (asi Hamilton Valiant) nebo další potápky (asi Steinhart Ocean 2)...)
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2012 Naprosto veřejně se nabízím - jsem filmař, takže by mne zajímalo to věnování - jestli se jich budeš zbavovat, tak mne ber jako zájemce a nabídni. Můžeš napsat jmého režiséra?
fire183 Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Tak tady je máte. To focení malých lesklých předmětů mi ale pořád nejde, jak je vidět. Věnování na fotkách není moc čitelné, přes veškerou snahu. Stojí tam: Cenu Fites za nejlepší scénář Jiřímu Vejdělkovi za film Václav. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
booker007 Odesláno 17. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 (upraveno) Díky za fotky, nafocené jsou pro představu celkem v pohodě. Ale pokud si můžu typnout, tak je pan Vejdělek ztratil záměrně. Jiná reakce na ten jejich šílenej design mě ani nenapadá Bohajehošmarjá Upraveno 17. dubna 2012 uživatelem booker007
fire183 Odesláno 17. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna 2012 Díky za fotky, nafocené jsou pro představu celkem v pohodě. Ale pokud si můžu typnout, tak je pan Vejdělek ztratil záměrně. Jiná reakce na ten jejich šílenej design mě ani nenapadá Bohajehošmarjá No, to se nedá vyloučit. I když v reálu vypadaj trošku líp. Jsou takový...zajímavý...)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se