pavel_k Odesláno 16. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2012 Strasne se mi libej... Nosite je nekdo? Nejake zkusenosti?P. http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/american-classic/shaped/pulsomatic/H52515139 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Omlouvam se za resuscitaci tematu, ale neziskal nekdo za ten rok nejake nove zkusenosti s Pulsomatiky? Premyslim nad tim, ze bych jimi nahradil svoje Junghansy Mega 1000. Laka me system pohonu, ale mam pocit, ze by mi chybely funkce. Co je ale hlavni, na obrazcich i na videu mi Pulsomatiky prijdou neskutecne osklivy... Neprodelal tady nekdo podobny vyvoj? A hlavne jsou fakt osklive, nebo jsou jen nefotogenicke? Na tahu se mi libi o neco vic nez na gume, ale taky zadny zazrak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2013 Dodneška jsem nevěděl, že něco takového existuje -cool hodinky! Fascinuje mě hlavně tedy ten systém pohonu, to je zajímavé. Tak už si je někdo kupte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 5. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2013 (upraveno) nejsou ošklivé - dizajnem mají evekovat módu přelomu 60. a 70. let minulého století (kdy Hamilton předvedl první digitálky) a z toho pohledu jsou perfektní... Upraveno 5. března 2013 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 (upraveno) Tak mě by se víc líbily RADO ceramic digital automatic Upraveno 6. března 2013 uživatelem t2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Tak mě by se víc líbily RADO ceramic digital automatic zajímavá technologie, digital automatic. Viděl jsem ty vintážní 70. léta, ty to měly taky, ale tam byly normální kotoučky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 6. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2013 Dnes jsem ty RADO viděl poprvé na vlastní oči. Všude kde jsem se na ně ptal je neměli. Až dneska v Arkádách na Pankráci. Byli ochotní a půjčili mi je na ruku. Hezký, ale spodek keramickýho tahu je PLASTOVEJ! Navíc je mají u žárovky takže byly pěkně horký a nemají je ve vrtiči takže display byl off. A za 60200kč nevím nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Dnes jsem ty RADO viděl poprvé na vlastní oči. Všude kde jsem se na ně ptal je neměli. Až dneska v Arkádách na Pankráci. Byli ochotní a půjčili mi je na ruku. Hezký, ale spodek keramickýho tahu je PLASTOVEJ! Navíc je mají u žárovky takže byly pěkně horký a nemají je ve vrtiči takže display byl off. A za 60200kč nevím nevím. Moje řeč. 60 000, to už je pár korun, a za tu cenu bych šel radši do Ventur. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 (upraveno) <br />Moje řeč. 60 000, to už je pár korun, a za tu cenu bych šel radši do Ventur.<br /><br /><br /><br /><br /><br />a není ta Ventura jen takový designově převlečený Rado bez keramiky? http://ventura.ch/index.php?id=sparc_automatic_digital_watch&L=17 Upraveno 9. března 2013 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Tak mě by se víc líbily RADO ceramic digital automatic jo, akorát, že to do tohoto vlákna nepatří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 <br /><br /><br /><br /><br />a není ta Ventura jen takový designově převlečený Rado bez keramiky? http://ventura.ch/in...ital_watch&L=17 to snad nemyslíš vážně...?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 zpět k tématu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 Maličko Star Trek design, ale mají šmrnc náhodou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 11. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2013 zpět k tématu Ja ti nevim, nesedi mi tam ta disproporce displeje a pouzdra. To se asi musi fakt videt, z fotek to pro me nema kouzlo... ale zaroven je mi to lito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2013 Ja ti nevim, nesedi mi tam ta disproporce displeje a pouzdra. To se asi musi fakt videt, z fotek to pro me nema kouzlo... ale zaroven je mi to lito. tak to je pochopitelné - to záleží na vkusu každého soudruha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 26. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2019 trochu oživím toto vlákno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Po 5 letech jsem neodolal. Mechanický automatický strojek, který nabíjí baterii až na 120 dnů provozu je pěkná koncepce. Navíc pouzdro 48 mm není žádný prcek. Takže original Pulsar a novodobé Hamilton American Classic PSR doplnily Pulsomatic se safírovým sklem z roku 2010, které tím oslavují 40 let od prvních LED digitálních hodinek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince Mimochodem výše uvedené Rado Ceramic byly uvedeny ve stejném roce (2010) a obsahují kalibr ETA E18.711, což je stejný kalibr jako H1970 v Pulsomatic, který byl vyroben pro Hamilton. Přenost kalibrů jsem bohužel nedohledal, nezbývá než změřit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince No malé opravdu nejsou ruka 20 cm. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se