Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
No nazdar.Takhle velkej a krásnej vočvindr jsem ještě neviděl.Je tu někdo takovej "magor",že to má doma,nebo o tom uvažuje?

Já, ale nejsou love.

Návštěvník tolja
Odesláno
tys asi nečetl dobře můj příspěvek co?? :)

Jo tak to jsi Ty,co odváží bankomaty :lol:

Odesláno

no tak toto je narez

pokial si LUK nerobi srandu tak to klobuk dole,... dat dva melony za stojan na hodinky to je jednoducho styl, k tomu sa neda nic povedat len ze si frajer :)

Odesláno
no tak toto je narez

pokial si LUK nerobi srandu tak to klobuk dole,... dat dva melony za stojan na hodinky to je jednoducho styl, k tomu sa neda nic povedat len ze si frajer :)

Pokud to vyznělo i přes uvedeného "smajla", že kupuju z odkazu a ještě za dva mega, tak se všem hluboce omlouvám a přikládám vysvětlení. Udělal jsem to z lehkovážnosti a mladické nerozvážnosti a jen pro další rozvinutí diskuse mnou založeného příspěvku. :)

Je pravda, že jsem si už objednal takový krásný kus nábytku, ale..........od zmiňované firmy jsem použil jen inspiraci jak bude má kouzelná skříňka vypadat a jaké materiály a kombinace použiju. Největší problém zatím mám s hodinami uprostřed.

P.S dva milióny bych raději utratil za 911RS

Odesláno
Tak nevím, jestli se vám to bude zamlouvat, ale doma mám na obkladačkách v koupelně přidělané skleněné zrcadlo takovými oboustrannými samolepkami - jsou tlustší, jakoby pěnové, a drží jak sviňa. Na druhou stranu pokud chcete hodinky často vytahovat, asi to nebude to pravé ořechové.

Jenom mé dva halíře :-)

Ano, jsou jakoby pěnové (z PE pěny či PUR pěny ;)

Ale má to jeden problém - na kachličkách drží skvěle, na zdi s dostatečně pevným nátěrem už méně a na klasické zdi vůbec, protože dojde k odpadnutí pásek (buď se lepidlo zanese malbou a nebo prostě odpadne kus malby či omítky).

Protože zeď je nutné napenetrovat.Ani na obkladačkách oboustranná lepící páska nebude držet navěky-časem lepidlo "vyschne"Oboustranná lepící páska slouží pouze k fixaci lepeného předmětu,dokud nezvulkanizuje hlavní lepidlo-např.silikonový tmel.

Hehehe, jako promiň, ale musím se smát :D Slouží pro dočasnou fixaci :D

Asi ti uniklo, že některé pěnové pásky nahrazují i nýtování a svařování a jsou používány nejen ve stavebnictví (na trvalé aplikace), ale i v automobilovém průmyslu, kde jejich konstrukční pevnost mnohdy výrazně převyšuje konvenční způsoby spojování materiálů. O ostatních výhodách nemluvě.

V oboru se pohybuji cca. 14 let a 9 let pracuji u největšího evropského výrobce těchto materiálů, něco málo o tom tedy vím (aspoň doufám). Je třeba si uvědomit, že cena za běžný metr pěnové pásky může být 5Kč, ale i 100Kč. A rozdíly v měrné hmotnosti nosiče jsou více než desetinásobné ;)

Odesláno
no tak toto je narez

Pokud to vyznělo i přes uvedeného "smajla", že kupuju z odkazu a ještě za dva mega, tak se všem hluboce omlouvám a přikládám vysvětlení. Udělal jsem to z lehkovážnosti a mladické nerozvážnosti a jen pro další rozvinutí diskuse mnou založeného příspěvku. :)

Je pravda, že jsem si už objednal takový krásný kus nábytku, ale..........od zmiňované firmy jsem použil jen inspiraci jak bude má kouzelná skříňka vypadat a jaké materiály a kombinace použiju. Největší problém zatím mám s hodinami uprostřed.

A nechtěl bys abych ti je vyrobil na zakázku ? Levně ?

Odesláno
no tak toto je narez

A nechtěl bys abych ti je vyrobil na zakázku ? Levně ?

Jako to Porsche 911RS bys mi vyrobil levně? :D

Návštěvník tolja
Odesláno

Asi ti uniklo, že některé pěnové pásky nahrazují i nýtování a svařování a jsou používány nejen ve stavebnictví (na trvalé aplikace), ale i v automobilovém průmyslu, kde jejich konstrukční pevnost mnohdy výrazně převyšuje konvenční způsoby spojování materiálů. O ostatních výhodách nemluvě.

V oboru se pohybuji cca. 14 let a 9 let pracuji u největšího evropského výrobce těchto materiálů, něco málo o tom tedy vím (aspoň doufám). Je třeba si uvědomit, že cena za běžný metr pěnové pásky může být 5Kč, ale i 100Kč. A rozdíly v měrné hmotnosti nosiče jsou více než desetinásobné ;)

Tady se opravdu člověk každý den dozví něco nového =) .O Tebou popisovaných spojovacích materiálech jsem neměl ani tušení.V oboru,kde se pohybuji já(stavební výplně ze skla a lehkých kovů),se používají oboustranné lepící pásky mnou popsaným způsobem.

Odesláno

Tady se opravdu člověk každý den dozví něco nového =) .O Tebou popisovaných spojovacích materiálech jsem neměl ani tušení.V oboru,kde se pohybuji já(stavební výplně ze skla a lehkých kovů),se používají oboustranné lepící pásky mnou popsaným způsobem.

To je v pořádku, omlouvám se, jestli to vyznělo nějak rýpavě z mé strany.

Prostě je segment hobby pásek, pak taková ta střední třída a pak TOP produkty.

Uvedu jednoduchý příklad - každé auto má na zádi označení motorizace či typu vozu plus logo automobilky. Tyto věci jsou lepeny oboustranně lepicími páskami. Vydrží tam po celou dobu životnosti vozu (tedy výrazně více než 10 let). Auto stojí na sluníčku i na mrazu (teploty -40C až skoro +100C). Dále tam působí UV záření (slunce), déšť, jedeš do myčky, ... Přesto to tam drží. Trvale.

Odesláno

Uvedu jednoduchý příklad - každé auto má na zádi označení motorizace či typu vozu plus logo automobilky. Tyto věci jsou lepeny oboustranně lepicími páskami. Vydrží tam po celou dobu životnosti vozu (tedy výrazně více než 10 let). Auto stojí na sluníčku i na mrazu (teploty -40C až skoro +100C). Dále tam působí UV záření (slunce), déšť, jedeš do myčky, ... Přesto to tam drží. Trvale.

Fjó... to jsem taky nevěděl. Zajímavé!

Odesláno

Fjó... to jsem taky nevěděl. Zajímavé!

Ale pojem "trvale" je relativní. Nedávno jsem viděl cikána, jak nesl do bazaru velké logo z náklaďáku Scania. Mám dojem, že by ho utrhl, i kdyby bylo přinýtované či navařené :)

Jo a dostal za něj od zástavárníka 15 Kč! Když jsem se pak ptal, jestli je to prodejné a komu ho nabídne, tak říkal, že to je určitě z kamionu od Ládi (jeho soused) a že prý Láďa bude rád, když si ho bude moci za 200Kč koupit zpět...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...