Jan_Jan_2006 Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Také řadím oba modely do kategorie "Prim Brusel". Labutí dvojka tam je...
Berys Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Záleží na každým jak to má . Já to mám např. takto: Prim Brusel Prim Elegant s bruselskou dvanáctkou, v krajním případě "skoro Brusel" no a tyto by tedy mohly být taky "tak trochu skoro Brusel", i když ta 12 není to pravé bruselské. a na finále celá rodinka pospolu i zezadu
colommbo Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 Děkuju vám za komentáře, přátelé! Ať je to, jak chce, pro mě ty moje budou "taky Brusel forever"...!
Mr_Ropotamo Odesláno 20. června 2017 Nahlásit Odesláno 20. června 2017 Tak já se taky přidávám do fanklubu, jestli teda nejdu s křížkem po funusu. Číslo: 1164179.
colommbo Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Tož už mám konečně takové fajn kombíčko...
Midsummerman Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Odesláno 5. června 2023 Ahoj všichni, nějak to tu uslo, což je škoda. Tak tuto diskuzi rád oživím a hned Docentu tečkovi chci sdělit, že jeho kousek má sestřičku
Midsummerman Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Odesláno 5. června 2023 A ještě posílám foto mojí sbírky Bruselů, včetně 2 kusů Incabloc v pozlaceném a chromovaném pouzdře.
Midsummerman Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2023 A tyto se dnes prodaly na Aukru. Pro mě teprve třetí známý kus tohoto provedení.
VRS_Lenka Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března (upraveno) Nevěděla jsem kam mám můj dotaz zařadit, tak to zkusím tady, když se jedná o stejný typ číselníku. Tato varianta číselníku, černá lesklá, byla už z výroby ošetřena lihovým průhledným lakem, nebo to někdo dělal dodatečně? Upraveno 3. března uživatelem VRS_Lenka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se