slepuch1 Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Zdar.Neviem kam to dať, dám to sem ...Mám doma dvoje hodinky a zaujímalo by ma čo sú zač, či by ste o nich niečo nevedeli popripade ich približná hodnota (pre zaujímavosť, nie predaj) aby som vedel ako mám o ne dbať dik. Zaria 15 rubis, Made in USSR (moje prvé hodinky) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ellesio, jediné konkrétnejšie označenie 19-018, JAPAN MOVT 2035 (kupene v USA cca v roku 2000) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. za rozmer fotiek sa ospravedlňujem ak nevyhovuje, čítal som tu nejaké výhrady pár krát ohľadom toho...
Frantik Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 Tak kolem těch 5ti možna 7dmi Euro za kus to bude.
Horhe Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 (upraveno) Tak kolem těch 5ti možna 7dmi Euro za kus to bude. Silně pochybuju, že bys našel někoho, kdo by to za to dal. U tý zarjy ještě možná ze sentimentu někdo jo, ale ty druhý bych rovnou exportoval do konťáku. Upraveno 23. dubna 2012 uživatelem Horhe
slepuch1 Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 dik za názor... aspoň niečo.keď budeme mať doma ´´deň vyhadzovania náramkových hodiniek´´ určite si na to spomeniem
Karlos Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 5ti možna 7dmi. No fuj, takhle se píšou číslovky? U číslovek se nikdy žádné koncovky nepíšou. Opravdu nikdy.
slepuch1 Odesláno 23. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 ha teraz čítam (trocha od témy) článok ... že 5000 evri .. píšu to tam ako by to nebola len časť jeho výplaty mesačnej TU...
Frantik Odesláno 23. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2012 No fuj, takhle se píšou číslovky? U číslovek se nikdy žádné koncovky nepíšou. Opravdu nikdy. Někdy jo :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se