Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

zatím jsem zde nenašel nikde fotky někoho, kdo by měl seamastery a obvod ruky třeba 19 a víc. Máte někdo větší ruku a zkušenosti s bondovkama? Moc by mě to zajímalo. Přijde mi, že těch 41mm musí být prostě málo, když je člověk urostlejší..

Odesláno

Na velkou ruku raději Bond chrono nebo PO 45,5mm. ;)

tak jasný, PO 45,5 by bylo naprosto v pohodě...mě ale právě zajímaj postřehy se SMP..minimálně třeba proto, že jsou dostupnější..

Odesláno

Neni to málo, holt je teď taková móda velkejch hodinek. Já měl teda jenom chrona, ty maj kolik, 42? Ruku něco málo přes 19 mám a malý mi teda ani zdaleka nepřišly. Záleží na vkusu, musíš to vyzkoušet..

Návštěvník Ondra
Odesláno

Ahoj,

zatím jsem zde nenašel nikde fotky někoho, kdo by měl seamastery a obvod ruky třeba 19 a víc. Máte někdo větší ruku a zkušenosti s bondovkama? Moc by mě to zajímalo. Přijde mi, že těch 41mm musí být prostě málo, když je člověk urostlejší..

chce to něco 45+

Odesláno

Veľkosť takmer zhodná a na totálnom medveďovi.

tak ta velikost neni uplne strasna...akorat Stone Cold by si mel prikoupil alespon jeden dilek tahu :-)

Odesláno

vážně? mně to nepřijde špatný...nenahodil bys nějakou fotku s půlkou těla? Takhle to vypadá dost v pohodě..

..... prosím o přesun do sekce humor. :lol2: :lol2:

Sorry Kazaam (opravdu nic ve zlém) zatím si netroufám, ale bedlivě sleduji s plnou úctou Františka, tak snad třeba později. :)

Odesláno

Ak sa vám bondovky s priemerom 41 mm zdajú malé, pozrite sa na rolexákov. Tí to vôbec neriešia a ani im nič iné nezostáva.

Jak to, že to neřeší, vždyť si tato móda "vydupala" ExpII na steroidech a SDDS :D
Odesláno

..... prosím o přesun do sekce humor. :lol2: :lol2:

Sorry Kazaam (opravdu nic ve zlém) zatím si netroufám, ale bedlivě sleduji s plnou úctou Františka, tak snad třeba později. :)

Tohle nějak nechápu, já většinou z takových fotek moc nepoznám. Když maj ty hodinky masivnější tah, tak se mi to zdá vždycky v pohodě, ale když se pak vidím v zrcadle, tak si říkám, že jsou malý. Pokud se ti zdá můj dotaz nesmyslnej, tak sorry. Stejně to dopadne tak, že zajedu do Prahy a zkusím si je. Jen jsem chtěl vědět zkušenosti členů, abych si o tom už udělal nějakej obrázek a nebyl zbytečně zklamanej.

A příště hoď vyjádření ve stylu "přesuňte to do sekce humor" přes SZ, většinou se ty vlákna pak zvrtnou v blbost a nic se nikdo nedozví, mě můj dotaz an velikost SMT nepřijde zase tak přihlouplej :)

Odesláno

Ak sa vám bondovky s priemerom 41 mm zdajú malé, pozrite sa na rolexákov. Tí to vôbec neriešia a ani im nič iné nezostáva.

to je svatá pravda, tím se chlácholim pořád. Problém ale podle mě nastane, když mi třeba přítelkyně řekne něco ve stylu "A nejsou ti malý?" ...to bych pak vraždil

Odesláno

to je svatá pravda, tím se chlácholim pořád. Problém ale podle mě nastane, když mi třeba přítelkyně řekne něco ve stylu "A nejsou ti malý?" ...to bych pak vraždil

Napadá mě stejná odpověď na její nové džíny :D :D :D
Odesláno

Jak to, že to neřeší, vždyť si tato móda "vydupala" ExpII na steroidech a SDDS :D

Áno, v celom výrobnom programe, 4 modely s 42 mm a viac. Sem-tam sa výnimka nájde, ale aký je ich percentuálny pomer na tunajšom fóre? :D
Odesláno

To se ti nedivim,jestli mas ruku 19 cm(jako ja)tak se ti to nezda,jsou prtavy,nekdo to neresi.Ja osobne mam rad na ruce hodinky,naramek nosim jen jako doplnek:-)
Odesláno

invicty je masakr pro Arniho:smile_anim:

Ale k tématu, zápěstí mám 19,5 a "stary" bondovyk super, ale přeci jen to nebylo ono, takže "nové" bondovky (PO big size) je jasná volba:smile_anim:

Odesláno

Bondovky na zápěstí 19cm, to není dobrá volba ....:sad01_anim:

Mám 17,5 a jsou akorát, možná dokonce lehce menší, než by bylo potřeba. Ale na denní nošení jsou super pohodlné.

Na velikost 19cm budou perfektní Omega PO 45,5mm. Pro demonstraci na ruce 17.5cm.... :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...