Návštěvník admira Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2012 http://www.lum-tec.com/collection/upcoming-models/m-bronze/m54-pre-order.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2012 Přemýšlel jsem o nich, ale mám prakticky to samé ve wolframu (LT M8). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 29. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2012 Mě se hodinky "dohněda" dost líbí. Chtělo by to vidět naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
erozko Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2012 Toto má trošku do štýlu Panerai naživo možu vyzerať zaujímavo a hlavne keď chytia patinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tes Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Mě se moc líbí M53 s černým cifrem. Netušíte někdo, jak je to s odolností toho "sochařského" bronzu? A jak je snášenlivý na ruce? Jinak se mi myšlenka "stárnoucích" hodinek moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 hlavne keď chytia patinu Škoda, že nechytaj platinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Aj o nich rozmýšľam, keby nemali dátum neváhal by som. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oberan Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Včera jsem brousil ebay právě nad LUM-TECy ... bohužel je nabízí pouze prodejci z USA v cenovém rozmezí 500-1300 USD. Levné jsou quartzové mioty... Příjemné je, že téměř ke všem jsou až tři řemeny (guma, NATO, prošívaná kůže). No prostě si už na LUM-TECy brousím zuby :-) ... líbí moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dablik Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 tiez nad nimi uvazujem. Len by ma zaujimalo, ked je to otvorene ako pre-order, kedy je mozna distribuce hotovych kuskov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 vypadají fakt dobře - jen tím datem to opravdu pokazili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 24. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2013 http://www.lum-tec.com/collection/upcoming-models/m-bronze.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Zdravím majitele M53-54. Vlákno je sice poněkud zaschlé, ale třeba se někdo ozve....nějaké zkušenosti a fotečky? Uvažuju o M54, rád bych věděl, jak se s nima žije. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryten Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Zdravím mě včera dorazily M53,bohužel se mi nepodařilo sem vložit foto tak jsem je dal na : Pochlubte se novými......Moc zkušeností vzhledem k délce vlastnictví nemám,ale jsem z nich nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Ahoj, moc díky za info, i fotečky jsem našel.... Na ruce vypadají dost mohutně (což by vlastně měly), mám sice rád velké hodinky, vše pod 42 mm mi připadá malé, ale zápěstí mám 18,5 cm, takže budíky nad 45 mm jsou někdy problém No ale ono taky záleží na výšce a provedení pouzdra....) jak si na tom Ty? a odkud jsi je kupoval, můžu-li se zeptat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryten Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Je to kus kovu a to je dobře Oni mají 44mm bez korunky... Mám ruku 19,5. Byl jsem delší dobu bez hodinek tak si zvykám na jejich váhu....včera děs dnes již dobré Kupoval jsem to www.kabtime.eu (snad to nebude bráno jako reklama) přišly jim poslední 3 kusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 16. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2015 Jj, já mám taky radši, když o hodinkách vím, že je mám na ruce:) Mám teď trochu dilema, vybrány mám celkem troje (každé z jiného soudku), prachy tak na jedny, tak te´d nevím, kterým dát přednost...no klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se