Přejít na obsah

LÜM-TEC M54 Bronze

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

Toto má trošku do štýlu Panerai naživo možu vyzerať zaujímavo a hlavne keď chytia patinu :smile_anim:

• po 3 týdnech...
Odesláno

Mě se moc líbí M53 s černým cifrem. Netušíte někdo, jak je to s odolností toho "sochařského" bronzu? A jak je snášenlivý na ruce? Jinak se mi myšlenka "stárnoucích" hodinek moc líbí.

Odesláno

Včera jsem brousil ebay právě nad LUM-TECy ... bohužel je nabízí pouze prodejci z USA v cenovém rozmezí 500-1300 USD. Levné jsou quartzové mioty... Příjemné je, že téměř ke všem jsou až tři řemeny (guma, NATO, prošívaná kůže).

No prostě si už na LUM-TECy brousím zuby :-) ... líbí moc...

• po měsících...
  • Po letech...
Odesláno

Zdravím majitele M53-54. Vlákno je sice poněkud zaschlé, ale třeba se někdo ozve....nějaké zkušenosti a fotečky? Uvažuju o M54, rád bych věděl, jak se s nima žije. Dík

Odesláno

Zdravím mě včera dorazily M53,bohužel se mi nepodařilo sem vložit foto tak jsem je dal na : Pochlubte se novými......

Moc zkušeností vzhledem k délce vlastnictví nemám,ale jsem z nich nadšený :)

Odesláno

Ahoj, moc díky za info, i fotečky jsem našel.... Na ruce vypadají dost mohutně (což by vlastně měly), mám sice rád velké hodinky, vše pod 42 mm mi připadá malé, ale zápěstí mám 18,5 cm, takže budíky nad 45 mm jsou někdy problém No ale ono taky záleží na výšce a provedení pouzdra....) jak si na tom Ty? a odkud jsi je kupoval, můžu-li se zeptat...  

Odesláno

Je to kus kovu a to je dobře  :) Oni mají 44mm bez korunky... Mám ruku 19,5. Byl jsem delší dobu bez hodinek tak si zvykám na jejich váhu....včera děs dnes již dobré :) Kupoval jsem to www.kabtime.eu (snad to nebude bráno jako reklama) přišly jim poslední 3 kusy.

Odesláno

Jj, já mám taky radši, když o hodinkách vím, že je mám na ruce:) Mám teď trochu dilema, vybrány mám celkem troje (každé z jiného soudku), prachy tak na jedny, tak te´d nevím, kterým dát přednost...no klasika :frusty:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...