Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tento týden jsem vydražil na Ebay vintážní Aerospace GMT.

Už dražba byl docela zážitek. Několik dní byl nejvyšší příhoz 177USD, asi den před koncem se cena přehoupla lehce přes 200 a zůstala při osmi dražitelích stejná až do skorokonce. Chtěl jsem do hodinek investovat max. 280 USD včetně krvavého poštovného 45USD.

Ve 4:45 probudil budík jen mě, manželku ne, odplížil jsem se z ložnice jak záškodník a zasedl k PC. 3 vteřiny před koncem jsem přihodil sympatické číslo 234,56. V okně se mi zobrazilo konec dražby a že jsem vítěz. Jen mi neseděla uvedená výše vítězného příhozu, totiž můj maximální příhoz 234,56 doláčů. Teprve při prozkoumání historie dražby vyplynulo, že těsně před koncem dražby někdo jiný poslal (taky napoprvé) svůj max příhoz 232,99USD . Tak jsem měl štěstí o dolar a 57 centíků!

Hodinky jsem nakonec nechal poslat za 8 babek ke kamarádovi do San Francisca, odkud mi je koncem května přiveze jeho kámoš. Snad to čekání vydržím.

Přidávám fotky prodejce, v červnu přidám foto na ruce.

Děkuju za hodnocení.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Tada
Odesláno

Hehe, přesně takhle by vypadaly Prim Sport I kdyby měly GMT :) Gratuluju ke krásným hodinkám :)

Odesláno

TADA: Hehe, přesně takhle by vypadaly Prim Sport I kdyby měly GMT Gratuluju ke krásným hodinkám

Tyhle mají průměr 35mm bez korunky a 43mm lug to lug. Je to stejný?

Odesláno

Krásný hodinky, závidím.

Starej Zodiac měl koule - SeaWolf, Super SeaWolf, Astrographic, Aerospace, Corsair, Hermetic, Olympos, ... Dost často hi-beat strojky (SST).

Fakt gratuluju k super přírůstku.

Jo, teď jsem si vzpomněl - Aerospace se dělal i s pepsi lunetou a vypadal líp, než Rolex :)

Odesláno

Krásný hodinky, závidím.

Starej Zodiac měl koule - SeaWolf, Super SeaWolf, Astrographic, Aerospace, Corsair, Hermetic, Olympos, ... Dost často hi-beat strojky (SST).

Fakt gratuluju k super přírůstku.

Jo, teď jsem si vzpomněl - Aerospace se dělal i s pepsi lunetou a vypadal líp, než Rolex :)

Jsou to tyhle?

Odesláno

Tyhle mají průměr 35mm bez korunky a 43mm lug to lug. Je to stejný?

Igeny jsou trošku větší. Diametr 37 mm, lug to lug 44,7 mm

Ale to nemění nic na tom, že tohle jsou parádní vintážky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...