Přejít na obsah

Které Seika?

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení členové fóra,

chtěl bych Vás požádat o radu. Chtěl bych hodinky, nejlépe značky Seiko, jeden z "potápěčských" modelů,

samozřejmě nové a s cenou max. do 300 dolarů.

Bych bych Vám vděčný za Váš názor, radu a jakoukoli poznámku...

Mým favoritem je tento model:

SKZ325J1 , cena 290 dolarů, Made in Japan

Druhý:

SKA369P1, ovšem Kinetic.

Které z uvedených, budou mechanicky nejodolnější?

Mátě případné alternativy?

Děkuji za pomoc!!!

Odesláno

Pokud chceš normální potápky,tak suma jsou zbytečně drahé.Najdou se modely v pohodě do těch 6000 kč,které budou taky kvalitní a pěkné.

Nevím,jestli to chceš případně kupovat z tama,z kama nám dals odkazy.Pokud ano,připočti si ještě clo a 20% DPH.

Mně se třeba od Seika líbí skoro všechny potápky,takže těžko něco doporučovat a chybu neuděláš s žádnýma.Tady si myslím,že si jen vyber velikost a čistě podle vhledu a krok vedle to nebude s žádným modelem.

Mně se třeba hodně líbí tahle barevná kombinace http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-MENS-AUTOMATIC-DIVERS-BAND-WATCH-200M-NR-SKX009-/310397256113?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item48451e41b1

A třeba ještě tyhle http://www.ebay.co.uk/itm/SEIKO-5-SPORTS-200M-AUTOMATIC-DIVER-WATCH-SKZ209J1-/110859197388?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item19cfb91bcc#ht_4427wt_1270

Ještě kdyžtak mrkni na Citizeny,taky mají velice hezké potápky a kvalitativně je to na stejné úrovni jako Seiko +-.

Odesláno

Zatím všem díky!!!

Se clem a DPH počítám, Bohužel :crying_anim:

Seiko Atlas se mi líbí, ale zdají se mi být opticky velké, Citizeny jsem prohlížel,

moc se mi líbí Citizen Ecozilla, viděl jsem je naživo a obávám se, že velikostně jsou taky moc...

Ještě dotaz: ohledně produkce Seika, J znamená vyrobeno v Japonsku, K alias Korea. Je to opravdu tak kvalitativní rozdíl, nebo nemá cenu o tom ani přemýšlet?

A zkušenosti se strojky Kinetic?

Odesláno

To Marfael:

Tyhle Citizeny znám, díky za tip. Nevím, jak to říct, ale vzhledově jim "něco" chybí...

To Ggrand:

Parádní recenze, díky!! Srpy vypadají úžasně, teď je rozhodování ještě lehčí :evil:

Takže ještě dotaz: kde (nejlépe ve Vámi prověřeném obchodě v rámci EU) sehnat buď Srpy, nebo Stargate?

Díký vám všem, pánové

Odesláno

Srpy můžu jen doporučit, taky jedny vlastním a maximální spokojenost! Já je tenkrát sehnal tak, že když už jsem měl jasno co chi, napsal jsem tady na fóru, že bych je moc chtěl a jestli je někdo nepustí.... a pustil:-)

Odesláno

Tak ještě dotaz:

podařilo se mi najít Srpy na stránkách www.clockwatches.co.uk.

Máte někdo zkušenosti s tímto e-shopem? Dá se případně najít i jinde v EU?

Díky za radu!

Odesláno

Dobrý,

předtím normálně fungovaly a teď tradááá :) Mno, tak nic...

Ale znáte-li jiný v EU, sem s ním :)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...