Přejít na obsah

Potápky ve svém živlu

hejdik

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 341
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tak jsem to s tou kapající vodou taky zkusil

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já vím, že je leden, k moři daleko... ale stejně... i když jsou tyhle namáčecí fotky (myslím obecně) fakt super, tak mi to přijde jako fotit oblekovky před krejčovstvím...

Upraveno uživatelem mikulíšek
Odkaz ke komentáři

V 3. 1. 2014 v 20:14, mikulíšek napsal:

Já vím, že je leden, k moři daleko... ale stejně... i když jsou tyhle namáčecí fotky (myslím obecně) fakt super, tak mi to přijde jako fotit oblekovky před krejčovstvím...

přiznám se, že Ti Mikulíšku absolutně nerozumím ? 

Odkaz ke komentáři

V 3. 1. 2014 v 20:22, NERO.8 napsal:

přiznám se, že Ti Mikulíšku absolutně nerozumím ? 

Hodinky určené pro potápění focené s pár kapkami vody v okolí. To mi přijde, jako dělal "tématickou" fotku oblekovek s před kšeftem s obleky. V tématu "potápky ve svém živlu" bych prostě chtěl víc než jen namáčení...

i když jak už jsem říkal, ty fotky jsou super....

Upraveno uživatelem mikulíšek
Odkaz ke komentáři

V 3. 1. 2014 v 20:38, mikulíšek napsal:

Hodinky určené pro potápění focené s pár kapkami vody v okolí. To mi přijde, jako dělal "tématickou" fotku oblekovek s před kšeftem s obleky.  Do tématu "potápky ve svém živlu" to patří jen okrajově. 

to je jakoby si řekl, že fotit pilotky před letadlem je nesmysl ? nebo fotit oblekovky v tričku je nesmysl ...

ono to možná bude dáno tím, že na foru není dostatek pilotů a potápěčů ...

musím ale zopakovat, že Ti pořád nerozumím, co ti na tom tak vadí, že si to musel ventilovat ...

tak pěkné fotky s dynamickou vodou nenafotíš pod hladinou ...

Odkaz ke komentáři

V 3. 1. 2014 v 21:11, travex napsal:

Mikulíšek chtěl asi říct, že fotky potápek ve svém živlu, v tomto případě ve vaně nebo umyvadle, není přesně to, co od vlákna tohoto názvu čekal.

Svým způsobem s tím souhlasím, ač se mi ty fotky líbí.

já jsem ho pochopil ? ale zároveň si myslím, že potápky jsou obecně ve vodě ve svém živlu a pokud budeme čekat fotky z hloubkových ponorů, pak to vlákno bude hodně skromné na příspěvky ? 

jeden příspěvek mě napadl ? černá fotka : nero a deepsea v 3.400 metrech pod hladinou ?  :) 

Upraveno uživatelem NERO.8
Odkaz ke komentáři

V 3. 1. 2014 v 21:34, NERO.8 napsal:

já jsem ho pochopil ? ale zároveň si myslím, že potápky jsou obecně ve vodě ve svém živlu a pokud budeme čekat fotky z hloubkových ponorů, pak to vlákno bude hodně skromné na příspěvky ? 

jeden příspěvek mě napadl ? černá fotka : nero a deepsea v 3.400 metrech pod hladinou ?  :) 

Vidíš, keby si mal Luminoxy, mohlo to vyzerať takto :)

Odkaz ke komentáři

Naprostý souhlas s Nerem- živlem diverů je zkrátka voda. Ano, ideální je pak voda mořská a nejlépe ve 30m hloubce u nějakého vraku. Nejlepší a nejzajímavější fotky ale na druhou stranu vznikají po určitém naaranžování, přípravě a s potřebnou technikou, kterou se chce málokomu u moře tahat. Proto si myslím, že i dobré koupelnové fotky splňují kritéria tohoto vlákna více než wristshoty někde na pláži 40m od vody.

A abych nebyl OT, tak postuju moje letní pokusy o kapky a ještě dvě dovolenkové (každý ať si vyberu co se mu do tohoto vlákna více hodí)

Odkaz ke komentáři

V 3. 1. 2014 v 22:05, sashator napsal:

Naprostý souhlas s Nerem- živlem diverů je zkrátka voda. Ano, ideální je pak voda mořská a nejlépe ve 30m hloubce u nějakého vraku. Nejlepší a nejzajímavější fotky ale na druhou stranu vznikají po určitém naaranžování, přípravě a s potřebnou technikou, kterou se chce málokomu u moře tahat. Proto si myslím, že i dobré koupelnové fotky splňují kritéria tohoto vlákna více než wristshoty někde na pláži 40m od vody.

A abych nebyl OT, tak postuju moje letní pokusy o kapky a ještě dvě dovolenkové (každý ať si vyberu co se mu do tohoto vlákna více hodí)

Tak jasně že voda, ať už je slaná nebo sladká, to je fuk. Mně se ty aranžované koupelové fotky povětšinou líbí, určitě nebylo snadné je nafotit.

Ale přeci jen dávám přednost fotkám "ze života" a to nemluvím o žádných hloubkách. Takže ty tvoje druhé dvě se mi líbí víc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...