sect Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Zekone ta první je dost dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Hezké fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Tá prvá je luxusná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Taky chvalim tu 1. Navic skvela kompozice s pozadi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Kluci, děkuji, že ta první Eltony na pekáči, slibuji že to bude časem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 tak jsem to s tou kapající vodou taky zkusil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 V 3. 1. 2014 v 14:19, Sedlin napsal: tak jsem to s tou kapající vodou taky zkusil zkusil ? a dopadlo to skvěle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 V 3. 1. 2014 v 14:19, Sedlin napsal: tak jsem to s tou kapající vodou taky zkusil IMG_3568-2.jpg IMG_3497-2.jpg IMG_3577-2.jpgmoc povedené, těším se na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 V 26. 12. 2013 v 15:49, zekon7302 napsal: první pokusy s vodou DSC_0046.jpgDSC_0055.jpgDSC_0056.jpg úplně jsem Ti zapomněl pochválit fotky ? samozřejmě hlavně tu první ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) Já vím, že je leden, k moři daleko... ale stejně... i když jsou tyhle namáčecí fotky (myslím obecně) fakt super, tak mi to přijde jako fotit oblekovky před krejčovstvím... Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem mikulíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 V 3. 1. 2014 v 20:14, mikulíšek napsal: Já vím, že je leden, k moři daleko... ale stejně... i když jsou tyhle namáčecí fotky (myslím obecně) fakt super, tak mi to přijde jako fotit oblekovky před krejčovstvím... přiznám se, že Ti Mikulíšku absolutně nerozumím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) V 3. 1. 2014 v 20:22, NERO.8 napsal: přiznám se, že Ti Mikulíšku absolutně nerozumím ? Hodinky určené pro potápění focené s pár kapkami vody v okolí. To mi přijde, jako dělal "tématickou" fotku oblekovek s před kšeftem s obleky. V tématu "potápky ve svém živlu" bych prostě chtěl víc než jen namáčení...i když jak už jsem říkal, ty fotky jsou super.... Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem mikulíšek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 V 3. 1. 2014 v 20:38, mikulíšek napsal: Hodinky určené pro potápění focené s pár kapkami vody v okolí. To mi přijde, jako dělal "tématickou" fotku oblekovek s před kšeftem s obleky. Do tématu "potápky ve svém živlu" to patří jen okrajově. to je jakoby si řekl, že fotit pilotky před letadlem je nesmysl ? nebo fotit oblekovky v tričku je nesmysl ... ono to možná bude dáno tím, že na foru není dostatek pilotů a potápěčů ... musím ale zopakovat, že Ti pořád nerozumím, co ti na tom tak vadí, že si to musel ventilovat ... tak pěkné fotky s dynamickou vodou nenafotíš pod hladinou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Mikulíšek chtěl asi říct, že fotky potápek ve svém živlu, v tomto případě ve vaně nebo umyvadle, není přesně to, co od vlákna tohoto názvu čekal. Svým způsobem s tím souhlasím, ač se mi ty fotky líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Z ortodoxného pohľadu by potom bolo toto vlákno "chudé" na fotky. Tiež nemusím fotky napríklad z vane, zvlášť keď je ešte pekne vidieť smalt. Ale dobrou kompozíciou, svetlom sa toto dá dobre potlačiť a nechať len príbeh potápiek a vody. Sedlinove fotky to splňujú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 (upraveno) V 3. 1. 2014 v 21:11, travex napsal: Mikulíšek chtěl asi říct, že fotky potápek ve svém živlu, v tomto případě ve vaně nebo umyvadle, není přesně to, co od vlákna tohoto názvu čekal. Svým způsobem s tím souhlasím, ač se mi ty fotky líbí. já jsem ho pochopil ? ale zároveň si myslím, že potápky jsou obecně ve vodě ve svém živlu a pokud budeme čekat fotky z hloubkových ponorů, pak to vlákno bude hodně skromné na příspěvky ? jeden příspěvek mě napadl ? černá fotka : nero a deepsea v 3.400 metrech pod hladinou ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. ledna 2014 uživatelem NERO.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 V 3. 1. 2014 v 21:34, NERO.8 napsal: já jsem ho pochopil ? ale zároveň si myslím, že potápky jsou obecně ve vodě ve svém živlu a pokud budeme čekat fotky z hloubkových ponorů, pak to vlákno bude hodně skromné na příspěvky ? jeden příspěvek mě napadl ? černá fotka : nero a deepsea v 3.400 metrech pod hladinou ? Vidíš, keby si mal Luminoxy, mohlo to vyzerať takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Naprostý souhlas s Nerem- živlem diverů je zkrátka voda. Ano, ideální je pak voda mořská a nejlépe ve 30m hloubce u nějakého vraku. Nejlepší a nejzajímavější fotky ale na druhou stranu vznikají po určitém naaranžování, přípravě a s potřebnou technikou, kterou se chce málokomu u moře tahat. Proto si myslím, že i dobré koupelnové fotky splňují kritéria tohoto vlákna více než wristshoty někde na pláži 40m od vody. A abych nebyl OT, tak postuju moje letní pokusy o kapky a ještě dvě dovolenkové (každý ať si vyberu co se mu do tohoto vlákna více hodí) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 V 3. 1. 2014 v 22:05, sashator napsal: Naprostý souhlas s Nerem- živlem diverů je zkrátka voda. Ano, ideální je pak voda mořská a nejlépe ve 30m hloubce u nějakého vraku. Nejlepší a nejzajímavější fotky ale na druhou stranu vznikají po určitém naaranžování, přípravě a s potřebnou technikou, kterou se chce málokomu u moře tahat. Proto si myslím, že i dobré koupelnové fotky splňují kritéria tohoto vlákna více než wristshoty někde na pláži 40m od vody. A abych nebyl OT, tak postuju moje letní pokusy o kapky a ještě dvě dovolenkové (každý ať si vyberu co se mu do tohoto vlákna více hodí) Tak jasně že voda, ať už je slaná nebo sladká, to je fuk. Mně se ty aranžované koupelové fotky povětšinou líbí, určitě nebylo snadné je nafotit. Ale přeci jen dávám přednost fotkám "ze života" a to nemluvím o žádných hloubkách. Takže ty tvoje druhé dvě se mi líbí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2014 Nero-děkuji, zvlášť od tebe, to ptěší Někdo to přesně trefil s tou technikou, následně pak jenom pár příspěvků.Samozřejmě bych ocenil vlastníctvý takové techniky, ale prioritu mají pochopitelně hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se