Stýf Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Sice jsem přímo od Honzy nic nekupoval,ale ochotně se nabídnul a pomohl mi s nákupem hodinek ze zahraničí i když je momentálně mimo domov.Patří mu VELKÉ DÍKY.
funf5 Odesláno 5. května 2012 Nahlásit Odesláno 5. května 2012 Rádo se stalo až přijedu, dám vědět, budu mít cestu přes Olomouc...
pikec Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Odesláno 8. června 2012 Obchod proběhl sice už skoro před půl rokem. (toto letí ) A jak jinak velká spokojenost. Dodatečně
onney Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Už je to sice dávno, ale také jsem kupoval od Honzy jedny hodinky. Příjemný pokec, bezva obchod.Za mě: PERFEKTNÍ!!!
zibarek Odesláno 9. července 2012 Nahlásit Odesláno 9. července 2012 Mohu jen chválit , funf5 je férový chlapík. I přes komunikaci pouze na dálku, proběhl celý obchod za 1*
Z. Paul Odesláno 12. března 2013 Nahlásit Odesláno 12. března 2013 Super obchod, skvělá komunikace, výborně zabaleno za mě mohu jen doporučit
Sedlin Odesláno 21. března 2013 Nahlásit Odesláno 21. března 2013 Honza je vážně ochotnej! Super obchod, děkuji moc!
Selix Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Ještě jednou díky za superrychlé odeslaní, takhle jsem si mohl vzít svůj první zdejší (ale teď už ne jediný) úlovek s sebou na hory a muckat se tam s ním
Wanderer Odesláno 11. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2013 Všechno v naprostém pořádku a podle dohody. Honzu doporučuju, myslím, že jsme i příjemně pokecali.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se