Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si udělal radost a jsem v sedmém nebi nebo spíše na měsíci !

Stal jsem se majitelem těchto legendárních hodinek.

Už dlouho mě to k nim táhlo. Hlavně čtením tohoto fora.

Všichni ty hodinky chválili, většina je popisovala jako definitivní, které nikdy neprodaji ! A to je už co říct, při fluktuaci hodinek na tomto foru.

Pak jsem si opatřil nějaké další materiály o historii a příběhu těchto hodinek. Také jsem si je chodil prohlížet k AD.

No a pak už jsem neodolal !

Asi nemá cenu popisovat tyto známe legendární hodinky a nebo jejich historii, tady na tomto foru.

Zvolil jsem typ Moonwatch 3573.50.00 se safírem. Já vím, nejsou to ty nejbližší k originálu (jsou 2. v řadě).

Důvodem bylo to, že při mé práci se někdy musím nečekaně vydat do provozu a tam by hesalit asi dostal zabrat.

Na závěr obligátní věta všech jejich majitelů : Super hodinky, které nemají chybu, ale mají historii.

post-20662-099659300 1336416881.jpg

post-20662-014530300 1336416970.jpg

post-20662-023924600 1336417013.jpg

Návštěvník Ondra
Odesláno

Gratuluji, jsou to hodinky, kterým se z hlediska designu nedá nic vytknout :) Jediný, co mě na nich štvalo, byl manuální nátah, resp. jeho tuhost.

Odesláno

Vitej do klubu! :smile_anim: At slouzi! Natahovat treba ukazovackem pr. ruky zespoda, pak to jde jedna basen. Mezi palcem a ukazovackem se diky presahujici lunete a zapusteni korunky do pouzdra natahuji blbe.

Návštěvník Tada
Odesláno

Se tady nějak množej koukám. Gratuluji a vítám do klubu šťastných majitelů :)

Odesláno (upraveno)

Taktiez gratulujem, nadherna klasika.

speedmastery som chcel este ked som nevedel ze forum existuje. Po registracii sa mi vsak vkus trochu pomenil ;)

Ale nic to nemeni na tom, ze toto je krasna klasika.

Upraveno uživatelem Almi
Odesláno

Taky tě vítám mezi nás, šťastné majitele. Vybral sis dobře. A to natahování? I když mám o víkendu automaty a Moony by vydržely natažené, vždycky je natažení ráno první věc, co udělám. Rituál, co si užívám.

Odesláno

Tiše závidím a gratuluji :) Tyto patří k mým dlouhodobým snům. A ruční nátah je super. Dává ti možnost užívat si hodinek i když je zrovna nenosíš :)  

Návštěvník Ondra
Odesláno

Proti manuálnímu nátahu nic nemám. Ale na mém kusu šel ten nátah brutálně ztuha. A to ikdyž byly čerstvě po servisu. Vždycky jsem měl úplně otlačenej prst :(

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...