Swealy Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Zdravím, jsem na tomto fóru nový takže prosím omluvte případné neznalosti Jelikož už jsem strávil strašně moc času hledáním určitého typu hodinek, dohnalo mě to až sem. Jde mi o hodinky z filmu Drive. Hledám "natahovačky" podobného typu (průměr do 40mm, bez čísel, stejná barva). Bohužel jsem svázaný cenou takže nemůžu jít nad 10 000. Budu moc vděčný za jakoukoliv alternativu která vás napadne, ty hodinky mi nedávají spát. A pokud už je zde na fóru toto téma, předem se omlouvám, nenašel jsem jej. Upraveno 8. května 2012 uživatelem Swealy
Horhe Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Mám dojem, že alternativu k Patekům do desítky nenajdeš.
Horhe Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Ale jestli chceš najít vizuálně podobný hodinky do 10k, tak si projdi řadu Louis Erard Heritage 1931 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2012 uživatelem Horhe
montemar Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 všechno, co bude vypadat podobně, nikdy nebude mít kouzlo magickýho nápisu /a hlavně vnitřku/ p a t e k p h i l i p p e . . .
Swealy Odesláno 8. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Mám dojem, že alternativu k Patekům do desítky nenajdeš. Jde mi jen o vzhled, prostě cokoliv co by se tomu podobalo a aby to mělo ruční natahování. Kvalita do 10k se moc sehnat nedá.
Peta-Biker Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 Blbě se však shání. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 8. května 2012 Nahlásit Odesláno 8. května 2012 (upraveno) Epos, ale dají se sehnat od cca 900 Eur... Edit: cena Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2012 uživatelem Ohm-Aztec
mechano Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Jde mi jen o vzhled, prostě cokoliv co by se tomu podobalo a aby to mělo ruční natahování. Kvalita do 10k se moc sehnat nedá. Asi jsem hloupej, ale to co je na tom obrázku, to bys měl dostat hodně pod 10t. A o kvatitě bych v té souvislosti teda nemluvil.
shag Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 Asi jsem hloupej, ale to co je na tom obrázku, to bys měl dostat hodně pod 10t. A o kvatitě bych v té souvislosti teda nemluvil.
Diamondking Odesláno 9. května 2012 Nahlásit Odesláno 9. května 2012 A co tak Prim Traktor, občas se tady objeví na prodej: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Swealy Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 Epos, ale dají se sehnat od cca 900 Eur... Edit: cena Ano, ty mají krásný kousky, bohužel ta cena je moc nahoře
Swealy Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 A co tak Prim Traktor, občas se tady objeví na prodej: Ty jsou skvělý, akorát bych potřeboval s plochým sklem. Kulaté mi přijde že ty hodinky dělá dost staromódní.
Swealy Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 (upraveno) Asi jsem hloupej, ale to co je na tom obrázku, to bys měl dostat hodně pod 10t. A o kvatitě bych v té souvislosti teda nemluvil. Jestli jsem Tě správně pochopil tak takových kousků je všude plno? Ale kde? Mě by třeba bohatě stačily i tyto, kdyby ovšem byly natahovací http://www.amazon.com/Skagen-958XLSL-Steel-Matte-Silver/dp/B004RD4DWC/ref=sr_1_14?s=watches&ie=UTF8&qid=1336359979&sr=1-14 Upraveno 10. května 2012 uživatelem Swealy
Swealy Odesláno 10. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2012 ROZHODNĚ TYTO http://hodinky-junghans.cz/spolecenske-hodinky/2030008-junghans-0273200-meister-handaufzug-4000897388065.html Ano, tohle jsou přesně ony! bohužel 23k je moc
sibirnaya Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 nebyt to patky, tak sou to vobyc nudny az skoro vosklivy hodinky
Baker Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Osobne neverim, ze by nekdy z PP vypadlo neco takoveho jako je na obrazku, je to bud fake nebo photoshop.
horal Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Já bych hledal podle strojku.Například UNITAS 6325 je hojně užívaný.Třeba BWC Courage mají řadu pouzder (36-38mm), ciferníků a jsou za pár švestek, než budeš mít na PP zdroj:http://www.watchtime.ch/forum/viewtopic.php?f=4&t=20844&start=15 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lac1 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 (upraveno) Osobne neverim, ze by nekdy z PP vypadlo neco takoveho jako je na obrazku, je to bud fake nebo photoshop. Jak hovori Baker, je to fejk. Pri natacani mali par kuskov k dispozicii, takze do 10K si myslim ze prave tieto zozenies . No word yet if this beautiful prop was actually made by the Swiss watch manufacture but Prop Master Will Blount has confirmed that the watch was only a replica and was not available in any real Patek Philippe collection, ?in the book, Driver didn?t own an awful lot. One of the things he did own was this beautiful watch that he had been given by his father. So it was important that it be something memorable and iconic.? link Upraveno 11. května 2012 uživatelem lac1
mechano Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Jestli jsem Tě správně pochopil tak takových kousků je všude plno? Ale kde? Mě by třeba bohatě stačily i tyto, kdyby ovšem byly natahovací http://www.amazon.com/Skagen-958XLSL-Steel-Matte-Silver/dp/B004RD4DWC/ref=sr_1_14?s=watches&ie=UTF8&qid=1336359979&sr=1-14 Ne tak úplně, nevím kolik takových kousků kde běhá. Vím jen, že je to trapná napodobenina hodinek a proto předpokládám, že turecký obchodník s fejkama jich bude mít plný šuple.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se