klobadysek Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 Dobrý den pánové,stal jsem obětí trestného činu podvodu. Stalo se to v DE a pachatel byl cizinec. Vyšetřují to Němci, ale existuje důvodné podezření že má škraloup i u nás. Na cizinecké policii jsem se setkal s naprostým nezájmem, vlastně jsem si připadal spíše jako člověk co je otravuje než jako jejich zaměstnavatel a protože vím, že bez dobrých kontaktů se to v tomto Banánistánu neobejde, prosím někoho kdo může v tomoto pomoci atˇmi písne SZ. Mockrát děkuji.
Skalamander Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 V 11. 5. 2012 v 11:05, 'klobadysek' napsal: Dobrý den pánové, stal jsem obětí trestného činu podvodu. Stalo se to v DE a pachatel byl cizinec. Vyšetřují to Němci, ale existuje důvodné podezření že má škraloup i u nás. Na cizinecké policii jsem se setkal s naprostým nezájmem, vlastně jsem si připadal spíše jako člověk co je otravuje než jako jejich zaměstnavatel a protože vím, že bez dobrých kontaktů se to v tomto Banánistánu neobejde, prosím někoho kdo může v tomoto pomoci atˇmi písne SZ. Mockrát děkuji. ....zaměstnavatel
jacob Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 V 11. 5. 2012 v 15:08, 'Skalamander' napsal: ....zaměstnavatel Řekl bych, že tím je myšleno daňový poplatník .
klobadysek Odesláno 11. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2012 V 11. 5. 2012 v 15:10, 'jacob' napsal: Řekl bych, že tím je myšleno daňový poplatník . ano, chlebodarce, sponzor etc. proste jsem se setkal se sokujicim nezajmem, ci neschopnosti. Pri tom kdyby prisel jejich nadrizeny tak srazi paty. Rekl jsem jim, ze pokud by slo o jejich prachy, ze by si cestu a zpusob urcite nasli, na to mi nerekli nic. Na smajliky nemam naladu.
jirka404 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 V tomto případě ti tady asi nikdo nepomůže. Pokud byl trestný čin spáchán mimo území ČR naše orgány s tím nemají nic společného a reagují pouze na výzvu ke spoluporáci od orgánů příslušné země. Ty můžeš pouze požádat vyšetřovatele v Německu, aby se pro informace a spolupráci obrátili na naší Policii, ale pokud by se nějakých dopátrali stejně ti je asi nesdělí.
jirka404 Odesláno 11. května 2012 Nahlásit Odesláno 11. května 2012 V 11. 5. 2012 v 20:41, 'sibirnaya' napsal: kupovals vonafku na mobile.de? Jo jo mobile a scout, největší tunelářský servery. Samej arab, turek a polák. To už radši alegro.pl.
klobadysek Odesláno 12. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2012 V 11. 5. 2012 v 20:36, 'jirka404' napsal: V tomto případě ti tady asi nikdo nepomůže. Pokud byl trestný čin spáchán mimo území ČR naše orgány s tím nemají nic společného a reagují pouze na výzvu ke spoluporáci od orgánů příslušné země. Ty můžeš pouze požádat vyšetřovatele v Německu, aby se pro informace a spolupráci obrátili na naší Policii, ale pokud by se nějakých dopátrali stejně ti je asi nesdělí. Jsem si vedom ze to asi nepujde tak jednoduse, proto to zkousim tady. Snazim se to urychlit, protoze napriklad vyhodnoceni otisku prstu budou Nemcum trvat cca 3 mesice. Toho hajzla bych poznal na fotce ci identikitu okamzite, a verim tomu ze to nemuze byt tak tezke projet na pocitaci par set fotek , obzvlast pokud vim narodnost, priblizny vek etc. Je jasne ze se jim Nemci ozvou, ale nechci aby si tech penez mezitim moc uzil.
klobadysek Odesláno 24. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Ještě jednou se připomínám, kdyby náhodou někdo mohl pomoci, spíš kriminálka, cizinecká takhle velký problémy prý neřeší. Bylo to moc peněz na to abych to mohl nechat jen tak plavat. Děkuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se