Přejít na obsah

IWC vstupuje do světa formule 1 co by partner MERCEDES AMG PETRONAS

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslíš jako Hublot, který má l.e. ke kdejaké V.C ?

Přesně Hublot mě napadl, ale nakonec jsem volil přirovnání ke cvičkám.

Mě je "limitková" politika Hublot krajně nesympatická.

Odesláno

Mne je nesympaticky uz to, ze rada Ingenieur nema nic spolecnyho s hodinkama pro inzenyry, tak jak tomu bylo driv. Kdo vi kam to bude smerovat dal ted s tou formuli..

Odesláno

Mne je nesympaticky uz to, ze rada Ingenieur nema nic spolecnyho s hodinkama pro inzenyry, tak jak tomu bylo driv. Kdo vi kam to bude smerovat dal ted s tou formuli..

Prečo? Vždy to boli hodinky pre mechanikov. To predsa patrí k motorizmu. Bez mechanika nie je automobil. :D
Odesláno

Prečo? Vždy to boli hodinky pre mechanikov. To predsa patrí k motorizmu. Bez mechanika nie je automobil. :D

Je, ale jenom chvilku :)
Odesláno (upraveno)

Jsem inzenyr, mam inzenyry, jde to k sobe, nechapu o cem tocis. Nechapu proc by jako "uz" nemely byt. Odolnejsi a tecnicistnejsi mechaniky abys pohledal. Vintazky sice maji pruhled, ale ne vsechny, modraky maji plne dno. Navic uz samotna uvaha, ze Ingy jsou pro Ingy je mimo. Big Bangy taky neni jenom pro lidi v CERNu. Myslim ze placas blbiny.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno (upraveno)

Jsem inzenyr, mam inzenyry, jde to k sobe, nechapu o cem tocis. Nechapu proc by jako "uz" nemely byt. Odolnejsi a tecnicistnejsi mechaniky abys pohledal. Vintazky sice maji pruhled, ale ne vsechny, modraky maji plne dno. Navic uz samotna uvaha, ze Ingy jsou pro Ingy je mimo. Big Bangy taky neni jenom pro lidi v CERNu. Myslim ze placas blbiny.

Presne jsem vedel, ze ty se ozves :D

Co je mimo na tom, ze Ingy jsou pro ingy? Puvodni predstava Ingu byla, aby vydrzely hrubsi zachazeni, odolaly silnejsimu magnetickemu poli a daly se nosit kazdy den.

Rada ingenieur dnes sestava z big chrona, coz jsou navoneny lestenky, big ingy maji pruhled, cili magnetismus se neresi, ke gumovym double chrono se radsi vyjadrovat ani nebudu a ME jsou z nich nejvetsi. To ze je nosis kazdej den bez problemu ty a zachranili ti tvou velkou ruku pred dverma z nich jeste nedela idealni hodinky inzenyra. Coz ty puvodni podle me byly. O tom tady tocim, ale neutocim.

EDIT: Ja mam radu ingenieur rad, stejne jako cely IWC. Jenom mi unika proc ji postupne celou zmenili tak, ze dnes uz na nich moc inzenyrskyho nezbylo. To je cely.

Posledni spravny Ingy byly tyhle

Posted Image

Upraveno uživatelem Topkan
Odesláno (upraveno)

Aspon jsem te nezklamal. :-) Ochranu proti magnetizmu potrebuje masinfira, elektrikar silnoproudar, nebo jerabnik ve srotu vic, nez vsichni inzenyri dohromady. Proste to byly a jsou odolne hodinky, pro ty, kteri na tom ulitavaji, nebo pro ty, kteri to dokonce potrebuji. Jako ze Ingy jsou pro ingy a Suby jsou pro kapitany ponorek je idea vtipna, ale nemyslim, ze vazne myslena. Stale taky nevim co dela ME nevhodne pro inzenyry. Co je na nich mene "inzenyrskeho", nez na predchozim modelu. Zda se mi ze se jedna spise o ono:"Jo tenkrat, to bylo vsechno lepsi. Dneska to uz neni ono, vsechno je horsi.." Ze jsou v te rade dneska I vonavky, protoze si to trh zada, nijak nezmensuje zasadovost toho zakladniho modelu, ktery pokracuje v tradici odolnych strojku.

Odesláno

Posledni spravny Ingy byly tyhle

Posted Image

Moje řeč, do těch jsem se zamiloval a pořídil si je.

Nicméně - inženýr, neinženýr - moje každodenní sezení před dvěma monitorama se mnou bez problémů zvládají i JLC a Omegy. :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Ja jsem si taky myslel, ze to nikdy nevyuziju. Pak jsem se prosel pres rafinerii kolem kompresoru a uz jsem sel k hodinari demagnetizovat.

Edit: Teda, nez jsem koupil Ingy. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...