cali Odesláno 6. července 2012 Nahlásit Odesláno 6. července 2012 Longines hydroconquest automatic 39mm black... nie su to moje nejlepsie ani najdrahsie a asi ani najkrajsie hodinky ale nedokazal som najst jedinu vec ktoru by som na nich zmenil a uz sa mi niekolko krat stalo ze som na ne zabudol a pristihol som sa ako si ich objednavam ked som ich nasiel na nete za dobru cenu..... nez som si uvedomil ze uz ich mam.
FrantisekH Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 já když nad tím teď tak přemýšlím tak jsem na tom podobně jako chorche ale nejsou to Omegy, ale Primky..taky po dědovi..ty mě donitily koupit znovu mechanické hodinky...
Locque Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Ale toto vlákno není o vysněných hodinkách, ale o osudových hodinkách. Za mě jsou to dvoje - první šílený digitálky od Casia, které měl můj strýc a já byl jako malý paf z toho, že zobrazují měsíční fáze a vždycky mi je musel půjčovat. Vždycky, když je vylovím z šuplíku, tak na něj vzpomínám. A druhé jsou moje vintage Omegy po dědovi, které nikdy neprodám. A byly to první pořádné hodinky, které jsem kdy měl na ruce. Vlastně ve mě probudily zájem o hodinky, takže jsou víc, než osudové. Edit: Michal_45 - ty dnes odpovídáš za mě To mi připomnělo spolužáka ze základky, kterej měl Casia, který mu ukazovaly nadmořskou vejšku. Někdy v roce 90 mi to připadalo jak stroj z jinýho světa :-)
obchodnik-o3 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 ... osudovy hodinky nejsou o penezich ... nebo tedy hlavne o penezich ... alespon tak to chapu ja ... ale mohu se samozrejme mylit ... Plný suhlas,osudové by sa mali viazať k nejakému momentu prípadne udalosti,nie na balík dukátov...u mňa zatiaľ nič...
zekon7302 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Výčet by byl asi na dlouho,ale za tu relativně krátkou dobu co jsem tady ,jednoznačně a bez kompromisů tohle,už jsem aj uvažoval o tom že si na ně půjčim,ale nechám to uzrát a vlastní pílí si na ně našetřím,zas tak nedosažitelné to není,prozatím jsem ke svému klidu volil náhražku od štajnů,fakt v to mám jasnou volbu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chorche Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 To mi připomnělo spolužáka ze základky, kterej měl Casia, který mu ukazovaly nadmořskou vejšku. Někdy v roce 90 mi to připadalo jak stroj z jinýho světa :-) A to si představ, že ty strýcovy uměly ukázat v jaké fázi bude měsíc na léta dopředu Já z toho byl tenkrát úplně mimo... Pro mě je krásný, že mám hodinky jak po něm, tak po otci i dědovi. Jen ty tátovy nejsou osudové. Výčet by byl asi na dlouho,ale za tu relativně krátkou dobu co jsem tady ,jednoznačně a bez kompromisů tohle,už jsem aj uvažoval o tom že si na ně půjčim,ale nechám to uzrát a vlastní pílí si na ně našetřím,zas tak nedosažitelné to není,prozatím jsem ke svému klidu volil náhražku od štajnů,fakt v to mám jasnou volbu Takže jednou budou osudové?
zekon7302 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Takže jednou budou osudové? Jasně,ale nikoliv definitivní.
belkov Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Moje osudové,dostal jsem je k promoci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lastam Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 Prostě a jednoduše Omega PO 8500, proč? Inhouse, přesnost a design, který mě ani za 7 měsíců neomrzel, to jsou moje tikačky a nemůžu se jich stále nabažit!!!
VintageLover Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Moje osudové,dostal jsem je k promoci. Pokud se mi podaří příští rok odpromovat, taky se o ně řeknu Moje motivace, abych se na to každý den díval a snažil se to nějak důstojně dodělat
belkov Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Odesláno 27. července 2012 Tak to přeji hodně štěstí,ale takové Heuery už v obchodě nebudou
VintageLover Odesláno 28. července 2012 Nahlásit Odesláno 28. července 2012 Tak to přeji hodně štěstí,ale takové Heuery už v obchodě nebudou Vím vím, nedávno tady jedny v prodejní sekci byly, včetně origo tahu... spadla mi čelist... nádhera
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se