Primkáč 1975 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Dík tak ty naštěstí nemám.Tak mám zase co schánět do krabičky.Život je krásnej.Primkáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 U mňa sú jedny naviac, pokiaľ je záujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Tak zájem by byl.Zkoušel jsem napsat zprávu na sz.ale píše mi to nějakéj eror.Tak jestli jsou to ty zlacéné polštářky v pěkném stavu,tak napiš prosím na mail jajapaja12345@seznam.cz Plus nějakou fotku a na kolik si je ceníš.Primkáč(Možná že SZ fungují až po padesáti příspěvcích)které ještě nemám nebo jestli si tě musím přidat do přátel no nevím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) Kdybys koukal i do veřejného sektoru a ne jen do Prim sekce, tak by jsi zjistil, že SZ už dva týdny nefungují a všichni nad tím víceméně hořekujeme. Edit: A taky si houfně dáváme do podpisu mailovou adresu, aby bylo jak komunikovat. Viz můj podpis. Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 (upraveno) A ony ty SZ fakt nejdů ? Upraveno 8. dubna 2018 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Tak díky za info.No aspoň vidíš že Prim je velmi nakažlivá nemoc.A pak tě nic jiného nezajímá.Bojím se číst ostatní sekce abych k tomu třeba nechytnul tu Švýcarskou nemoc.Primkáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 A vovovovo tom to je. Já už jsem se nakazil i tou další nemocí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Primobundus je hroznej, Švýcarskou nemoc taky mám, občas se vracívá ruská chronohorečka, to je záchvatovitá choroba. Horší je latentní japonská chronobakterie- hlodá pravidelně a na tajnačku... krok za kroke,... tik...tak...tik...tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Primobundus je hroznej, Švýcarskou nemoc taky mám, občas se vracívá ruská chronohorečka, to je záchvatovitá choroba. Horší je latentní japonská chronobakterie- hlodá pravidelně a na tajnačku... krok za kroke,... tik...tak...tik...tak... Jo na japončíky jsem zapomněl, taky jsem jimi lehce nakažen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Jo jo Japončická nemoc mě taky obcházela když jsem cca před měsícem koupil mimořádně výhodně pro celou rodinu dvoje Citizeny a jedny Ricohy v nos stavevech v automatu na nošení.No přeci nebudou nosit quartzky no néé. Asi největší radost jsem měl asi já když jsem je před nimi rozebral a popisoval jak ten automat funguje.Ale nakonec i rodinka byla spokojená.Čus primkáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2018 Jo a ještě jsem si vzpomněl že když budete jíst hodně cibule tak chytnete cibuloidózu což je snad ta nejstrašnější chrononemoc.A když chytíte třeba tu nejzákeřnější zlatou IWC formu nedej Bože Patekomanii tak vám nezbude vůbec nic na jídlo,pít budete jenom to co pijou žáby a hadry si budete kupovat ve frcu. Brrrrrr N???????BRAT N.M nad Metují zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Tak mám nové hobby, sháním krabičky se záručákem a do nich hodinky. Velká radost je, když zjistím, že už takové hodinky doma mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jafurak Odesláno 17. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2018 Tak mám nové hobby, sháním krabičky se záručákem a do nich hodinky. Velká radost je, když zjistím, že už takové hodinky doma mám Tak toto je nevyliečiteľné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Tak toto je nevyliečiteľné.To se vyléčí, až začnu mít nějaké důležitější starosti (Tedy řešitelné starosti.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 Zdravím. Mám prosbu dostal jsem se k nějakým krabičkám se záručním listem na kterém je napsaný typ hodinek 683483 tak jestli by jste mi neporadili jaké primky mám dát do krabičky aby to souhlasilo.Předem děkuju za odpověd.Prim bibli budu mít až na podzim.Primkáč Tak k záručáku a krabičce už mám i hodinky.Stejný typ shodný s vyplněným číslem.Sklíčko jsem přeleštil dal lepší dýnko to původní bylo příšerně odřené a dal nový saturn a kompletka je hotová.Takže tímto děkuji za spolupráci.Primkáč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 18. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2018 parádny komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 19. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2018 Tak sa skladajú hodnoty! Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 21. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2018 Tak ještě sem vkládám foto s barevnými variacemi plastových krabiček PRIM... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 22. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Super.Víš ještě o nějakých barvách nebo je to tak všechno.Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 23. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2018 O dalších nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se