Přejít na obsah

PRIM - záruční listy, návody a krabičky

Doporučené příspěvky

Při likvidaci nástrojárny tam toho měli hromady. Univerzální krabice do které se dávalo kde co. Možná i hodinky  :lol2: .

To je opravdu pěkné, že jsi toho v nástrojárně viděl hromady, ale kolik sis jich odnesl domů, aby jsi nám mohl pro rozšíření obzorů ukázat fotku aspoň jedné jediné takové krabice? V obou mých modrých krabicích byly uložené letecké hodinky v původních top stavech včetně papírů ne možná, ale určitě. Takové kibice jako ty mám nejraději. Jak dlouho sbíráš Primky, je to už aspoň jeden celý rok?

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 321
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jednou na ty fotky narazíš, neboj.

Je asi pravda, že všichni nekradli. Při likvidaci starého komunistického byla často možnost oficiálního odkupu. Svědectví podložené fotkou má mnohem větší váhu než slovní a posouvá pátrání do jiné dimenze. V paměti často něco vypadá na první pohled stejně, ale skutečnost může ukázat odlišnosti.

Odkaz ke komentáři

To je škoda, že nevidíme ty fotky netknutých leteckých hodinek zrovna v těchhle krabičkách. Byl by to zážitek.

Mno, že by třeba tyto? ;-)

Upraveno uživatelem Tea
Odkaz ke komentáři

To je opravdu pěkné, že jsi toho v nástrojárně viděl hromady, ale kolik sis jich odnesl domů, aby jsi nám mohl pro rozšíření obzorů ukázat fotku aspoň jedné jediné takové krabice? V obou mých modrých krabicích byly uložené letecké hodinky v původních top stavech včetně papírů ne možná, ale určitě. Takové kibice jako ty mám nejraději. Jak dlouho sbíráš Primky, je to už aspoň jeden celý rok?

Nirmalito klídek, jde jenom o Primky v modré krabičce za pět prstů .

A Primky nesbírám, naštěstí ta úchylka mě docela brzo opustila. 

Odkaz ke komentáři

Mno, že by třeba tyto? ;-)

Aha- dobrý, konečně to vidím, ten výřez v molitanu moc na hodinky uzpůsobený není. To ale neznamená nic, krabka na Orlíky  a Eltony má stejně blbý výřez. Ale nechápu proč je krabička tak velká....že by nějaké náhradní uložení hodinek?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Nirmalito klídek, jde jenom o Primky v modré krabičce za pět prstů .

A Primky nesbírám, naštěstí ta úchylka mě docela brzo opustila. 

Hele to nevadí že jsi už velký kluk a PRIM hodinky tě pustily, prosím nafoť tvou sbírku IWC. Za mne i bez krabek za "pět prstů"

My se rádi podíváme i tady v sekci Prim :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...