Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) Při likvidaci nástrojárny tam toho měli hromady. Univerzální krabice do které se dávalo kde co. Možná i hodinky . To je opravdu pěkné, že jsi toho v nástrojárně viděl hromady, ale kolik sis jich odnesl domů, aby jsi nám mohl pro rozšíření obzorů ukázat fotku aspoň jedné jediné takové krabice? V obou mých modrých krabicích byly uložené letecké hodinky v původních top stavech včetně papírů ne možná, ale určitě. Takové kibice jako ty mám nejraději. Jak dlouho sbíráš Primky, je to už aspoň jeden celý rok? Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Nirmalita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 To je škoda, že nevidíme ty fotky netknutých leteckých hodinek zrovna v těchhle krabičkách. Byl by to zážitek. Nemusel každý odklánět a nosit věci domů. To má každý jinak... svědectví o nástrojárně je přece taky zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Jednou na ty fotky narazíš, neboj. Je asi pravda, že všichni nekradli. Při likvidaci starého komunistického byla často možnost oficiálního odkupu. Svědectví podložené fotkou má mnohem větší váhu než slovní a posouvá pátrání do jiné dimenze. V paměti často něco vypadá na první pohled stejně, ale skutečnost může ukázat odlišnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 (upraveno) To je škoda, že nevidíme ty fotky netknutých leteckých hodinek zrovna v těchhle krabičkách. Byl by to zážitek. Mno, že by třeba tyto? ;-) Upraveno 27. listopadu 2015 uživatelem Tea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 To je opravdu pěkné, že jsi toho v nástrojárně viděl hromady, ale kolik sis jich odnesl domů, aby jsi nám mohl pro rozšíření obzorů ukázat fotku aspoň jedné jediné takové krabice? V obou mých modrých krabicích byly uložené letecké hodinky v původních top stavech včetně papírů ne možná, ale určitě. Takové kibice jako ty mám nejraději. Jak dlouho sbíráš Primky, je to už aspoň jeden celý rok? Nirmalito klídek, jde jenom o Primky v modré krabičce za pět prstů .A Primky nesbírám, naštěstí ta úchylka mě docela brzo opustila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Jedině dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Mno, že by třeba tyto? ;-) Si zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) Mno, že by třeba tyto? ;-)Aha- dobrý, konečně to vidím, ten výřez v molitanu moc na hodinky uzpůsobený není. To ale neznamená nic, krabka na Orlíky a Eltony má stejně blbý výřez. Ale nechápu proč je krabička tak velká....že by nějaké náhradní uložení hodinek? Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Nirmalita: Gratuluji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Krabičky jsou fajn a mohou ukrývat cokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Nirmalito klídek, jde jenom o Primky v modré krabičce za pět prstů .A Primky nesbírám, naštěstí ta úchylka mě docela brzo opustila. Hele to nevadí že jsi už velký kluk a PRIM hodinky tě pustily, prosím nafoť tvou sbírku IWC. Za mne i bez krabek za "pět prstů"My se rádi podíváme i tady v sekci Prim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Hele to nevadí že jsi už velký kluk a PRIM hodinky tě pustily, prosím nafoť tvou sbírku IWC. Za mne i bez krabek za "pět prstů"My se rádi podíváme i tady v sekci Prim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Krabičky v krabici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 3x a dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 A dost.(v tomto vlákně).Nebo snad někoho zajímá ,co je v těch ostatních krabičkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Jedna modrá velká krabice však chybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Já vím,ale nějak to je nad moje síly ,takže alespoň takhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Ehm, ve mě to nechává docela emoce a to jsem už mimo Prim ... ale místní musí mít zástavu Ale máš to skutečně exkluzivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Já vím,ale nějak to je nad moje síly ,takže alespoň takhle.To jsou zlacené (zlaté) nebo fotka zkresluje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 1. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Jsou to mé ZLATÉ ,ale bohužel jen zlacené Spartaky , ale v NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se