Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U mňa na celej čiare vyhrávajú Traktory bez dátumovky a Prim Sport I s čiernym ciferníkom. V jednoduchosti je krása...

2 Primhvězdy

Odesláno

Hm, Elton tedy netroškaří u modelu určeného pod rukáv košile, na mě už moc, pro jiného zase ideál. Podle té fotky bych jim tolik nehádal. Jsou moc pěkný. Díky za info.

Odesláno

Také bych raděj nějakou menší velikost, 38mm by stačilo

39 mm má Elegant, 42 je akorát, tahle velikost Eltonu chyběla.

Budou nějaké ofiko fotky, představovačka, internetová prezentace...?

Odesláno

39 mm má Elegant, 42 je akorát, tahle velikost Eltonu chyběla.

Budou nějaké ofiko fotky, představovačka, internetová prezentace...?

Pro mě by to do pouzdra 39mm stačilo,nějaké představení by bylo fajn.

Odesláno

Nejhezci jsou pro me traktory a igeny. Mel jsem obdobi, kdy jsem chtel barevne igeny, ale uz me to pustilo, staci mi ty cerne, nakonec jsou asi nejhezci.

A ty verze traktoru, ktere se objevuji ve vlakne prim traktor (zejmena limitky, ale i renovace) z nich delaji jeste o mnoho hezci hodinky. Vidim, ze dvoje traktory jsou malo, je potreba sehnat jich alespon deset, no radsi patnact... Vsechny (vetsinu) puvodnich a par kousku na renovace a limitky :) Nebo co jich radsi sehnat rovnou dvacet? :D Pro jistotu, clovek nikdy nevi...

Odesláno

Tak mě napadá, dá se někde sehnat pouzdro k traktorům? Teda krom Primu... 

A když je původní pouzdro poškrábaný, dá se s tím ještě něco dělat?

Odesláno (upraveno)

Co se mě týče, já měl za jedničky, jako asi hodně místních, po několit let, IGENy. Je ale zajímavé, že vždy, když se mi dostaly do rukou, vlastně jenom dvakrát v podobě Elton Sport a Prim Sport modré, tak jsem je nosil jen chvíli, vadily mi na nich ty ručky. Obecně nemám rád ručky do špičky na sportovních modelech, preferuji hranaté. S odstupem času jsem našel zalíbení v PSII, oproti IGENům ne mě působí tak nějak festovněji a sedí mi více k povaze sportovních hodinek, rovné hrany, masa pouzdra okolo lunety, tedy méně náchylné na poničení. Ten pocit zrál dlouho, že dnes preferuji PSII před IGENy. Druhou kapitolou jsou hodinky společenského ražení, kde ze všech, co jsem kdy držel v ruce, se mi nejvíce líbí limitka traktorů, mám ji, paráda! Traktory postaru s indexy jako v limitce jsou taky skvělé, vadí mi jen mimostředná vteřinovka, centrálka je lepší. Jediné, co bych si představil jako trumf na aktuální limitku je to samé provedení s pozlaceným pouzdrem a korunkou, zlatými indexy, ručkami, lvíčkem a nápisem PRIM manufacture a hlavně s černým cifrem. Černozlatá kombinace mě hodně bere. Jenže o tu by asi nebyl zájem a hlavně by se to prodražilo zlacením.

Z mě tedy dva žebříčky

Sportovní: 1/ PSII (oranžová Humberta) 2/ IGEN (modré)

Společenské: 1/ limitka traktorů cal. 66 2/ klasické traktory s centrálkou, které jsem ovšem nikdy neměl (36 mm je fajn)

Upraveno uživatelem Georgeisin
Odesláno (upraveno)

Zlacení stojí pár šestek, co by se prodražilo by byl zubař. Za zprznění cifru.

Elton ho dle dohody nebude dělat ani v jiné barevné variantě.

:lol2:  Ty jsi ale komik :lol2:

Náhodou, černá by jim strašně slušela.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Zlacení stojí pár šestek, co by se prodražilo by byl zubař. Za zprznění cifru.

Elton ho dle dohody nebude dělat ani v jiné barevné variantě.

Nemas predstavu,kde by to zlaceni(nejlepe z vlastni zkusenosti),udelali?Nemam predstavu,co to muze stat,ale mam doma jedny strasi Vulcain a tohle tak trochu resim..diky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...