Ivan Lelák Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Pochlubím se jménem přítelkyně Drákuly, ta začala chronomagořit po seznámení se mnou a dnes v tom jsme v rámci jistých limitů oba. Měla narozky, a protože se zamilovala do Aviationů (mám GMT) a líbily se jí tyhle PVD s retrociferníkem v barvě starých leteckých přístrojů a přesně tímhle řemenem, má je, je nadšena a pokud mohu soudit, i když jde o veliké hodinky sedí jí perfektně (má na to pořádnou pacinu). A kupodivu se hodí ke spoustě oblečení a příležitostí od hospody, přes sport, práci až po společenštější události, pokud je zvoleno vhodné oblečení...Omlouvám se za kvalitu fotek, mám odolný foťák na motoexpedice koupený na základě doporučení chronomagora Cyrila, fotí skvěle v písku a vodě ale hodinky neumí - leda bych je snad hodil do bláta:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 hmmm tak toto by som k babe netipoval ani nahodou... o to lepsie to moze vyzerat na ruke nazivo
arnie2000 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Poprosim nejaku fotku na ruke pls,som zvedavy ako posobia na zenskej ruke,thx
Ivan Lelák Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Drákula nemá konfekční ručku a hodinky do 40 mm jsou pro ni většinou malé, vyjímečně vypadají některé dobře, od 42 mm to začíná fungovat, třeba na outdoor má Traser Super Sport, které jí dost sluší. Steiny na ní působí jako velké hodinky, ale jako pečlivě vybrané velké hodinky, prostě paráda, byl jsem sám překvapen. Foto to nevystihuje, chtělo by to vidět v reálu a v pohybu. Barevná kombinace nemá chybu, jako pilot jsem je už poslintal, luminiscence úžasná, kocháme se ve špajzu..:-). Zkusím udělat lepší fotky i srovnání s GMT... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
shag Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Super, toto su pekne hodinky. V dnesnej dobe baby nosia vacsie hodinky ako chlapi
misoo Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Velkost v pohode, ale ta hranatost mi k zene akosi nesedi. Sam som Aviationy nevzal, jednym z dovodov bolo aj to, ci som na ne dost chlap Aby ste ma nerozumeli zle, mal som len taky pocit ze vacsie hranate hodinky sedia chlapom kategorie Sly, Arnie a tak... Ale v tejto farebnej kombinacii si to nazivo neviem predstavit, moze to na babe vyzerat OK
Rudykopalsson Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 (upraveno) ok, těším se na srovnávací fotky, taky nad nimi uvažuju:-) za sebe nevidím problém ani na dámské ruce Upraveno 23. května 2012 uživatelem Rudykopalsson
Petr Svenda Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Pěkná pacinka, pěkné hodinky, sluší. Btw.: koukám, že máš v pozadí moje oblíbené oranžády, vždycky mi ukápne slza, když je vidím
Ivan Lelák Odesláno 24. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2012 Věřte mi, byl jsem přesvědčen že ty hodinky budou na dámské ruce hnusný . Ale je to jinak - skvělá, velká, hranatá stylovka co vyloženě sluší a vypadá ELEGANTNĚ, což bych nikdy neřekl, ale to si uvědomíte až v reálu...Jo, oranžády mám krátce ale zatím mne nadšení neopouští .
Ivan Lelák Odesláno 25. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. května 2012 Po 5-ti dnech -4 sekundy, to ujde... Jsou zatím buď na ruce nebo vodorovně na poličce.
Bull is Bull Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Hodinky paradicka,nadherne a kombinacia na zenskej ruke,uf,prekvapenie,ale prijemne. Ako su na tom z vodou?100m?
Ivan Lelák Odesláno 27. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Pouze základní 3 bary stejně jako moje GMT, ale u těchhle mi to nevadí... Tady jsou pohromadě, musím se naučit trochu fotit...:-( Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se