Návštěvník Tygr 98 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Dobrý den. Chtěl bych si koupit svoje první hodinky. Nemohu se rozhodnout mezi těmito dvěmi typy. Poraďte mi, prosím a napište, co si myslíte. Stále se nemůžu rozhodnout. A to hlavně proto, že nevím, na jaké kvalitě jsou strojky citizen.http://www.citizenhodinky.cz/eshop-citizen-automat-2584.html http://www.azwatch.cz/hodinky/se153a-seiko-5-sports-mod-snzg07j1
blackhead Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Kup si ty seika, jsou hezci a maj overenej kalibr, u tech citizenu to bude neco podobneho ...
Jezevcik2 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Šel bych do Seika.Vybral sis opravdu pěkný model a prověřeného prodejce,který je má za solidní cenu.Nic proti Citizenům(sám od nich jedny automaty mám také),ale volil bych Seiko.Tyto jsou navíc ve verzi"J"-Made in Japan
Chorche Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Ty Citizeny jsou paskvil - rádoby sportovnější hodinky s klasickým cifrem. Určitě Seika, jak už zaznělo - prověřený kalibr, ideální velikost, velmi dobrá kvalita zpracování a když je koupíš u azwatch, tak i prověřený dobrý shop.
funf5 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Jenom mi prosím vysvětli, proč nepokračuješ v tom vlákně, které jsi už udělal předtím a řešíš to samé jinde???
funf5 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Tygr 98 začal jsi zde a když pominu fakt, že je zde na fóru místo, které se jmenuje "Poraďte s koupí výběrem" tak jsi stále ve výběru mezi Seiko a něčím jiným... Ano na 16,5 ruku budou ty pětky, co postuješ OK a pokud chceš alternativu v mechanikách, najdeš ji aspoň podle mě a tvého limitu velmi těžce...
Chorche Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Tak ať to někdo z modů prosím přesune, to je fakt nesmysl tady mít dvě vlákna o tom samém od stejného autora.A souhlas s funf5, že za ty prachy těžko seženeš nějakou alternativu (lepší alternativu).
Návštěvník Tygr 98 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Prominte náhodou se mi to přehodilo. A neni trochu divný, že ty Citizeny stojí o 2000 víc a jsou podle Vás horší. Víte, na tech citizenech se mi líbí, že mají safírové sklo.
funf5 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 No to je zajímavé, že se ti to dvakrát přehodilo... Ano Citi je o 2k dražší, ale jestli jen kvůli safíru, tak jdi do nich... Hardlex od Seiko je velmi odolný, poškrábat se dá cokoli, stačí vzít náhodou o jakoukoli omítku a máš možná vymalováno... Tvoje volba a peníze...
Marfael Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Prominte náhodou se mi to přehodilo Můžeš mi prosím tě říct,jak se ti to náhodou přehodilo????Tam v tom vlákně už se nikdo nevyjadřoval,tak chtěls ať ti to okomentuje víc lidí,tak založils druhé,tak neříkej,že se ti to přehodilo!!! Kolegové ti zde poradí a stejně nad jejich výroky polemizuješ,proč?Myslíš,že si nevšimli,že ty Citizeny stojí o 2000 kč víc?Řekli ti které jsou lepší a stejně jim nevěříš,tak proč se ptáš?Tak se neptej a nakupuj podle ceny,no... A abych nebyl OT,tak ty Citizeny jsou vzhledově teda hrozné...Mně se teda nelíbí ani ty Seika,ale to už je věc vkusu.Osobně bych si za 5000 vybral designově mnohem zajímavější hodinky,ale taky záleží,na jaké příležitosti je budeš nosit.
Návštěvník Tygr 98 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Díky. Když Vás něco napadne, pište dál...
funf5 Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Odesláno 26. května 2012 Podívej se třeba do sekce "Prodej" je tam docela dost nápadů i v tvojí cenové kategorii a když prodávajícímu slušně napíšeš SZ, on tě nepošle do háje, protože tu nejsi půl roku, nebo nemáš 50 příspěvků. Normálně se dohodnete...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se