Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moc Vám všem děkuju za reakce. Člověka to potěší!

V blízké době navlíknu svetřík a zvěčním je jak se sluší a patří :D

Jsem hodně zvědav, jak často teď budu nosit Top Guny. Obávám se, že chudinky zanedlouho půjdou z domu...

Odesláno (upraveno)

......ty Top Guny už mají podle mne "sbalený kufry"...........:-))

.....jo pardon,.....a somozřejmě Ti ty "Rolby" podle mne pěkně padnou.

Upraveno uživatelem Street Glide
Odesláno

Ještě jsem se tady nikdy nesvěřoval se svým intimním životem, ale dneska ráno udělám vyjímku. Je mi jasné, že Vám je jedno s kým spím a nespím. Ale tentokrát mi nedá se nesvěřit. Dneska jsem se s těma Submarinerama vyspal. Ano, hned první noc. Znali jsme se slabých 11 hodin, ale prostě to nějak vyplynulo ze situace. Nikdy jsem to předtím neudělal, nikdy mě nenapadlo s hodinkama spát, ale prostě k tomu dnes v noci došlo.

A musím říct, že mi to přijde úplně skvělý! Tohle jsou hodinky, který člověk vlastně nikdy nemusí sundat. A navíc jsou tak pohodlný, že o nich ani nevíte. Večer člověka uspí tikot strojku a pohled na luminiscenci, v průběhu noci prostatika luminiscence informuje o tom, v kolik že se mu chce chcát a ráno den začíná hned pozitivněji při pohledu na hodinky v ranním světle.

Odesláno

Tohle jsou proste nefotogenicky hodinky. To oversized pouzdro vypada priserne hranate a neadekvatne k subtilnimu tahu.

V realu je to ale uplne jiny kafe. Vzdycky, kdyz tyhle hodinky vidim nazivo, na ruce, v pohybu, tak si rikam, jak vypadaji skvele. Ke kratasum i ke kvadru.

Odesláno

Tak jsem kvůli Vám dnes oprášil svetr alias "svetřík". Ty hodinky se opravdu blbě fotí, nedaří se mi je vyfotit hezky. Naživo je to jiná káva...

post-3231-020456500 1338284938.jpg

post-3231-041221700 1338284986.jpg

post-3231-078838000 1338285008.jpg

post-3231-075857500 1338285041.jpg

Odesláno (upraveno)

fuuu to som tu jediny s opacnym nazorom ? :whistle: :)

pre mna su to potapky ako tisice inych... pre 99% ludi su to proste defaultne hodinky ktore ma kazdy druhy, pre zvysnych 0,9% co sa vyznaju spoznaju rolex a hned si myslia ze "jejda, urcite fejky"...

ale radsej uprimne ako falosne chvalit, nie :) a teraz do mna!! :D

zelam nech robia radost! ;)

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Určitě nebudeš jediný s tímto názorem. Bude s tebou souhlasit celá řada lidí. Spíš je to o tom, že chlubící vlákna fungují tak, že se někdo pochlubí a druhý mu udělá radost a přírůstek mu pochválí. Takže 99% lidí, kterým se hodinky nelíbí, prostě vlákno přečtou, zavřou a zdrží se komentáře.

Odesláno

oops, nedoslo mi brat nazov vlakien az tak doslovne... :)

inac osobne by som na vlastne hodinky skor uvital uprimnu kritiku, ci uz pozitivnu alebo negativnu, takto je to... no nic... prosim obe moje prispevky vymazat, a sorry za OT :cheers:

Odesláno

Má pravdu předsedo, do chlubírny se sluší psát pouze pozitivní reakce. Přece nebudeme lidem kazit radost z jejich nového přírůstku.

Mazat to není třeba, pokud mě o to Pafelik vyloženě nepožádá. Zase tak hroznou věc jsi nenapsal

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...