Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak nejak, asi nie je co poradit,ale skor ma zaujima Vas nazor.Brat bude mat 40.Najskor chcel hodinky,potom trekovy bicykel a teraz uz znova hodinky.....Priznam sa ked som otvoril meila padla mi nad tou ohavnostou sanka.Citizen BJ8040-01E Profesional Diver titanium.....To je presne ten typ hodiniek co ide mimo mna,preto sa pytam,co je to za cudo judo ze za to chcu 8,5 tis.???A mam este napnut sily a pokusit sa to mojmu bratovi,ktory nie je potapac,zato je gaucovy sportovec rozkecat?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem svijanskymaz
Odesláno

Měl jsem je také KLIK a na běžné nošení to není. Opravdu to jsou hodinky jen k vodě,zaujmou.Každý kouká co to máš za závaží na ruce,jsou pěkné což o to.Dokoupil jsem k nim adaptér na řemen a zase to bylo něco jiného.

Odesláno

Přesně jak říká vraby. Tohle jsou hodinky pro potápěče, buď do vody nebo k vodě nebo jako znak příslušnosti k potápěčské komunitě. Na normalni nošení bych volil civilnejsi kousek.

Odesláno (upraveno)

titan, eco drive, wr 300m... mě ta cena přijde ok... když vemu že trasery, monstery jsou dejme tomu za 5 tisíc a steinhart triton za 11, byť safír a automat...

jinak z prodejního vlákna vypadají fakt naprosto úchvatně :) 6 mm sklo mi přijde sice zbytečně moc (tritony 1000m mají 5 mm myslím)... ale když po nich bratr touží a viděl i jiné zmíněné alternativy tak bych mu je nerozmlouval... cena podle mě odpovídá a vzhledově se mi líbí...

mimochodem kolik z nás bylo s hodinkama wr 200+ ve větší hloubce než je plavecký bazén? :D

Upraveno uživatelem Lion
Odesláno

titan, eco drive, wr 300m... mě ta cena přijde ok... když vemu že trasery, monstery jsou dejme tomu za 5 tisíc a steinhart triton za 11, byť safír a automat...

jinak z prodejního vlákna vypadají fakt naprosto úchvatně :) 6 mm sklo mi přijde sice zbytečně moc (tritony 1000m mají 5 mm myslím)... ale když po nich bratr touží a viděl i jiné zmíněné alternativy tak bych mu je nerozmlouval... cena podle mě odpovídá a vzhledově se mi líbí...

mimochodem kolik z nás bylo s hodinkama wr 200+ ve větší hloubce než je plavecký bazén? :D

A sme doma Margit...:guitar: .Jasne,cena nie je az taka katastrofalna,bol som pripraveny aj na viac...Ale viem ,ze brachov najhlbsi ponor bol asi 120cm a to uz je asi 20 rokov....K tomu viem,ze obcas beha,takze ma ten jeho vyber dost prekvapil.No nic,zacinam si zvykat...Inak dik za reakcie,na tych zivych fotkach vyzeraju fakt dobre...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...