Conrad Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 (upraveno) Nebylo by možná od věci založit nové vlákno prodáno, kam by automaticky spadly již neaktuální nabídky Upraveno 30. května 2012 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/forum/68-prodane/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 datum registrace 2005... slušný neber si to prosím špatně, každej se přehlídne, ale fakt mě to rozesmálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 1. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 datum registrace 2005... slušný neber si to prosím špatně, každej se přehlídne, ale fakt mě to rozesmálo Jo každej se někdy přehlídne/ i ten co je tu už rok / ,jsem rád, že jsem tě pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 no nebylo by spíše od věci aby prodávající po tom co není již zboží aktuální bylo vlákno zamčeno,je tu dost takových co toto nedělají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 no nebylo by spíše od věci aby prodávající po tom co není již zboží aktuální bylo vlákno zamčeno,je tu dost takových co toto nedělají http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/28458-rubrika-prodej/page__st__100 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Vypadá to, že se nad Conradem, spousta lidí pobavila, ale jak podotkunul spineshank spousta členů nezamyká svá prodejní vlákna. Jde v systému fóra nějak nastavit, že řekneme po měsíci od posledního postu spadne inzerát do jiného vlákna? Taky mě totiž otravuje, když něco hledám, dnes třeba IGEN a většina inzerátů, co najdu už má vousy a není aktuální, jen nezamčená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Vypadá to, že se nad Conradem, spousta lidí pobavila, ale jak podotkunul spineshank spousta členů nezamyká svá prodejní vlákna. Jde v systému fóra nějak nastavit, že řekneme po měsíci od posledního postu spadne inzerát do jiného vlákna? Taky mě totiž otravuje, když něco hledám, dnes třeba IGEN a většina inzerátů, co najdu už má vousy a není aktuální, jen nezamčená... Vypadá to, že se nad Conradem, spousta lidí pobavila, ale jak podotkunul spineshank spousta členů nezamyká svá prodejní vlákna. Jde v systému fóra nějak nastavit, že řekneme po měsíci od posledního postu spadne inzerát do jiného vlákna? Taky mě totiž otravuje, když něco hledám, dnes třeba IGEN a většina inzerátů, co najdu už má vousy a není aktuální, jen nezamčená... Někteří zase píšou všechny posty 2x Ne, teď vážně, 6 místních ti potvrdí, že byli před pár dny požádání o pozamykání vlákna. Začal jsem od těch, co nejvíce prodávají a nejméně nezamykají. Až se pozamyká toto, příjdou na řadu další. Takže neboj, řeším to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Někteří zase píšou všechny posty 2x Ne, teď vážně, 6 místních ti potvrdí, že byli před pár dny požádání o pozamykání vlákna. Začal jsem od těch, co nejvíce prodávají a nejméně nezamykají. Až se pozamyká toto, příjdou na řadu další. Takže neboj, řeším to Nějak je přece nahrabat musím No, to jsem zvědav, nedávno jsem to někomu psal přímo do prodejního vlákna a reakce? Nic se nestalo... Opravdu to systém fóra neumí, hodit to po čase jinam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 No systém nevím, já bych to sice uměl, ale jak poznám, že jsou ty hodinky prodané, když to tam prodávající nenapíše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 No když někoho měsíc od posledního postu nezajímá inzerát na prodej, buď jsou prodané, nebo je mu prodej tak nějak šumák. Když se za další měsíc probere a zjistí že jsou ve vláknu "Stará inzerce" může modům vždy napsat, ať inzerát hodí zpět do prodeje... Sekce "Prodám" má aktuálně 12 stran, kolik od konce jsou jen mrtvé inzeráty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Já bych taky rád věděl, kolik stran od konce jsou mrtvé inzeráty, ale to ví pouze inzerující.Nápad s podsekcí "Stará inzerce" budiž podnětem Kamilovi. Mě je to fuk, podle mě by to byla zbytečná složitost navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 .... podle mě by to byla zbytečná složitost navícsouhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Na nezamčených inzerátech průběžně pracuju ( zamčené přesouvám denně )...pročítám, zamykám a přesouvám. Ale nejsem tu furt, takže prosím o trpělivost.....někdy jen nakouknu, co je nového a zase mažu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Myslím si, že by bylo lepší podsekci Prodané přejmenovat na Neaktuální a tam by se přesouvaly veškeré inzeráty starší např. dvou měsíců. Nápad podobný jako funf5, jen je to o něco jednodušší. Jestli je to složitost navíc můžete posoudit, moderátoři. Podle mě by ve vláknu Prodám díky tomu byly opravdu aktuální nabídky. Jay tady psal, že nepozná, jestli jsou hodinky prodané, nebo ne. Když někdo hodinky prodává a stojí o to, aby jeho inzerát trval, tak zvládne jednou za dva měsíce udělat UP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Na nezamčených inzerátech průběžně pracuju ( zamčené přesouvám denně )...pročítám, zamykám a přesouvám. Ale nejsem tu furt, takže prosím o trpělivost.....někdy jen nakouknu, co je nového a zase mažu. nechcem sa ta vobec dotknut a urcite to neber osobne, no nebolo by lepsie prenechat moderatorstvo niekomu kto tu proste furt je? (uz dopredu hovorim ze o ten flek zaujem nemam ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 I to je možnost, už jsem o ní mluvil s Kamilem. Počítám, že si to sedne, zatím je to měsíc, co jsem změnil práci, takže toho mám nad hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se