Přejít na obsah

Tissot T-Touch

mlsoun1

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny.Potřeboval bych poradit,jestli někdo z Vás náhodou nevíte,kolik by mohl stát nový strojek do Tissotů T-Touch.

Měl jsem hodinky na opravě u známého hodináře,říkal,že strojek je k.o.

Hodinky jsem používal hodně na sport.Jsem na ně zvyklý.Jde mi hlavně o to,aby oprava nastála více než nové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Párkrát mi spadli.A ta voda je asi dorazila.

Dělám 3x do týdne 40 bazenů,zapoměl jsem je sundat,zakecal jsem se se známým a bylo to.Jsou z titanu,hold dosti lehké,takže jsem si to hned neuvědomil.

Právěže jsem vyměnil několik baterek a vůbec nic,takže mrtvolka.

Hanákovi zavolám zítra.Děkuji Ti za poradění.Snad se vlezu do 10tis.kč.Uvidíme.Dám vědět jak jsem dopadl.

Odkaz ke komentáři

Kámoš má asi jeden funkční strojek, případně kontakt na člověka někde na Moravě, co mu t-touche opravil. Má více strojků i sklíček. Nefungovalo dotykové sklíčko. Nejdřív zkusil sehnat strojek, tím to nebylo ( tak má dobrej strojek navíc). Pak sehnal toho maníka z moravy (snad Jihlava). Byl u něj a na počkání mu to opravil. Bylo to sklíčkem. Určitě by to bylo mnohem levnější než u Hanáka. Sklíčko i s prací bylo za litr, strojky má taky. Myslím, že by si se vešel do 5000,- Zkusím sehnat kontakt na toho hodináře a pak ti dám vědět.

Odkaz ke komentáři

Tak už mám od kámoše to číslo. Fakt má prý dobrý ceny a má snad i školení u Tissotu. Je to Pavel Frolík, tel: 732138626. Zkus se s ním domluvit, že máš na něj kontakt od jednoho kluka kterýmu dělal před týdnem sklíčko na t-touchech.

Odkaz ke komentáři

Tak už mám od kámoše to číslo. Fakt má prý dobrý ceny a má snad i školení u Tissotu. Je to Pavel Frolík, tel: 732138626. Zkus se s ním domluvit, že máš na něj kontakt od jednoho kluka kterýmu dělal před týdnem sklíčko na t-touchech.

Ahoj Pavle,děkuji Ti za pomoc.Zavolám mu a domluvím se s ním.Až bude po opravě,dám vědět.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...