Street Glide Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 ...prostě mně to nedalo nevyfotit,ta barva mne pořád baví.......:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jakubisko Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Jsi nám nějak zhubnul :-)Modrá je dobrá! A ta lupa vypadá obrovská na tom malém průměru
Street Glide Odesláno 13. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2012 ....nevím co mne to popadlo,ale začal jsem si dokonce i lakovat nehty .-)))
tenge Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 A ještě narůst prsa ze..Jinak barva super
railmaster Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Fakt úžasné hodinky, tento cifer a engine turned bezel je zriedkavo viditeľná kombinácia.
organic Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Jsou perfektní. Kdyby je ta moje chtěla nosit, aji bych ji je koupil. Ale ma jiny vkus nez ja
Street Glide Odesláno 13. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2012 ....tak nevím jestli to je dobře nebo špatně,.....protože my máme co se hodinek týká vkus podobný :-)) ...takže se mi ráno občas stane,že se probudím zahrabu ve skříni a chci si vzít Submariner a ejhle,...místo nich se tam válí tyhle malý "modráky" a nebo jindy zase šátrám po AP a tam zase "ty modráky",........a přítelkyně už je v práci a lítá tam s AP-ečkama na ruce,.....a já musim improvizovat :-)))))
organic Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 a přítelkyně už je v práci a lítá tam s AP-ečkama na ruce,.....a já musim improvizovat :-))))) ...a nasadíš modráky a deš taky do Kolbenky..
Street Glide Odesláno 13. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2012 ....do Kolbenky jdu taky,.....ale vezmu si na to raději Suby s jinou kombinací,nebo jednoduše jiný AP :-)
bandicoot Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 ale vezmu si na to raději Suby s jinou kombinací,nebo jednoduše jiný AP :-) Sorry za OT, ale tohle je fakt dobra hlaska.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se