sy242 Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Dnes mi dorazili pro kolegu v práci Click SWITCH-SVBL-W. Myslím že je tu nikdo nemá, tak sem dám pár fotek. Zatím v obalu, je to dárek:) Po předání daru udělám další foto.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 Kriste na nebi, co to je? Kde konci futral a zacinaji hodinky? Nebo to je postmoderni obdoba minipendlovek z babiccina nocniho stolku?
ggrand Odesláno 13. června 2012 Nahlásit Odesláno 13. června 2012 (upraveno) Co to je, jak to funguje, to mě zajímá. Cenovka vcelku lidová Edit: Ten vypínač ze zdi je srandovní. Upraveno 13. června 2012 uživatelem ggrand
sy242 Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Jak to funguje je k náhledu zde dole vpravo. Cena byla 160 dolarů i s expresním poštovným (v pátek objednáno), celník nedal DPH, takže asi 3,3 tisíce za nevídané ocelové digitálky? Kdybyste se někdy hrabali v mikroelektronice, tak byste použití DIPu ocenili, navíc jsem je tu v Česku nikdy neviděl takže nositel bude výjimečný (to je už nyní )
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Jak to funguje je k náhledu zde dole vpravo. Cena byla 160 dolarů i s expresním poštovným (v pátek objednáno), celník nedal DPH, takže asi 3,3 tisíce za nevídané ocelové digitálky? Kdybyste se někdy hrabali v mikroelektronice, tak byste použití DIPu ocenili, navíc jsem je tu v Česku nikdy neviděl takže nositel bude výjimečný (to je už nyní ) Tak to je vazne sranda. Dam krk za to, ze za nositelem se bude otacet vic lidi nez za majiteli zlatych rolexek s diamantovymi indexy a la Justin Bieber:) a to jsem mel puvodne jeste dojem, ze reminek je udelanej z takovyho toho placatyho kabelu, co se s nim spojujou komponenty v pocitaci (ono se to nejak jmenuje, ale ja si ted zaboha nevzpomenu). Ale to uz by se asi nedalo nosit, skoda:)
sy242 Odesláno 14. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Ano, je možné že ty podélné pruhy na nylonovém strapu mají připomínat datové kabely k paralelním pevným diskům:-)
t2 Odesláno 14. června 2012 Nahlásit Odesláno 14. června 2012 Kdyby to bylo do 29 usd tak bych je bral, jsou správně ulítlý Ale za 120 usd mi to přijde moc.
sy242 Odesláno 26. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Takže jak jsem slíbil, další fotky:
sy242 Odesláno 27. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. června 2012 A ještě krabička (tišťák je v reálu světlejší, jako běžný tišťák):
Martin J. Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Náhodou jako sranda-dárek pro nějakého elektrotechnika je to super nápad , ale ta cena je trochu přes limit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se