Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Kriste na nebi, co to je?:) Kde konci futral a zacinaji hodinky? Nebo to je postmoderni obdoba minipendlovek z babiccina nocniho stolku?:)

Odesláno (upraveno)

Co to je, jak to funguje, to mě zajímá. Cenovka vcelku lidová :D

Edit: Ten vypínač ze zdi je srandovní.

Upraveno uživatelem ggrand
Odesláno

Jak to funguje je k náhledu zde dole vpravo. Cena byla 160 dolarů i s expresním poštovným (v pátek objednáno), celník nedal DPH, takže asi 3,3 tisíce za nevídané ocelové digitálky? Kdybyste se někdy hrabali v mikroelektronice, tak byste použití DIPu ocenili, navíc jsem je tu v Česku nikdy neviděl takže nositel bude výjimečný (to je už nyní :smile_anim: )

Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Jak to funguje je k náhledu zde dole vpravo. Cena byla 160 dolarů i s expresním poštovným (v pátek objednáno), celník nedal DPH, takže asi 3,3 tisíce za nevídané ocelové digitálky? Kdybyste se někdy hrabali v mikroelektronice, tak byste použití DIPu ocenili, navíc jsem je tu v Česku nikdy neviděl takže nositel bude výjimečný (to je už nyní :smile_anim: )

Tak to je vazne sranda. Dam krk za to, ze za nositelem se bude otacet vic lidi nez za majiteli zlatych rolexek s diamantovymi indexy a la Justin Bieber:) a to jsem mel puvodne jeste dojem, ze reminek je udelanej z takovyho toho placatyho kabelu, co se s nim spojujou komponenty v pocitaci (ono se to nejak jmenuje, ale ja si ted zaboha nevzpomenu). Ale to uz by se asi nedalo nosit, skoda:)

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...