Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podle me tomu chybi to logo na ciferniku - jakekoli logo, ktere by to cele ukotvilo. Ta varianta z tveno navrhu je moc dobra - i tvoje prezdivka se na logo hodi. takto to vypada dost prazdne a evokuje to trochu dojem "noname číny". Stejne jako jsi si vyhral se zadkem, je potreba poladit i predek Posted Image

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

klobuk dolu! vlastne hodinky su vlastne hodinky! kam sa hrabe konfekcia od pateku, iwc... :thumbsup_anim:

este mi tam trochu chyba udaj 1/1 ;)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak ve finále jsem se rozhodl pro tento ciferník,černých mám až až,potřebuji ale poradit jestli tyhle ručky,nebo ještě počkat na pilotní?

post-19068-048309200 1342535049.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

edit: tak som si to rozmyslel... ne pilotne, ale tieto: predsa len ide o elegantnejsie hodky.

ale farebne nechaj tak ako su tie cierno-biele.

:)

Posted Image

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Misso,a k čemu bych si to vzal,vždyť já ani nemám žádnej oblek :D ,samozřejmě že příšti projekt nasměřuji jinam ,ale už jsem se víceméně rozhodl pro další pilotky,cifr už je taky skoro na cestě a ručky taky.

Odesláno (upraveno)

Mně se nelíbí ta korunka a kvalita provedení červeného nátěru mi připomíná 10x přetřený sloupek od plotu. :( Možná to ale bude jenom špatnou fotkou. Jinak chválím! :)

Upraveno uživatelem JII.
Odesláno

Moje chyba,to co je na fotkách není definitivní,ani ručky a ani cifr,cifr bude samozřejmě černej,klasický pilotní a ručky taky,korunka už je taky na cestě(stejná jak na steinhart NavB chrono akorát s mojim logem),a ještě se dopracuje nějaké značení na rotoru.

• po 2 týdnech...
Odesláno

OT: počúvaj sulanjaroslav, vieš naťukať aj iné slovesné spojenie ako "krasne hodinky, gratulujem:)" To už je asi tretie vlákno a to isté. Aspoň poprehadzuj slovíčka, nech to nie je také okaté :) .

Odesláno

Tak a je dokonáno,musím ale ze všeho nejdřív poděkovat Kubsonovi,který opatřil ručky,korunku,nový rotor a ložisko,a Vikhrovi za dost podstatnou věc jako je ciferník,bez těch dílů jsem byl pouze spokojenej,teď jsem nadšenej :D ,kluci ještě jednou moc dík.Hodinář už byl teoreticky domluvený,ale říkal jsem si že to asi až tak složité nebude a že by ode mně bylo hezké přiložit trochu práce k dílu tak ten cifr i ručky jsem si přehodil sám,já vím že pro některé zdejší mistry je to banalita,já jsem se teda u toho dost zapotil,navíc jsem musel vykrátit centrální vteřinovku,následně aj minutovou,pak přišli na řadu ručky minutového a hodinového sčítače.Lumi na ručkách je dostatečná,indexy svítivostí sice pokulhávaj ale já v noci většinou spím :D ,ještě si ale musím pohrát s korunkou(logo) a chtělo by to AR,pak už jenom nějaké značení na rotor a pouzdro.Do mého prvního výročí na foru to asi nestihnu,ale stoprocentně mi to stačí,jo a odchylku jsem vyladil na +2s/den.Ještě se omlouvám za fotky,ale už nebylo moc dobré světlo,jdu se s nima mazlit :D

post-19068-070572500 1345229583.jpg

post-19068-092384800 1345229594.jpg

post-19068-036523600 1345229604.jpg

post-19068-098471300 1345229613.jpg

Odesláno

Pokud muzu za me,tak to vyladils temer k dokonalosti.mne tam nesedi pouze 2 veci,jinak barva ciferniku,cisla,rucky,vsechno super.Ted ty 2 veci.prvni,z meho pohledu,ta korunka je moc velka a k hodinkam jaksi nejde,dle meho by tam slusela mensi.a druha vec,"znacka" hodinek,to Z je porad malo,nechal bych treba velke Z,ale napsal Zekon,urcite by to dle me vypadalo lip a jaksi znackoveji.ale i tak proste genialni a opravdu moc pekne.

Odesláno

Pokud muzu za me,tak to vyladils temer k dokonalosti.mne tam nesedi pouze 2 veci,jinak barva ciferniku,cisla,rucky,vsechno super.Ted ty 2 veci.prvni,z meho pohledu,ta korunka je moc velka a k hodinkam jaksi nejde,dle meho by tam slusela mensi.a druha vec,"znacka" hodinek,to Z je porad malo,nechal bych treba velke Z,ale napsal Zekon,urcite by to dle me vypadalo lip a jaksi znackoveji.ale i tak proste genialni a opravdu moc pekne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...