Lukas84 Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Timex Expedition military field T49877.První značkové hodinky, velikost akorát, no prostě spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Diky za hodnotné info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 15. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2012 Jo, právě jsem si přečetl pravidla, doplním to.Tímto si oficiálně sypu popel na hlavu :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 16. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 17. června 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2012 Timex Expedition Military Field T49877 Vodotěsnost 100m. Minerální sklo. Kovové, černěné pouzdro o rozměrech 42x11mm, kožený prošívaný tah se semišovým povrchem šedozelené barvy. Tmavě šedý ciferník s minutovým číslováním 5-60. Datumovka na 3. hodině. Luminiscence na ručkách číslech i indexech, podsvícení Indiglo?. Dýnko nerez na zacvaknutí. Hodinky působí robusním dojmem, stejně tak i tah. Velká, dobře ovladatelná korunka. Velikost přes nožky je 52mm, pro někoho moc. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Velikost přes nožky je 52mm, pro někoho moc. Nerýpej Užívej si jich, jsou fakt pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 pekne hodinky ten remienok je aky material? brusena koza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2012 Taky se mi moc líbí. Vzhledem k ceně jsou fakt parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 pekne hodinky ten remienok je aky material? brusena koza? nemám ponětí, z čeho to číňan vyrobil. Možná pes. Hodinky nosím denně a slouží výborně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 Nerýpej Užívej si jich, jsou fakt pěkné. To neber jako rýpání, ale jako poznatek k výběru hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2012 nemám ponětí, z čeho to číňan vyrobil. Možná pes. Hodinky nosím denně a slouží výborně. pes... vyzera to fajn, rozmyslam ze si necham najblizsie usit nieco z brusenej koze, vzdy sa mi ten material pacil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
groula Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 (upraveno) Vždycky mě zajímalo, jak se na hodinkách, který maj jenom korunku, rozsvěcí to indiglo. Může mi to někdo objasnit. Dík. EDIT: tak už sem to asi našel na tytrubce. mačká se ta korunka. Je to tak? Upraveno 25. července 2012 uživatelem groula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Jo, mačká se korunka,jde to poměrně lehce, což je příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Tak první Timex,který mě zaujal,tak gratulace a spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Timex Expedition Military Field T49877 Vodotěsnost 100m.Minerální sklo.Kovové, černěné pouzdro o rozměrech 42x11mm, kožený prošívaný tah se semišovým povrchem šedozelené barvy.Tmavě šedý ciferník s minutovým číslováním 5-60.Datumovka na 3. hodině.Luminiscence na ručkách číslech i indexech, podsvícení Indiglo?.Dýnko nerez na zacvaknutí.Hodinky působí robusním dojmem, stejně tak i tah.Velká, dobře ovladatelná korunka.Velikost přes nožky je 52mm, pro někoho moc. Ahoj, posielam som ti SZ. Dostal si ju? Mne to nejako blbne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 21. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2012 Dva měsíce nošení a první dojmy.Přesnost hodinek je pro mě perfektní, čili neznatelná změna.Jediné, co doznalo podstatné změny, je řemínek. O oděv odřená místa do černa nevypadají nejlépe, takže buď výměna za kvalitní kůži, nebo kaučuk. Já ale uvažuju o nato strapu.Fotky opotřebovaného řemínku dodám později.V celkovém hodnocení jsem stále velmi spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2012 pekne hodinky ten remienok je aky material? brusena koza?Kua, nemáš diakritiku? Až teď mi došlo, proč by to nemělo/melo být z kozy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 26. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 pekne hodinky ten remienok je aky material? brusena koza? Sorry, já to bez diakritiky nepochopil. Ano broušená kůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas84 Odesláno 26. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 (upraveno) Kua, nemáš diakritiku? Až teď mi došlo, proč by to nemělo/melo být z kozy... Já dopad' stejně, proto ta reakce se psem. Na tom obrázku není broušená... Upraveno 26. srpna 2012 uživatelem Lukas84 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se