Skargard Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 omlouvám se za spam,ale teď již k hodinkám velmi mě zaujala značka Invicta a to tenhle model http://aukro.cz/original-panske-hodinky-invicta-6260-i2409008576.html automaty to nejsou,avšak každý tak nějak začínal. Co vy nato....celkově jak je to s Invictou ?? Předem díky
Frantik Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 omlouvám se za spam,ale teď již k hodinkám velmi mě zaujala značka Invicta a to tenhle model http://aukro.cz/orig...2409008576.html automaty to nejsou,avšak každý tak nějak začínal. Co vy nato....celkově jak je to s Invictou ?? Předem díky S Invictou je to jen o neco lepe nez s fake Tag Heuer.....ale ne o moc. Zapomen na ne
Návštěvník dlubix Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 omlouvám se za spam,ale teď již k hodinkám velmi mě zaujala značka Invicta a to tenhle model http://aukro.cz/original-panske-hodinky-invicta-6260-i2409008576.html automaty to nejsou,avšak každý tak nějak začínal. Co vy nato....celkově jak je to s Invictou ?? Předem díky
Skargard Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 hmmmmm...... tak je po Invictě, budu to mít s Vámi těžké (já to tušil) ....jdu hledat dál. Chci multifunkční hodinky,ale evropské providence. Nemám nic proti Japoníkům, ale Evropa je Evropa. Jdu pátrat po dalším skvostu....
spineshank Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 mrkni na něco od Hamilton,určo něco vybereš pěkného za rozumnej peníz
Skargard Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 děkuji teď už si jen vybrat
Naving Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 děkuji teď už si jen vybrat A to "jen vybrat" bude to nejtezsi. Ja jsem napr. od vstupu na forum bez hodinek. Chci mechanicke (automat), a jak to tady ctu a ctu, tak ty nejlevnejsi mi prijdou moc masove (Tissot a spol.), ty drazsi jsou jen porad ta sama ETA v nalestenejsim obalu, a hranice, kde zacinaji "opravdove" hodinky ktere by se mi libily je uplne mimo muj financni limit
Slim_brno Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 A co jsou pro tebe ty "opravdové" hodinky? Třeba se k nim bude dát nějak přiblížit...
Skargard Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Tak nějakou tu pětku mám připravenou začnu IWCečkama lehce zaskotačím s Omegama a skončím u Rolexu. Vše zaručeně 100% podobné originálu a za pouhopouhých 300 USD. MNo tak jsem si rýpl a teď vážně také přemýšlím a musím uznat že díky tomu to fóru dost usilovně. Nakonec jsem si řekl že začnu s něčím hodně nenápadným a jen se budu pomalu seznamovat s tím co opravdu jednou budu chtít.....takže koukám na Parnis některé modely jsou opravdu vyvedené.
Návštěvník dlubix Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Už mě trochu se/reš. Čucham v tom provokaci...Přehled máš a nadhazuješ samej hnůj.
Skargard Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 zase ne ??!!! Úplná pecka to není,ale ty luftwaffe jsou minimálně zajímavé.......tedy.....jsem si....alespoň myslel
Petr Svenda Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 v Prodeji mas tusim troje Hamiltony za cenu kolem desitky. To by vubec nebyl spatny zacatek. Na Parnis zapomen taky.
Skargard Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Už mě trochu se/reš. Čucham v tom provokaci... Přehled máš a nadhazuješ samej hnůj. tři měsíce čumim nejen do toho to fóra a snažím se proniknout do tajů hodinek. Přehled mám tak akorát o plastovejch oknech. Snažím se to odlehčit a hledám, jak jsem řekl Evropu Parnis jsem našel tady na fóru a to na odkazu na stránky http://www.nejpanskehodinky.cz.........sorry že komunikuji, pokud jsem se tě dotkl pardon. Mno nic budu zas jen čumět a číst,abych někoho neurazil
Návštěvník dlubix Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 tři měsíce čumim nejen do toho to fóra a snažím se proniknout do tajů hodinek. Přehled mám tak akorát o plastovejch oknech. Snažím se to odlehčit a hledám, jak jsem řekl Evropu Parnis jsem našel tady na fóru a to na odkazu na stránky http://www.nejpanskehodinky.cz.........sorry že komunikuji, pokud jsem se tě dotkl pardon. Mno nic budu zas jen čumět a číst,abych někoho neurazil Sr/at a urazit je rozdíl. Pleteš si pojmy. Je to asi jen můj soukromej špatnej a nenaladenej stav. To neřeš. Kdybys sem už delší dobu čuměl, nevybalis na nás Invicty. Koukni se po něčem od Damaska nebo Sinnu třeba. S tím chybu neuděláš.
Petr Svenda Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Ale notak se neurazej ty. Jestli to tady tri mesice ctes, tak jsi uz musel zjistit, ze od nejakych 3000 nahoru uz najdes hodinky s vlastni tvari. Zkus treba zacit horni hranici ceny a nejakym nahozenim stylu.
Skargard Odesláno 18. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2012 error i na mé straně....plácám nesmysle už to tak vidím tlačím na pilu. Už tak moc chci něco na ruku.......že se mě to motá.......teď studuji ty hamiltonky, hodím rodinou poradu. A budu zas v pohodě.
organic Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Pokud se nemylim Parnis je China, Invicta nakonec taky a Hamilton mam nejak spojeny s US. Ale nebijte me, treba to tak neni. Ty chces Evropu ne? Jaky typ hodinek? Diver? Pilot? Nebo nedej boze spolecensky model?Zacni Nemeckem, Steinhart, Archimede, Stowa a vubec, dej si do Googlu chronoshop a zvedni financni limit. Poradny hodinky si kupujes jednou za zivot
Návštěvník dlubix Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Poradny hodinky si kupujes jednou za zivot :D ten byl
Jay Doll Odesláno 18. června 2012 Nahlásit Odesláno 18. června 2012 Já bych teda Organica opravil. Pořádné hodinky kupuješ maximálně desetkrát do roka, někdy dvacetkrát. A 5 z nich je vždycky definitivních
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se