maxs Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 To Luk & sibirnaya> Watch magazine 4_2006 sa venuje znacke Eterna a su tam popisane aj tieto KonTiki Diver.Kaliber ETA 2897 a cena 5500 svajciarskych frankov. Tu ich ma Mikl za 3950 EUR http://www.uhren-mikl.com/box_uhren.asp?Ar...=n&marke=eterna
Luk Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 To Luk & sibirnaya> Watch magazine 4_2006 sa venuje znacke Eterna a su tam popisane aj tieto KonTiki Diver.Kaliber ETA 2897 a cena 5500 svajciarskych frankov. Tu ich ma Mikl za 3950 EURhttp://www.uhren-mikl.com/box_uhren.asp?Art=n&marke=eterna Díky, dobrá práce. Já asi neumím na netu hledat. Maily jsem poslal.
Luk Odesláno 20. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2007 Jó jó, Porsche se v designu a technologii vyzná.
hciq Odesláno 13. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2007 Takže je za mnou první etapa. Koncept a obecné výkresy jsou doladěny. Opustil jsem všechny možné uzávěry ala Panerai a udělal klasickou šroubovací korunku. Potapěče mají chráněnou lunetu s "brzdou". Tělo lunety bude asi nějaký kompozit vrchní kryt nerez. Uvnitř bude ETA 28xx automat. Průměr 42 tl. 11.5 sklo plochý minerál 2 mm Ala (společenské) mají variantně korunku na 12 a na 3 podle toho jestli tam bude Unitas nebo Molnija Průměr 42 tl. 8 mm Chronografy nemohu zatím udělat neb nemám dokumentaci pro přislušné kalibry a reverzní ing. mě nebaví.
gandalf Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Odesláno 13. února 2007 Líbí se mi moc. Opravdu. Jak ty sportovní, tak ty s Unitas.
Návštěvník tolja Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Odesláno 13. února 2007 Moc pěkné,máš můj obdiv.Mám dotaz.Jak se bude ten společenský model seřizovat(natahovat),pokud vyjde korunka na pozici 12h,a hodinky budu mít na ruce?Ke korunce se asi přes řemen(tah) budu špatně dostávat,ne?Neber to prosím jako rýpání,jen mne to tak napadlo.
Návštěvník tolja Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Odesláno 13. února 2007 Moc pěkné,máš můj obdiv.Mám dotaz.Jak se bude ten společenský model seřizovat(natahovat),pokud vyjde korunka na pozici 12h,a hodinky budu mít na ruce?Ke korunce se asi přes řemen(tah) budu špatně dostávat,ne?Neber to prosím jako rýpání,jen mne to tak napadlo. Aha,pardon.Už to vidím na Eterna od Luka =)
Kid_A Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Odesláno 13. února 2007 to je úžasná páce!!!! thumb up! jak to vypadá s tím kmotrem?
prochaska Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Odesláno 13. února 2007 K těm potápěčským bych ještě měl drobný detail, chtělo by to rozšířit ten výřez pro otáčení lunetou (jestli jsem to dobře pochopil) a trošku zaoblit ty ostré hrany kolem. Opravdický potápěč má vždycky tlusté rukavice a ještě navic ruce zmrzlé tak že sotva hýbe prsty. A doporučil bych udělat variantu s tritiovými kapslemi, protože opravdový potápěč se zásadně nepotápí tam kde je vidět :-) Omlouvám se za rýpání, myslím to dobře :-)
hciq Odesláno 15. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2007 K těm potápěčským bych ještě měl drobný detail, chtělo by to rozšířit ten výřez pro otáčení lunetou (jestli jsem to dobře pochopil) a trošku zaoblit ty ostré hrany kolem. Opravdický potápěč má vždycky tlusté rukavice a ještě navic ruce zmrzlé tak že sotva hýbe prsty. A doporučil bych udělat variantu s tritiovými kapslemi, protože opravdový potápěč se zásadně nepotápí tam kde je vidět :-) Omlouvám se za rýpání, myslím to dobře :-) Nerejpeš tvé připomínky jsou k věci a toho si cením. Jenže moje snaha je v tuto chvíli zrealizovat hodinky, a ne rovnou "heavy tools" a zrovna pro potápěče. Budu rád pokud se mi povede odolnost do skutečných 30-ti metrů, což je pro útesové šnorchlovače naprosto dostačující .
Pachollini Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 No, já bych si hodinky s vodotěsností 30M asi na šnorchlování nevzal...
omni Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 No, já bych si hodinky s vodotěsností 30M asi na šnorchlování nevzal... citaj lepsie: odolnost do skutečných 30-ti metrů... take by som tiez rad...
Pachollini Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Odesláno 15. února 2007 No, četl jsem špatně. Tak to je tak 200M Divers? ;-)
hciq Odesláno 16. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Takže po dalším šťourání v mém projektu jsem zjistil, že pokud budu chtít do kolekce zařadit spol. hodinky, je asi potřeba udělat klasické pouzdro. A tady je celý doktor Aronnax (mám i var. KillBill ) Potapěče Nautilus a NedLand zůstávají ve stejném pouzdře a o klasiku se bude dělit Aronnax a Conseil. Je to mohutné pouzdro o pr. 42 mm tl. 11mm rozteč v mezinoží 22 mm. Není to žádná nafouknuta 36-tka. Snažil jsem se udělat opravdu mohutné pouzdro klasických tvarů. V dalších volných chvílích na něj nasadím lunetu jako základ pro chronograf. Toto by bezproblému měla umožnit upravená korunka a mezikroužky jenž by se nasazovaly na základ pouzda bez nutnosti měnit program. Přivítám vaše názory. PS nedávno jsem měl možnost studovat nový "Zenitky" takže nějaká inspirace tam je
Lapis Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 No, tak ty jsou hodně pěkny. :-) První dojem, pro začátek.
NIGHTinGALE Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Líbí se mi hlavně ty poslední. Moc dobrý nápad s tou dvanáctkou. Ale, když už "Pohyblivý v pohyblivém" a kapitán Nemo & Nautilus či profesor Aronnax, proč tam není někde motiv stříbrného N na temném poli? Pak by to byla teprve stylovka.
hciq Odesláno 16. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Líbí se mi hlavně ty poslední. Moc dobrý nápad s tou dvanáctkou. Ale, když už "Pohyblivý v pohyblivém" a kapitán Nemo & Nautilus či profesor Aronnax, proč tam není někde motiv stříbrného N na temném poli? Pak by to byla teprve stylovka. počkej si na dýnko to je to pravé místo (nějak mi ulítlo to druhý "n" díky)
grga_pitic Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 na prvni kousek jsem cumel s otevrenou hubou - to jsou hodinky do kterych byl sel....... dneska se mi bude dobre usinat a nebude to panakem pred spanim :-))) vazne nadhera cislo jedna muj favorit....
NIGHTinGALE Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Odesláno 16. února 2007 Líbí se mi hlavně ty poslední. Moc dobrý nápad s tou dvanáctkou. Ale, když už "Pohyblivý v pohyblivém" a kapitán Nemo & Nautilus či profesor Aronnax, proč tam není někde motiv stříbrného N na temném poli? Pak by to byla teprve stylovka. počkej si na dýnko to je to pravé místo (nějak mi ulítlo to druhý "n" díky) Nevím, nakolik si jen hraješ a je to čirá utopie a nakolik to bude realizovatelné a půjdeš do toho, ale já bych si hodinky z tebou prezentované kolekce (kolekcí) vážně koupil. Před pár dny jsem si koupil tyhle staré potápěčské obludy (skoro 80mm včetně korunky) a tam je nádherné dýnko.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se