MichalMakovec Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Dobrý den všem, omlouvám se, zda-li píšu do nesprávného fóra, ale týká se to hodinek Prim, takže doufám, že tímto nikoho nenaštvu. Vím, že u nás existují dva výrobci Prim, jedno je společnost MPM a druhá Elton. Ani u jedné jsem "své" hodinky v nabídce nenašel. Hodinky byly darovány mé matce od její, tak bych si jen chtěl ověřit jejich pravost. Ani nevím, jak k ním babička přišla, jelikož doma není žádná krabička, nic. Touto cestou moc děkuji za každou pomoc, ať už půjde o zjištění typu či potvrzení, že se jedná o padělek. S pozdravem Michal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: zmenšení příloh Upraveno 24. června 2012 uživatelem Honza.manta
accutron Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Dobrý den všem, omlouvám se, zda-li píšu do nesprávného fóra, ale týká se to hodinek Prim, takže doufám, že tímto nikoho nenaštvu. Vím, že u nás existují dva výrobci Prim, jedno je společnost MPM a druhá Elton. Ani u jedné jsem "své" hodinky v nabídce nenašel. Hodinky byly darovány mé matce od její, tak bych si jen chtěl ověřit jejich pravost. Ani nevím, jak k ním babička přišla, jelikož doma není žádná krabička, nic. Touto cestou moc děkuji za každou pomoc, ať už půjde o zjištění typu či potvrzení, že se jedná o padělek. S pozdravem Michal Jde o české hodinky vyrobené v Eltonu.
straspol Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Dobrý den všem, omlouvám se, zda-li píšu do nesprávného fóra, ale týká se to hodinek Prim, takže doufám, že tímto nikoho nenaštvu. Vím, že u nás existují dva výrobci Prim, jedno je společnost MPM a druhá Elton. Ani u jedné jsem "své" hodinky v nabídce nenašel. Hodinky byly darovány mé matce od její, tak bych si jen chtěl ověřit jejich pravost. Ani nevím, jak k ním babička přišla, jelikož doma není žádná krabička, nic. Touto cestou moc děkuji za každou pomoc, ať už půjde o zjištění typu či potvrzení, že se jedná o padělek. S pozdravem Michal Docela by mne zajímalo foto strojku, bylo by možno? Co je tam za stroj?
gougy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Docela by mne zajímalo foto strojku, bylo by možno? Co je tam za stroj? Bych tipoval quartz Myiota, ale jen tak na 90%
Honza.manta Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Samá voda ...Quartz je na primkách značený na ciferníku. Tady bude buď prim kalibr 64 nebo čínský ZJS a dle fontu data bych tipnul na ZJS.
MichalMakovec Odesláno 24. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2012 (upraveno) Docela by mne zajímalo foto strojku, bylo by možno? Co je tam za stroj? Pokud se mi je podaří otevřít, tak určitě. :-D Ale zatím marná snaha, důtko je nějaké moc utažené. Upraveno 24. června 2012 uživatelem MichalMakovec
orlando1 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Taky bych si tipnul ZJS, protože jsou tady použity čínské ručky a ty na české kalibry nepasují
MichalMakovec Odesláno 24. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Taky bych si tipnul ZJS, protože jsou tady použity čínské ručky a ty na české kalibry nepasují Právě ručičky mě zarážejí, jelikož jsem tento typ nemohl nikde dohledat. Pokud se teda jedná o čínský strojek, jsou to Prim od MPM (ty údajně dovážejí z Číny) nebo se mýlím? Hodinkám zdaleka nerozumím, zajímám se velmi krátce, ale prozatím mě to alespoň chytlo, tak jsem chtěl vědět co nám to vlastně leží doma. Každopádně doufám, že pročítáním tohoto fóra zjistím dostatečné informace a až budu později investovat do hodinek, tak se rozhodnu správně.
bohus76 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Právě ručičky mě zarážejí, jelikož jsem tento typ nemohl nikde dohledat. Pokud se teda jedná o čínský strojek, jsou to Prim od MPM (ty údajně dovážejí z Číny) nebo se mýlím? Hodinkám zdaleka nerozumím, zajímám se velmi krátce, ale prozatím mě to alespoň chytlo, tak jsem chtěl vědět co nám to vlastně leží doma. Každopádně doufám, že pročítáním tohoto fóra zjistím dostatečné informace a až budu později investovat do hodinek, tak se rozhodnu správně. Accutron má pravdu jsou to české hodinky Prim od Eltonu,ale dával se tam čínský strojek ZJS.Takže to nejsou hodinky MPM, tedy novodobý šunt.
MichalMakovec Odesláno 24. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Accutron má pravdu jsou to české hodinky Prim od Eltonu,ale dával se tam čínský strojek ZJS.Takže to nejsou hodinky MPM, tedy novodobý šunt. Děkuji za ujištění
Honza.manta Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Dobrý den všem, omlouvám se, zda-li píšu do nesprávného fóra, ale týká se to hodinek Prim, takže doufám, že tímto nikoho nenaštvu. Vím, že u nás existují dva výrobci Prim, jedno je společnost MPM a druhá Elton. Ani u jedné jsem "své" hodinky v nabídce nenašel. Hodinky byly darovány mé matce od její, tak bych si jen chtěl ověřit jejich pravost. Ani nevím, jak k ním babička přišla, jelikož doma není žádná krabička, nic. Touto cestou moc děkuji za každou pomoc, ať už půjde o zjištění typu či potvrzení, že se jedná o padělek. S pozdravem Michal Vítej na fóru A prosím čtěte si pravidla. Zejména maximální velikost přílohy - nesmí přesahovat 1000 bodů na žádné straně. Ty veliké plachty to tu jen plevelí a zpomalují. Ještě jednou - mám dobrou náladu a nudím se, tak jsem je zmenšil, ale mormálně se prostě mažou a pak už je nikdo neuvidí.
MichalMakovec Odesláno 24. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Vítej na fóru A prosím čtěte si pravidla. Zejména maximální velikost přílohy - nesmí přesahovat 1000 bodů na žádné straně. Ty veliké plachty to tu jen plevelí a zpomalují. Ještě jednou - mám dobrou náladu a nudím se, tak jsem je zmenšil, ale mormálně se prostě mažou a pak už je nikdo neuvidí. Omlouvám se, všiml jsem si pouze pravidla o velikost 2mb. Jinak si tedy přečtu vše podrobně, protože se tu plánuji zabydlet. :-D
bohus76 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Upozorňuju Tě předem leze to do peněz,navštěvovat tyto stránky.Rychle zapoměň heslo a utíkej co Ti nohy stačí
marekparek111 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Upozorňuju Tě předem leze to do peněz,navštěvovat tyto stránky.Rychle zapoměň heslo a utíkej co Ti nohy stačí jj to musim potvrdit - parkrat nakouknes a uz se vezes :-)))
Hed Odesláno 12. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2023 V 24. 6. 2012 v 22:25, bohus76 napsal: Upozorňuju Tě předem leze to do peněz,navštěvovat tyto stránky.Rychle zapoměň heslo a utíkej co Ti nohy stačí A proc toto neni na hlavni strane velkym pismem a cervene ! Nahodou jsem sel kolem a co cert nechtel plnim uz treti hodinkovnici. Puvodne jsem si myslel ze budu sbirat jen bedny na zed, protoze pro podlahove nemam misto jak na zamku. A k tomu uz koukam po kapsacich… jak slabne zrak jsou mi cim dal sympatictejsi :-). Varuji vsechny nove prichozi: ten bavil co tu je nakazlivy jak sfina, mnohem vic nez cinska chripka a nic proti nemu nefunguje ! Clovek proda posledni rousku aby koupil….
accutron Odesláno 13. listopadu 2023 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2023 Je tam švýcarský strojek Ronda quartz kal. 715.
Snekofon Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2023 Omlouvám se, asi jsem zachrápal dobu a poslední dobou jsem nesledoval poctivě všechny příspěvky v sekci, ale až teď jsem zachytil že se jede ve velkém druhovýroba už i na fialky, televize atd. Diplomaty víme že mají na první pohled jiné ručky, Igeny mají jinak nanešenou lumi, případně Parexo varianty měly blbě M, myslivce i sjezdovky ještě šlo taky s trochou vůle poznat - máte někdo odsledováno co je mimo zmíněné modely teď v oběhu a jestli se to dá zachytit z fotek? https://aukro.cz/prim-tv-automatic-automat-fialky-kalibr-96-hodink-7051442383 https://aukro.cz/uzivatel/andreja21/nabidky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se