VITASS Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Vážení a milí, chtěl bych předeslat, že nebýt chnonomágu, tak bych si hodinky této úrovně určitě nepořídil. Tak jako se se to tady stalo mnohým, jsem se nakazil a následně zamiloval. Děkuji všem zúčastněným za rady a názory, které mi pomohli k výběru. Carrery jsou zde notoricky známé a tak tu nebudu uvádět všelijaké parametry. Cca měsíc jsem přesně tento typ poptával v sekci koupím. Po ujištění se v modelu 2010 přicházela v úvahu vlastně jenom jedna z nabídek. U té se mi ale moc nelíbil stav a proto jsem se rozhodl si připlatit a našel si jedny v perfektním stavu ve Vídni v Chronotheku. Tímto bych chtěl tento podnik plný krásných hodinek doporučit. Vyšli mi se vším vstříc a jejich chování bylo velmi nadstandardní. Na hodinkách nebyl jediný škrábaneček, byly promazány a dali na ně 2 roky záruky. Jsem z nich nadšený a nejraději bych je nesundal z ruky. Včera jsem běžel Olomoucký půlmaraton a velmi mě lákalo je pokřtít ohněm nakonec rozum zvítězil a Suunto M2 práci provedly na jedničku. Do budoucna ještě plánuji pořídit na kaučuk na střídání s tahem. Ale co jsem se díval na ebay, tak cenovky spony a kaučuku jsou celkem slušně přestřelené. Ještě závěrem zopakuji poděkování za rady a nákažení Foto pouze mobilem, jak pořídím kvalitnější, určitě je doplním.
gougy Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Paráda, gratuluju, skvělé hodinky! (i ktomu půlmaratonu, já doběhnu max. na metro..)Ceny origo kaučuků a spon jsou vysoké, ale budou vypadat nehorázně skvěle i na kůži - na hodně kůžích , užij si je
Pavel K. Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Carrery jsou parádní. Gratuluju a těším se na pořádný fotky
Hany007 Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Odesláno 24. června 2012 Po techto uz nejakou dobu taky silham, jsou skvely!!
sashator Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Naprostá klasika v chronech, velká gratulace!!! Taky jsem o nich strašně dlouho přemýšlel (verze s červenými ručkami). Jinak ten origo kaučuk je parádní, ale jak už jsi psal cenovka zase už tak skvělá není. Gougy má ale pravdu- nech si od mistra Šímy udělat perforovaný kožený řemen, ten jim sekne. Tak ať slouží
bedja Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 ..moje první drahé hodinky..gratuluju..
obchodnik-o3 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Dobrý výber,dopln ich pekným remenom z kože a supni nejaké foto aj do kalendára.
semi001 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Výborný výběr. Opravdu krásné hodinky hodící se snad ke všemu.Nejvíc jsem se do nich zamiloval ve filmu Next :-)
T1000 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Gratulace! 41 mm Ti sedí výborně, dobře vybrals. Ať z nich máš jen radost.
erozko Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Hmm pekné chrona a dobrý výber gratulujem
VITASS Odesláno 28. června 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2012 Díky moc za gratulace. Z hodinek jsem nadšený a dělají mi radost mnohokrát denně. Jestli je někdo na rozpacích jestli se to vyplatí, tak určitě ANO.
VITASS Odesláno 24. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Zdravím všechny chrono nadšence, dobře jsem koupil na Aukru skoro fungl řemen na mé nové Carrery. Chtěl jsem se s vámi o to podělit a zeptat se jestli se vám víc líbí na tahu nebo na řemenu.
Elmagico Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Carrera aj mňa docela priťahuje..Sú športové ale hodia sa aj k obleku. Gratulujem, super výber!
qasper Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2012 Určitě na řemenu. Hodně elegantní hodinky gratulace. Poslední dobou je hodně sleduju
belkov Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2012 Na řemenu vypadají sportovněji na tahu decentněji,ale obojí jim sluší.
VITASS Odesláno 6. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Včera se mi stala zvláštní věc, byl jsem na fotbale v Olomouci. V poločase jsem seděl u baru a hned vedle mě si objednávali dva pánové pití a oba měli totožné Carrery jako já. Jeden na origo řemenu a druhý na tahu. Co byste řekli na tu náhodu? Zažil někdo z vás má podobnou náhodu?
clockyclock Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Tohle mi odepsali v Koscomu : Cena koženého řemínku je 4.200,-- CZK. Nejde však bohužel do spony, která je u kaučukového řemínku. Pokud byste ho chtěl vyměnit, je potřeba dokoupit i sponu FC5037 s cenou okolo 4.000,--S pozdravem KOSCOM.
Moty Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 (upraveno) Jdi spíš do kaučuku a nech si řemen, který ti půjde na tu kaučukovou sponu za výzarně lepší peníze nechat ušít od mistru tady, napříkla: Simon, Zrno, Jankoxxxx Edit: kaučuk přežije dobu co je budeš nost několikrát, řemen ne, taky mám kaučuk na Fortisech a na PO už má taky objednaný kaučuk Upraveno 26. srpna 2012 uživatelem Moty123
Chorche Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Jdi spíš do kaučuku a nech si řemen, který ti půjde na tu kaučukovou sponu za výzarně lepší peníze nechat ušít od mistru tady, napříkla: Simon, Zrno, Jankoxxxx Edit: kaučuk přežije dobu co je budeš nost několikrát, řemen ne, taky mám kaučuk na Fortisech a na PO už má taky objednaný kaučukJanko ušije jedině nato strap z koňskýho zadku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se