Harlequin Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Zde prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. http://www.youtube.com/watch?v=7EgRei8io54&feature=player_embedded blog perpetuelle
volfda Odesláno 25. června 2012 Nahlásit Odesláno 25. června 2012 Sympatický hoch s pěknejma kukačkama
sibirnaya Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 pokud je ten vztah k tem roladam vopravdovej, a ne jen promo, tak tleskam..
quest987 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 toz ma to panacek moc pekne hlavne ty Daytony, ale nejak mu tam chybej Suby aby to mel tak nejak komplet, pripadne GMTcka protoze asi docela cestuje
sashator Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Tak ty Daytony bych asi taky unosil.... a jak psal sibir- pokud to není jen reklama tak u mě ještě stoupnul na žebříčku (a i tak je ale ze sportovců už nejvýš)
Frostie Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Taky se divim, ze tam nema ty GMT Explorer, treba... Nicmene i tak to ma moc hezky rozdeleny.
Kain 232 Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 Je to sympaťák a Rolex má v krvi, kdo by taky neměl, když má pěknou smlouvu a hodinky stále přicházejí zdarma, až na ty vintage daytony, které dostal od ženy, která poprosila Rolex o pomoc, dokážu si to představit :-) Jinak na kurtech teď nosí keramický hnědý daytony, tzv. Gottovky :-)
Street Glide Odesláno 26. června 2012 Nahlásit Odesláno 26. června 2012 ....je to sekáč a hodinky taky dobrý,........akorát mne trochu tahalo za "vlasy" jak tam hlavně ty zlatý Day-Date šoupal tím víčkem po vnitřní straně tahu,.......já takhle nepokládám ani ocelové modely :-)))
sibirnaya Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 (upraveno) ....je to sekáč a hodinky taky dobrý,........akorát mne trochu tahalo za "vlasy" jak tam hlavně ty zlatý Day-Date šoupal tím víčkem po vnitřní straně tahu,.......já takhle nepokládám ani ocelové modely :-))) dovolim si te lehce poopravit, to nejsou zlaty day date, alebrz platinovy a nerozumim tomu, ze se nad tim pohorsuje nekdo, kdo seka kangem do skaly s rolexama na ruce Upraveno 27. června 2012 uživatelem sibirnaya
Street Glide Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 ....ano ano, Honzo děkuji za korekci,....jsem zamrzlej ještě na těch 36mm modelech,do příště to nastuduji :-)))).....já jsem nesekal,já jen vrtal s příklepem a také jsem si ty Suby dal pěkně na NATO :-))))
sibirnaya Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Ale ony v te platine maji i 41mm..) ja bych to nezasiral, nicmene DD i DDII - tzn 36 a 41mm - se delaj voboje jak ve zlutym zlate, tak v platine. a tohle konkretne jsou 41mm DDII v platine..
Street Glide Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 .....jasně kluci,ale Day-Date 36 mm se dělaly i v bílém zlatu,....to jsem měl namysli,takže jsem si neuvědomil,že to to jsou 41mm,které už se takto dělají jen v platině :-)))....howg,více nezasírám,klidně to smažte. ja bych to nezasiral, nicmene DD i DDII - tzn 36 a 41mm - se delaj voboje jak ve zlutym zlate, tak v platine. a tohle konkretne jsou 41mm DDII v platine..
Cyber Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 (upraveno) Dělají se 41 mm samozřejmě i ve bílém zlatě. V platině mají jen ten ledově modrý ciferník, vyhrazený pouze pro tenhle kov. Jo a ta váha na ruce, to je tedy něco! Jinak platinu můžeš mít i s jinými ciferníky, ale zlato s ice blue ne. Další varianty jsou růžové a žluté zlato. Upraveno 27. června 2012 uživatelem Cyber
sibirnaya Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 .....jasně kluci,ale Day-Date 36 mm se dělaly i v bílém zlatu,....to jsem měl namysli,takže jsem si neuvědomil,že to to jsou 41mm,které už se takto dělají jen v platině :-)))....howg,více nezasírám,klidně to smažte. studente, vy jste se na dnesni hodinu vubec neucil, pisi vam nedostatecnou
stopa99 Odesláno 28. června 2012 Nahlásit Odesláno 28. června 2012 studente, vy jste se na dnesni hodinu vubec neucil, pisi vam nedostatecnou Dobre hovoris predsedo! Taketo nedostatky tu trpiet nebudeme :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se