Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky se divim, ze tam nema ty GMT Explorer, treba... Nicmene i tak to ma moc hezky rozdeleny.

Odesláno

Je to sympaťák a Rolex má v krvi, kdo by taky neměl, když má pěknou smlouvu a hodinky stále přicházejí zdarma, až na ty vintage daytony, které dostal od ženy, která poprosila Rolex o pomoc, dokážu si to představit :-) Jinak na kurtech teď nosí keramický hnědý daytony, tzv. Gottovky :-)

Odesláno

....je to sekáč a hodinky taky dobrý,........akorát mne trochu tahalo za "vlasy" jak tam hlavně ty zlatý Day-Date šoupal tím víčkem po vnitřní straně tahu,.......já takhle nepokládám ani ocelové modely :-)))

Odesláno (upraveno)

....je to sekáč a hodinky taky dobrý,........akorát mne trochu tahalo za "vlasy" jak tam hlavně ty zlatý Day-Date šoupal tím víčkem po vnitřní straně tahu,.......já takhle nepokládám ani ocelové modely :-)))

dovolim si te lehce poopravit, to nejsou zlaty day date, alebrz platinovy :) a nerozumim tomu, ze se nad tim pohorsuje nekdo, kdo seka kangem do skaly s rolexama na ruce :D Upraveno uživatelem sibirnaya
Odesláno

....ano ano, Honzo děkuji za korekci,....jsem zamrzlej ještě na těch 36mm modelech,do příště to nastuduji :-)))).....já jsem nesekal,já jen vrtal s příklepem a také jsem si ty Suby dal pěkně na NATO :-))))

Odesláno

Ale ony v te platine maji i 41mm..;))

ja bych to nezasiral, nicmene DD i DDII - tzn 36 a 41mm - se delaj voboje jak ve zlutym zlate, tak v platine. a tohle konkretne jsou 41mm DDII v platine..
Odesláno

.....jasně kluci,ale Day-Date 36 mm se dělaly i v bílém zlatu,....to jsem měl namysli,takže jsem si neuvědomil,že to to jsou 41mm,které už se takto dělají jen v platině :-)))....howg,více nezasírám,klidně to smažte.

ja bych to nezasiral, nicmene DD i DDII - tzn 36 a 41mm - se delaj voboje jak ve zlutym zlate, tak v platine. a tohle konkretne jsou 41mm DDII v platine..

Odesláno (upraveno)

Dělají se 41 mm samozřejmě i ve bílém zlatě. V platině mají jen ten ledově modrý ciferník, vyhrazený pouze pro tenhle kov. Jo a ta váha na ruce, to je tedy něco! Jinak platinu můžeš mít i s jinými ciferníky, ale zlato s ice blue ne. Další varianty jsou růžové a žluté zlato.

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno

.....jasně kluci,ale Day-Date 36 mm se dělaly i v bílém zlatu,....to jsem měl namysli,takže jsem si neuvědomil,že to to jsou 41mm,které už se takto dělají jen v platině :-)))....howg,více nezasírám,klidně to smažte.

studente, vy jste se na dnesni hodinu vubec neucil, pisi vam nedostatecnou :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...