Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ja bych taky nic nenamital proti remenu od alternativniho vyrobce, pokud se zachova original spona.

Samotne remeny nemaji s hodinarskym remeslem moc spolecenho, existuji vsak renomovani kozedelni vyrobci.

Takze vlastne muzes docilit paradoxne jeste vetsi exkluzivity kombinaci hodinek od tradicniho vyrobce s remenem od nejakeho prestizniho kozedelce.

Odesláno
Ja bych taky nic nenamital proti remenu od alternativniho vyrobce, pokud se zachova original spona.

Samotne remeny nemaji s hodinarskym remenslem moc spolecenho, existuji vsak renomovani kozedelni vyrobci.

Takze vlastne muzes docilit paradoxne jeste vetsi exkluzivity kombinaci hodinek od tradicniho vyrobce s remenem od nejakeho prestizniho kozedelce.

Ale pozor, řemínky si tradiční výrobci nedělají sami, ale nakupují je, zpravidla od prestižních kožedělců, kteří jim tam zespodu vyrazí logo :D.

Takže bys na tom mohl být v podstatě stejně, akorát v případě řemínku s logem tradičního výrobce hodinek zaplatíš něco navíc za to logo.

Odesláno

To já vím, že si řemínky hodináři nevyrábějí - já právě myslel mít třeba nějaký exkluzivní řemen s "puncem" renomovaného kožedělného výrobce.

... když to pro hodináře vyrábí na zakázku někdo jinej, kdo tam pak vyrazí jeho logo, tak je to vlastně něco jako třeba "Tesco" mlíko... :D:D:D

Odesláno

Tak to je přesně to ,na co jsem narážel v prvním příspěvku. Jestli exkluzivní kožedělec není z Asie :) a tohle nejsou přebytky pro "TESCO" :):):).

Odesláno

omlouvam se, ze narusuji diskuzi, psal jsem novy prispevek, ale tady jsou skutecni znalci Omega, tak by me zajima, na kolik ca muze prijit original kovovy tah na seamaster aqua terra nebo railmaster? Diky za odpoved

Odesláno

Velmi cca tak 15k (kamennej obchod, na webu asi levněji)...

....a drobná poznámka k názvu vlákna (z hodinářské příručky): "buď je to kožený, nebo je to tah..." :)

Návštěvník Kamil
Odesláno
To víš že ho bych ho chtěl. Koukal jsem ,že libra klesá :).

Ti ho koupím, jestli chceš a nechám rovnou poslat na tvou adresu...;)

Odesláno

Poraďte, kde koupit samostaně motýlovou sponu k řemenu Omega? Zadal jsem na e-bay vyhledat "Omega Deployment Buckle" a výsledek byl 0....

Odesláno
Poraďte, kde koupit samostaně motýlovou sponu k řemenu Omega? Zadal jsem na e-bay vyhledat "Omega Deployment Buckle" a výsledek byl 0....

Prodává je Otto Frei zmíněný výše ve vláknu

http://www.ofrei.com/page573.html#5931

ale cena u Dušáka bude možná podobná ...

Nebo zkus toho Číňana z prvního příspěvku vlákna, budeš to mít i s řemenem :) ale asi to nebude origoš...

Odesláno

Díky, dyť jsem se na ty stránky díval, akorát se vyplatí číst to pořádně - tj. celé. Je tam "Omega 16 mm deployment buckle", já to jenom očima přeletěl a pochopil to, že to je na 16 mm řemen. Zatím je to na řemeny o šíři 16 mm v místě, kde se spona na řemen napojuje!

Ještě laický dotaz: je tam napsáno, že spona je určená pro "Omega deployment straps". Můžu ji použít na řemen s normální sponou (po jejím odstranění) nebo to vyžaduje speciální řemen jenom pro motýlové spony?

Odesláno

Bobr: já bych se toho nebál, mělo by to pasovat na běžné kožené řemínky, jen je potřeba, aby tloušťka řemínku byla přibližně stejná jako u originálu. Ale stejně by bylo dobrý si sponu napřed prohlídnout v nějaký prodejně s Omegama.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...